duminică, 5 februarie 2012

ISTERIA TV: Cum am petrecut cu Andreea Esca și Traian Igaş de "Freezing rain" - EVZ Special > EVZ.ro

ISTERIA TV: Cum am petrecut cu Andreea Esca și Traian Igaş de "Freezing rain" - EVZ Special > EVZ.ro: "Drumurile se închid pe capete, accidente, blocaje, prunci salvaţi eroic, morţi stinşi în floarea vârstei, bocete, alarmă şi tristeţe, crolul ca un nesfârşit ferpar galben, "breaking news-uri" eterne!
Şi peste toate, ca un blestem de la Vanesa şi Melisa, anunţând apocalipsa, PLOAIA CARE ÎNGHEAŢĂ! De preferat în engleză, că sună mai îngrozitor, "Freezing rain". Ca nu cumva, Doamne fereşte, să fie confundată cu banala chiciură!"

'via Blog this'

ISTERIA TV: Cum am petrecut cu Andreea Esca și Traian Igaş de "Freezing rain" - EVZ Special > EVZ.ro

ISTERIA TV: Cum am petrecut cu Andreea Esca și Traian Igaş de "Freezing rain" - EVZ Special > EVZ.ro: "Un reporter Antena 3, împreună cu un reprezentat al magazinului, au pus la cale o regie numai bună de a arăta cum bucureştenii, speriaţi că din cauza nămeţilor nu vor mai putea ieşi din case, au dat năvală la rafturi.
Angajaţilor li s-a spus că, pentru a ieşi o ştire bună, trebuie să golească lăzile cu cartofi. Au aşezat barabulele în cutii, pe jos şi în câteva cărucioare, în timp ce operatorul filma, ca într-un film apocaliptic, cum au dispărut, în doar câteva minute, cartofii din lăzi. Când s-a închis camera, angajaţii au fost puşi din nou la treabă: au trebuit să răstoarne cutiile pline în lăzile goale. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la raionul de conserve. Cutiile au fost mutate, pentru câteva minute de filmare, un pic mai la dreapta, cât se creeze imaginea de "gol" în magazine."

'via Blog this'

Protest la poarta lui Voiculescu | VIDEO - Media > EVZ.ro

Protest la poarta lui Voiculescu | VIDEO - Media > EVZ.ro: "Pe câteva dintre pancarte stăteau scrise mesaje ca "Fără Ceauşescu, nu era nici Voiculescu", "Intermediar la stat, banii noştri i-ai palmat!" sau "Cam prea mari deontologi, autişti şi cam milogi".
Conform coordonatorului protestului, reporterii de teren şi însoţitorii lor sunt cei mai predispuşi abuzurilor trusturilor de presă şi năravurilor patronilor. "Ei nu-şi pot face un sindicat şi nici nu-şi pot exprima liber nemulţumirile de frica pierderii locurilor de muncă", a declarat Dan Petre Popa."

'via Blog this'

CRONICA MONDENĂ. Zina Dumitrescu şi fiul, două calamităţi pentru lumea mondenă - Opinii EVZ > EVZ.ro

CRONICA MONDENĂ. Zina Dumitrescu şi fiul, două calamităţi pentru lumea mondenă - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Disperată că nu face audienţă, că nu iese mahala, proces, calomie, partaj…Simona i-a cerut părerea despre cei care au spus neadevăruri despre ea. Doamna Zina i-a ignorant.

Păi ce emisiune mai poate fi asta? Ce să înveţe telespectatorii? Să aibe bun simţ, să-şi respecte familia, trecutul, să îi ierte pe cei din jur, care greşesc? O fi un început de normalizare a vieţii mondene? Bine ar fi."

'via Blog this'

Reportaj în epicentrul furtunii: „Mai lăsați naibii televiziunile alea cu coșmarul alb că suntem bine mersi”

Reportaj în epicentrul furtunii: „Mai lăsați naibii televiziunile alea cu coșmarul alb că suntem bine mersi”: În Vadu (Constanța), ninge necontenit, e frig de crapă pietrele, dar ulițele sunt pline de copii care se joacă încontinuu, iar gospodarii își curăță curțile, beau, mănâncă și privesc senini cum o țară întreagă se dă de ceasul...

Site-u’ de cultură-n dubă şi ziariştii în boxa acuzaţilor. Să se plângă pe Facebook şi-n propriile gazete! - Justiţie > EVZ.ro

Site-u’ de cultură-n dubă şi ziariştii în boxa acuzaţilor. Să se plângă pe Facebook şi-n propriile gazete! - Justiţie > EVZ.ro: "Situaţia se întâlneşte şi în cazul instanţelor. Spre exemplu, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie refuză să facă publice Încheierile de şedinţă, în cazul arestărilor preventive, motivând că urmărirea penală este încă în desfăşurare, în acele dosare. Curtea de Apel, Tribunalul şi judecătoriile din Bucureşti nu aplică o astfel de uzanţă, sub motivarea că hotărârile judecătoreşti sunt publice. Şi între acestea există diferenţe, în sensul că birourile de presă ale unora dintre ele comunică şi prin intermediul Internet-ului, în format electronic, altele – nu."

'via Blog this'

Site-u’ de cultură-n dubă şi ziariştii în boxa acuzaţilor. Să se plângă pe Facebook şi-n propriile gazete! - Justiţie > EVZ.ro

Site-u’ de cultură-n dubă şi ziariştii în boxa acuzaţilor. Să se plângă pe Facebook şi-n propriile gazete! - Justiţie > EVZ.ro: "Potrivit legii, dosarele penale sunt publice, odată înaintate instanţelor de judecată, bineînţeles cu anumite excepţii. Prevederile sunt interpretate diferit de DNA şi DIICOT, deşi ambele sunt Direcţii în cadrul aceluiaşi Parchet de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Astfel, spre exemplu, DNA nu înaintează mass-media – bineînţeles în baza unei solicitări legale – copii ale rechizitoriilor de trimitere în judecată. DIICOT o face, în schimb, la fel ca şi Biroul de Presă al Parchetului General."

'via Blog this'

Demi Moore este internată într-o clinică de dezintoxicare

Demi Moore este internată într-o clinică de dezintoxicare: Actriţa este izolată într-o clinică din Utah după episodul în care a fost dusă de urgenţă la spital pentru abuz de substanţe. Ea se tratează pentru tulburări de alimentaţie şi probleme legate de dependenţă, scrie...

Din inima: Un scurt mesaj pentru Rodica Culcer - Opinii - HotNews.ro

Din inima: Un scurt mesaj pentru Rodica Culcer - Opinii - HotNews.ro: "Am citit in acesti ani nenumarate atacuri ignobile la adresa ta. Ti s-a sfartecat identitatea, ti s-a scris si rescris, adica ti s-a desfigurat biografia, ti s-a contestat statutul de jurnalist, de comentator, dreptul la autonomie mentala, chiar demnitatea umana."

'via Blog this'