joi, 15 martie 2012

Dureros! Mircea Badea a luat-o razna, a căzut în hazna şi nu mai poate ieşi

Dureros! Mircea Badea a luat-o razna, a căzut în hazna şi nu mai poate ieşi: Dureros! Mircea Badea a luat-o razna, a căzut în hazna şi nu mai poate ieşi
Considerându-se prea capabil, prea bun, prea deştept şi cel mai tare smardoi, teleastul Mircea Badea a ajuns să nu mai poată ieşi din starea de mitocănie în care înoată de ceva vreme. În marasmul său intelectual, Mircea Badea se crede invincibil şi de neoprit, astfel că îşi permite să insulte şi să înjure pe oricine, oricând, dar mai ales doamnele. Nu mai dăm link către ultima mojicie a imperbului Badea, ci doar punem întrebarea: oare surorile Camelia şi Corina Voiculescu ştiu ce face nemernicul ăsta în timpul liber?

Ziarista din cazul Mirela Bugetara, șefă de promoție la Intact Media Academy

Ziarista din cazul Mirela Bugetara, șefă de promoție la Intact Media Academy: Ziarista de la Antena 1 care a lansat-o pe Mirela Bugetara (vânzătoarea la tarabă pusă să cumpere roșii la bucată) a fost șefă de promoție la Intact Media Academy, școala de media dezvoltată de grupul Intact. Pe blogul ei, Oana Ștefan povestește cum a ajuns la Antena 1: “Am terminat şefă de promoţie şi m-au... mai mult »

Cine e CEL MAI POPULAR om de pe Facebook? Topul persoanelor cu cel mai mare număr de LIKE-uri - GALERIE FOTO

Cine e CEL MAI POPULAR om de pe Facebook? Topul persoanelor cu cel mai mare număr de LIKE-uri - GALERIE FOTO: În decembrie, Facebook a anunţat că 845 de milioane de utilizatori accesează site-ul cel puţin o dată pe lună, devenind astfel una dintre cele mai mari comunităţi de pe internet. Pe baza like-urilor pentru paginile celebrităţilor care au pagini pe Facebook, a fost întocmit un Top 15.





Paraziții scutură Kiss FM de 10.000 de lei

Paraziții scutură Kiss FM de 10.000 de lei: Postul Kiss FM a fost amendat cu 10.000 de lei pentru emisiunea Cronica Cârcotaşilor, în 17 ianuarie, care a difuzat o piesă de la Paraziţi. În emisiunea Cronica Cârcotaşilor din 17 ianuarie la ora 8.00, a fostdifuzată o piesă muzicală cu un conţinut vulgar “Fuck You, România” – Paraziţii. Piesa conţinue refrenul “Sloganul meu electoral... mai mult »

Emisia OTV, întreruptă pentru 3 ore, pentru publicitate politică la partidul lui Dan Diaconescu

Emisia OTV, întreruptă pentru 3 ore, pentru publicitate politică la partidul lui Dan Diaconescu: CNA a decis, joi, să întrerupă emisia obişnuită a OTV timp de 3 ore, în intervalul 18.00 - 21.00, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului şi la "viitorul preşedinte al României" Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală.





Arta interviului cu Gâdea&Co | Romania Libera

Arta interviului cu Gâdea&Co | Romania Libera: " Problema cea mai gravă este că "standardul" fixat de Antena 3 - ceea ce Dan Grigore a numit "terorism mediatic" - a dus la degradarea fără precedent a dezbaterii publice în România. Urmând modelul Antenei 3, politicienii români nu mai dezbat nimic, ci îşi aruncă unul altuia injurii pentru a face rating, dialogul este înveninat de ură şi din această atmosferă sulfuroasă se nasc "lideri" "

'via Blog this'