vineri, 16 septembrie 2011

Proiecte în valoare de 28 de milioane de euro la Flămânzi

Proiecte în valoare de 28 de milioane de euro la Flămânzi:




News Oraşul Flămânzi are în momentul de faţă proiecte în valoare de peste 28 de milioane de euro, în mare parte cu finanţare europeană. Constantin Pitorac, primarul oraşului Flămânzi susţine că multe proiecte au fost depuse târziu şi de aceea abia acum se implementează.

Studentii se revolta: Propunerile MAI privind dreptul de a protesta, un afront

Studentii se revolta: Propunerile MAI privind dreptul de a protesta, un afront: Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) considera propunerile MAI cu privire la modificarea Legii privind organizarea adunarilor publice, modificari postate pe site-ul oficial al institutiei, drept un "afront adus valorilor pe care o societate democratica...

Video: Nunta Prinţului William cu Kate Middleton, în Cartea Recordurilor

Alexandru Sassu: Adevărul TV se lansează până la sfârșitul anului. Va fi un post „de informații”

Alexandru Sassu: Adevărul TV se lansează până la sfârșitul anului. Va fi un post „de informații”: Proiectul de televiziune Adevărul TV, pentru care grupul a obținut licență de la CNA acum un an, va fi pornit în următoarele luni. „Adevărul TV se lansează până la sfârșitul anului”, a declarat pentru paginademedia.ro Alexandru Sassu, director executiv radio-TV Adevărul Holding. Adevărul TV are acum doar producții online. Ce fel de post va fi, în... mai mult »

Sondaj FSLI: Peste 40% dintre cadrele didactice tinere vor sa paraseasca sistemul in urmatorii 5 ani

Sondaj FSLI: Peste 40% dintre cadrele didactice tinere vor sa paraseasca sistemul in urmatorii 5 ani: Peste 40% dintre cadrele didactice cu varsta de pana la 35 de ani isi doresc sa paraseasca sistemul in urmatorii cinci ani, principalul motiv fiind salariul nemotivant, potrivit unui studiu realizat de Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, citat de Mediafax. Reprezentantii sindicatelor sunt de parere ca, in aceste conditii, invatamantul romanesc risca sa se prabuseasca.

Guinness Book: Care e cel mai vizionat eveniment live online sau recordul pentru cea mai voluminoasă coafură afro

Guinness Book: Care e cel mai vizionat eveniment live online sau recordul pentru cea mai voluminoasă coafură afro: Nunta prinţului William cu Kate Middleton a fost evenimentul cu cele mai multe accesări live, în timp ce cântăreaţa Chris Walton, autointitulată "Ducesa", are cele mai lungi unghii la mâini, de 5,7 metri împreună, potrivit Guinness Book of World Records.





Daniel Funeriu: Evaluarea Nationala va include si evaluarea competentelor digitale / Platforma eLearning si biblioteca virtuala pot schimba fata invatamantului romanesc

Daniel Funeriu: Evaluarea Nationala va include si evaluarea competentelor digitale / Platforma eLearning si biblioteca virtuala pot schimba fata invatamantului romanesc: Ministerul Educatiei lucreaza la dezvoltarea unei platforme eLearning si a unei biblioteci virtuale. Ele pot schimba fata curriculumului si, prin extensie, a intregului invatamant romanesc, a declarat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu. Prezent la conferinta de presa eduVision 2020, ministrul a anuntat ca tehnologia informatiei va fi introdusa ca disciplina optionala in invatamantul primar si ca disciplina obligatorie in invatamantul secundar, iar "la sfarsitul invatamantului obligatoriu, Evaluarea Nationala va include si evaluarea competentelor digitale". Mircea Miclea, coordonatorul Comisiei Prezidentiale pentru Educatie, a avertizat ca "avem o discrepanta majora intre mintea generatiei digitale si modul in care a fost construita invatarea".

  • Citeste in articol declaratiile facute de Daniel Funeriu, Valerian Vreme, Teodor Baconschi si Mircea Miclea

VIDEO/ Narcis Ianău a ridicat publicul în picioare la Io Canto, în duet cu Al Bano

VIDEO/ Narcis Ianău a ridicat publicul în picioare la Io Canto, în duet cu Al Bano:


Narcis Ianău a surprins ieri, cu vocea sa, publicul de la “Io Canto” tânărul a interpretat “O Sole Mio”, alături de Al Bano.



