sâmbătă, 9 iulie 2011

De la spital la azil, de la liceu la profesională

De la spital la azil, de la liceu la profesională: "De la spital la azil, de la liceu la profesională


Ca și sistemul de sănătate, învățământul românesc a demonstrat în această vară, cu sesiunea de BAC, că este un sistem ruinat care ar trebui reclădit din temelii.

Urmând exemplul deciziei din sistemul sanitar în urma căreia spitalele neperformante au fost închise și transformate în azil, și în cazul liceelor care au avut promovabilitate zero sau nesemnificativă să se aplice această decizie.

Este clar că bugetul alocat acelor licee ai căror elevi nu au reușit să promoveze și profesorii lor care sunt plătiți ”să facă precum focile la ore” trebuie transferat către o unitate ..."

Cum se îmbogăţesc şi ce averi au oamenii lui Dan Diaconescu de la OTV

Cum se îmbogăţesc şi ce averi au oamenii lui Dan Diaconescu de la OTV: "Cum se îmbogăţesc şi ce averi au oamenii lui Dan Diaconescu de la OTV
Deşi OTV este un post de televiziune minuscul, realizatorii de emisiuni au strâns averi uriaşe, fără ca sumele să fie rodul vreunei afaceri la vedere. De curând, după scandalul de corupţie şi şantaj, peste imaginea OTV s-a pus umbra unui ruşinos tărăboi penal legat de pedofilie şi prostituţie.

Mona Segal, Ruxandra Ion - doi dintre cei mai renumiți și răsplătiți oameni de televiziune din România, sunt niște biete fete de grădiniță față de directorii lui Dan Diaconescu de la OTV, asta în ciuda faptului că televiziunea condusă de mogulul caracalean, nu ..."