luni, 7 ianuarie 2013

Căutăm opoziţie, rugăm seriozitate!.

Căutăm opoziţie, rugăm seriozitate!.: Pana recent, mai exact pana asta-toamna, crezusem ca amenintarile la adresa ordinii democratice, precum si abilitatea presedintelui de a supravietui tentativei de puci vor duce, volens nolens, la intremarea PDL si la o campanie energica a fostului partid de guvernamant. Astazi nu-mi ramane decat sa constat cat de amarnic m-am inselat.
Pe parcursul campaniei electorale, PDL a stralucit printr-un vid imens la nivel central, dupa ce mai-marii partidului au decis ca fuga e sanatoasa, ...

RASPUTIN prinde viață datorită lui Gerard Depardieu

RASPUTIN prinde viață datorită lui Gerard Depardieu: Pentru a scăpa de taxele franceze, actorul a cerut, și a primit, cetățenia rusă

ŞOCANT. Om al străzii, ucis în Capitală pentru o porţie de mâncare.

ŞOCANT. Om al străzii, ucis în Capitală pentru o porţie de mâncare.: Un om al strazii a fost omorat, luni, in Bucuresti, de o alta persoana fara locuinta, care l-a injunghiat in spate intr-un conflict pentru o portie de mancare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.
Incidentul a avut loc in jurul orei 16.00, in sectorul 1, in apropiere de sediul Sectiei 2.
Potrivit anchetatorilor, un echipaj de Politie a fost sesizat de un trecator care a anuntat ca la intersectia strazilor Bibescu Voda si Neagoe Voda se afla o persoana injunghiata.
La fata locului ...

Ceremonia decernării Globurilor de aur în direct la E!

Ceremonia decernării Globurilor de aur în direct la E!: Unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului, dar și a modei, va avea loc duminică, 13 ianuarie 2013, la Los Angeles

Sergiu Nicolaescu:"Ion Iliescu nu era cunoscut. Niciodată n-a fost" - Cultură > EVZ.ro

Sergiu Nicolaescu:"Ion Iliescu nu era cunoscut. Niciodată n-a fost" - Cultură > EVZ.ro: "Mi s-a spus că monopolizez cinematografia românească. Și am făcut o socoteală simplă. Eu am produs cel puțin 30 de filme românești, ale colegilor mei, din banii pe care i-am câștigat. Nu că mi-am plătit toate filmele pe care le-am făcut, am câștigat încă 30 de filme făcute cu banii câștigați de mine. Cum îndrăznesc să îmi spună că monopolizez cinematografia românească?! Nu mi-a răspuns nimeni. După ce veți câștiga la un film suficient cât să înapoiați banii CNC-ului, atunci să stați de vorbă cu mine. Că eu așa am făcut. Există o generație care este împotriva mea, asta e. Am muncit și, din acest punct de vedere, nimeni nu a muncit ca mine. Mi s-a spus că nu am talent. Poate. E și prea târziu să mai am talent. "

'via Blog this'

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. ICR- o nouă feudă a lui Andrei Marga zis şi Calorifer

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. ICR- o nouă feudă a lui Andrei Marga zis şi Calorifer: Atent la mişcările noilor ştabi ai României, Evenimentul zilei a dezvăluit un abuz incredibil comis la Institutul Cultural Român, ajuns în proprietatea fostului tovarăş Andrei Marga.

Identitatea fiului nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, FALSĂ. CNP-ul aparţine unui fost ZIARIST.

Identitatea fiului nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, FALSĂ. CNP-ul aparţine unui fost ZIARIST.: Presupusul fiu al regizorului Sergiu Nicolaescu are o identitate falsa. Codul numeric personal pe care l-a inregistrat in cererea de la Judecatoria Sectorului 1 este de fapt al unui jurnalist sportiv roman, care nu are nicio legatura cu marele regizor.
Stire in curs de actualizare

24 Fun aganjează oameni pe publicitate și pe online

24 Fun aganjează oameni pe publicitate și pe online: 24 Fun Network, care editează ghidurile 24 Fun, angajează oameni la publicitate (advertising sales manager) și la online (web editor). Editorul web se va ocupa

Monica Gabor a renunţat la custodia fiicei sale

Monica Gabor a renunţat la custodia fiicei sale: Monica Gabor le-a scris judecătorilor Curții de Apel București că vrea să pună capăt oricărui litigiu cu fostul său soț, omul de afaceri Irinel Columbeanu, şi că fiica lor, Irina, va rămâne în grija tatălui.

Fotografii color INEDITE cu trupa The Beatles, scoase la licitaţie.

Fotografii color INEDITE cu trupa The Beatles, scoase la licitaţie.: O serie de fotografii color, mai putin cunoscute publicului, cu grupul The Beatles, realizate in timpul primului turneu sustinut de trupa britanica in Statele Unite, in 1964, vor fi scoase la licitatie in Marea Britanie, informeaza huffingtonpost.com, citat de Mediafax.
Fotografiile au fost realizate in timpul turneului pe care trupa britanica l-a sustinut in Statele Unite in 1964, cand filmul color era inca mult prea scump.
Colectia, alcatuita din 65 de slide-uri color, include imagini cu ...

INTERVIU CU NADIA: Cum se menține în formă cea mai cunoscută gimnastă româncă - Sănătate > EVZ.ro

INTERVIU CU NADIA: Cum se menține în formă cea mai cunoscută gimnastă româncă - Sănătate > EVZ.ro: "Am învățat că secretul stă în cumpătare. De aceea mănânc orice îmi place, dar cu măsură. Am grijă la ce mănânc, evit produsele care nu îmi fac bine, viața de sportivă m-a făcut să știu ce produse să consum. În plus, fac mișcare în fiecare zi. Chiar și atunci când sunt plecată, îmi rezerv cel putin jumătate de oră la sala de fitness sau pentru exerciții în camera de hotel. Sportul îmi dă multă energie și mă menține optimistă și încrezătoare în forțele proprii și în ceea ce imi propun să realizez."

'via Blog this'

De la Sergiu Nicolaescu la comunism, securitate şi scandalagii obraznici - Opinii EVZ > EVZ.ro

De la Sergiu Nicolaescu la comunism, securitate şi scandalagii obraznici - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Pe forumurile de dezbatere şi la talkshow-urile Tv se flendură aceste două noţiuni. În cunoştiinţă parţială de cauză oameni prea tineri încearcă să acrediteze adevărurile lor. Se ajunge la certuri şi chiar jigniri. Din aproape în aproape s-ar putea înţelege că tot ce am trăit noi, cei mai în vârstă, în Epoca de aur ar fi fost fals şi aiurea. Numai cei care au fost la puşcărie atunci, pe motive politice şi numai dizidenţii ar fi oameni. Restul milioane de români nu ar mai avea nici dreptul să vorbească, să îşi dea cu părerea, sau să îşi evoce nişte amintiri din tinereţea lor.
Eu am fost , atunci şi acum undeva în mulţime."

'via Blog this'

Experimente. CUM ARATĂ ŞI CÂT CÂNTĂREŞTE SUFLETUL după EUTANASIEREA unei lăcuste şi evaluarea a 200 de pacienţi muribunzi | VIDEO

Experimente. CUM ARATĂ ŞI CÂT CÂNTĂREŞTE SUFLETUL după EUTANASIEREA unei lăcuste şi evaluarea a 200 de pacienţi muribunzi | VIDEO: Specialişti, teologi, filosofi, metafizicieni, şi nu numai, toţi au dezbătut de-a lungul timpului problema sufletului, compoziţia şi proprietăţile sale şi dacă el există cu adevărat.

Film: Sufletul uman există!