marți, 10 aprilie 2012

Meditaţii gratis pentru liceeni, în facultăţi

Meditaţii gratis pentru liceeni, în facultăţi: Universităţile îşi atrag studenţi chiar de pe băncile liceului. După ce îi pregătesc pentru facultate, le organizează şi o simulare a admiterii.

Günter Grass rămâne cu Nobelul

Günter Grass rămâne cu Nobelul: Academia suedeză, care decernează în fiecare an premiul Nobel pentru literatură, nu are niciun motiv să retragă premiul atribuit germanului Günter Grass, al cărui recent poem critic la adresa Israelului a provocat un scandal...

Andreea Marin vorbeşte despre cea mai neagră depresie

Andreea Marin vorbeşte despre cea mai neagră depresie: După ce a născut, vedeta s-a gândit la suicid. Acum, când ajută alte femei, ea vorbeşte despre acea perioadă.

Fara limita de punctaj la acordarea gradatiilor de merit

Fara limita de punctaj la acordarea gradatiilor de merit: altFara limita de punctaj la acordarea gradatiilor de merit in acest an scolar. Decizia a fost luata de Consiliul de Administratie

Reprezentantii ISJ: "Scoala Altfel" poate fi considerata un succes

Reprezentantii ISJ: "Scoala Altfel" poate fi considerata un succes: În perioada 2 – 7 aprilie 2012 s-a desfăşurat Programul Naţional al MECTS Şcoala Altfel într-o săptămână dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, urmărindu-se valorificarea şi valorizarea intereselor şi talentelor...

Evaluarea Nationala 2012 Modele de subiecte si Calendarul examenelor sustinute de absolventii claselor a VIII-a

Evaluarea Nationala 2012 Modele de subiecte si Calendarul examenelor sustinute de absolventii claselor a VIII-a: Evaluarea Nationala 2012 debuteaza pe 25 iunie cu examenul scris sustinut de absolventii claselor a VIII-a la Limba si literatura romana. Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei, inscrierea la Evaluarea Nationala are loc in perioada 18-20 iunie. Comisiile judetene de organizare a examenelor vor asigura dotarea cu camere de supraveghere video functionale a salilor de clasa unde se vor sustine probele, iar intrarea in sala de examen cu materiale ajutatoare sau cu telefoane duce la eliminarea din sala a elevului si acordarea notei 1 la lucrarea respectiva, precizeaza metodologia.

Catrinel Menghia anunţă pe Twitter că va juca într-un film cu Terence Hill

Catrinel Menghia anunţă pe Twitter că va juca într-un film cu Terence Hill:
Catrinel Menghia va juca într-un film cu Terence Hill- anunţul a fost făcut pe Twitter chiar de româncă, pe data de 3 aprilie. Tânăra a precizat că se află pe platoul de filmare la Roma,  împreună cu îndrăgitul actor.
Românca a mai interpretat recent două scurt metraje: “La Promessa” şi “Tutti i rumori del mare”.
Menghia a cucerit inimile americanilor după ce a apărut într-un videoclip publicitar pentru Fiat. De câteva săptămâni, ea este una din protagonistele show-ului Chiambretti Night, unde interpretează rolul unei fotografe sexy.

VIDEO/ Jennifer Lopez îşi lansează ultimul single hot pe Youtube

VIDEO/ Jennifer Lopez îşi lansează ultimul single hot pe Youtube:
Jennifer Lopez şi-a lansat joi, 5 aprilie, in timpul show-ului “American Idol”, videoclipul piesei “DanceAgain”. Publicat ulterior pe YouTube, clipul a adunat deja peste 12.000.000 de vizualizări. Melodia este interpretată împreună de Pitbull, cu care Jennifer Lopez a mai cântat în trecut, înregistrând succes cu single-ul “On the Floor”
În videoclip artista dansează lasciv alături de noul ei iubit, Casper Smart.
Vorbind despre “Dance Again”, Jennifer Lopez a declaratt: “Îmi place mesajul piesei, care este următorul: atunci când se întâmpla ceva rau, viaţa ta nu se termină. Trebuie să te ridici. Vei supravieţui. Vei fi bine. Vei dansa din nou”.