La sfârşitul duetului, mulţi spectatori s-au ridicat în picioare, aplaudând, iar Al Bano l-a felicitat personal pe Narcis pentru vocea lui.



Narcis Ianău, născut la Bacău acum 16 ani, nu a cântat în calitate de concurent, ci ca invitat special al emisiunii. El a fost prezentat de către Gerry Scotti drept unul din fenomenele muzicale ale anului din ţa, după performanţa de la “Românii au talent”: “e un fenomen, asemenea Mariei Callas”- a spus Gerry Scotti.



Singurul român care a urcat pe scena de al “Io canto”, în calitate de concurent: este vorba de Johnny Bădulescu, originar din Mioveni, care s-a afirmat în Italia la concursul “Sanremo junior”, ediţia 2010.



Johnny Bădulescu a intepretat “Delilah” piesa lui Tom Jones, apoi a cântat ân duet cu Al Bano.



VEZI VIDEO







Citeşte mai mult...

Datoria neuitarii: Arhiva Monica Lovinescu-Virgil Ierunca la IICCMER

Datoria neuitarii: Arhiva Monica Lovinescu-Virgil Ierunca la IICCMER: Neuitarea este o datorie etica, spunea Monica Lovinescu, si avea deplina dreptate. Memoria luptei anti-totalitare, a rezistentei democratice, in tara si in exil, trebuie cultivata, altminteri propria noastra identitate morala este grav vatamata. Iata ca avem acum o veste extrem de imbucuratoare legata de arhiva celor doua figuri emblematice ale exilului democratic romanesc, Monica Lovinescu si Virgil Ierunca.

16 septembrie: RCS vrea să lanseze încă o televiziune muzicală: H!T Music Channel

16 septembrie: RCS vrea să lanseze încă o televiziune muzicală: H!T Music Channel: Giovanni Francesco şi compania RCS&RDS, care deţin deja împreună postul Music Channel, vor să lanseze în acest an o nouă televiziune muzicală, care se va numi H!T Music Channel, scrie Mediafax. Societatea Music Channel SRL din Bucureşti, care îi are ca acţionari pe Giovanni Francesco – 50% şi Integrasoft SRL (asociat unic RCS & RDS... mai mult »

Si nemtii rad de noi: Nici un meci nu sunteti in stare sa transmiteti!

Si nemtii rad de noi: Nici un meci nu sunteti in stare sa transmiteti!: Nemtii au ras copios de romani dupa ce transmisia meciului Steaua - Schalke, din grupele Europa League, a fost intrerupta pentru aproape 10 minute.
In minutul 12 al intalnirii, transmisia Pro TV, postul care s-a ocupat de difuzarea acestei partide, a picat, iar...

Video:Spagari din educatie parati pe email

MECTS: Mulţi elevi nu înţeleg ce citesc

MECTS: Mulţi elevi nu înţeleg ce citesc: Măsurile de "alfabetizare" a elevilor ajung la unităţile de învăţământ greşit prin metoda "telefonului fără fir", de la Ministerul Educaţiei prin inspectorate, la directorii unităţilor de învăţământ şi...

Părinţii Mădălinei Manole îşi pot vizita nepotul doar două zile pe săptămână. Instanţa a restrâns programul de vizitare

Părinţii Mădălinei Manole îşi pot vizita nepotul doar două zile pe săptămână. Instanţa a restrâns programul de vizitare:




News Părinţii Mădălinei Manole au pierdut două zile pe lună din programul de vizitare pentru nepotul lor, copilul artistei şi al soţului ei, Petru Mircea, având dreptul, după o decizie a Tribunalului Bucureşti de joi, să stea cu bunicii doar două zile pe săptămână.

Dieta Andreei Marin

Dieta Andreei Marin:

Andreea Marin si-a schimbat recent stilul de viata. Dieta vedetei a fost ajustata dupa ce a aflat ca are o grava problema de sanatate. Andreea Marin a mers la un nutritionist si a primit o dieta personalizata.