VIDEO/ NewStreet, primul grup rap din Latina, e format din doi români

VIDEO/ NewStreet, primul grup rap din Latina, e format din doi români:
În oraşul Latina, lângă Roma, un nou grup muzical a început să se impună printre tineri. Este vorba de NewStreet, format din doi tineri plini de entuziasm. În spatele numelor de scenă -Nessuno şi 2Fast- evoluează doi tineri români, Marius Gabriel Dîrlea şi Denis Andrei Cornea, de 21, respectiv 20 de ani.

Ambii s-au stabilit în Italia în urmă cu mai mulţi ani: Marius este originar din Bacău, iar Denis s-a născut în Constanţa, dar a copilărit în Italia. Cei doi sunt prieteni de ani de zile, iar ceea ce-i uneşte este pasiunea pentru un anumit tip de muzică: muzica rap.
Au început să cânte, improvizând şi imitându-i pe rapperii americani. Mai ales Denis, care îl admiră pe Eminem şi cântă la perfecţie melodiile sale: mulţi spun că îi şi seamănă la gesturi şi mai ales, la voce.  Când au decis să formeze un grup şi să se lanseze cu propriile melodii, şi-au dat seama că le lipsea un manager, un sponsor care să creadă în ei. Astfel, au apelat la un vechi prieten, tot român: Andrei Achiţei.
Andrei este doar cu 5 ani mai în vârstă, dar are mai multă experienţă de viaţă. Originar din

Citeşte mai mult...

Lady Gaga va concerta în România pe 16 august VIDEO

Lady Gaga va concerta în România pe 16 august VIDEO:
Lady Gaga va susţine un concert pe National Arena din Bucureşti, pe 16 august, din cadrul turneului european "Born This Way Ball".
Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a albumului “Born This Way”, lansat în 2011. Acesta este cel de-al treilea material discografic marca Lady Gaga, după “The Fame” (2008) şi “The Fame Monster” (2009).
Turneu de promovare al celui mai recent album
În vârstă de 26 de ani, cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum “Bad Romance” şi “Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor, în special vestimentare. Turneul artistei începe în Bulgaria, la Sofia, pe 14 august, iar după show-ul de la Bucureşti, Lady Gaga va cânta în Viena (18 august), Vilnius (21 august) şi Riga (23 august). Printre primele oraşe europene anunţate în turneu se mai numără Londra, Amsterdam, Paris, Milano, Nisa şi Barcelona.






A cunoscut celebritatea în mai puţin de patru ani
În mai puţin de patru ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări)

Citeşte mai mult...

MRU s-a supărat pe presă. Află de ce!.

MRU s-a supărat pe presă. Află de ce!.: Premierul Mihai Razvan Ungureanu s-ar fi aratat nemultumit, la intalnirea cu reprezentantii organizatiilor nonguvernamentale, ca in presa au aparut articole potrivit carora originile primului-ministru sunt pe jumatate evreiesti, potrivit RTV.net.
Vasile Barbu, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor, a spus ca Ungureanu era afectat de aceste afirmatii.
"Era o chestiune personala. A iesit in presa ca dumnealui este pe jumatate evreu si jumatate roman. El a afirmat ca ...

OTV a rămas cu trei luni de licenţă din cauza publicităţii politice

OTV a rămas cu trei luni de licenţă din cauza publicităţii politice: CNA a sancţionat postul OTV cu înjumătăţirea licenţei audiovizuale a postului pentru publicitatea politică făcută în afara campaniei electorale Partidului Poporului. În plus, Consiliul a mai vodat şi întreruperea emisiei cu 10 minute a emisiei, timp în care se va difuza textul sancţiunii. CNA a respins contestaţia depusă de OTV privind sancţiunea de înjumătăţire a... mai mult »

BACALAUREAT 2012: Care este calendarul examenului

BACALAUREAT 2012: Care este calendarul examenului: Examenul de bacalaureat 2012 se desfăşoară în conformitate cu Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2011, aprobată prin ordinul ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului nr. 4799/2010 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat 2011, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 63 bis din 25.01.2011, se arată pe site-ul MECTS.