sâmbătă, 28 aprilie 2012

Marilyn Monroe topless, la ultima ei şedinţă fotografică. Fotografiile vor fi vândute la licitaţie

Marilyn Monroe topless, la ultima ei şedinţă fotografică. Fotografiile vor fi vândute la licitaţie: Fotografii topless cu Marilyn Monroe, realizate la ultima ei şedinţă fotografică, ce a avut loc cu şase săptămâni înainte de decesul actriţei americane, vor fi scoase la licitaţie, la New York, în luna mai.





Românii au talent, scădere față de săptămâna trecută

Românii au talent, scădere față de săptămâna trecută: Scădere pentru Românii au talent în această săptămână, față de ediția trecută. La nivel urban, minusul este de peste 300.000 de telespectatori pe minut. La nivel național, scăderea este de peste 600.000 de persoane. Audiențele, în continuare: 1,58 milioane de telespectatori din mediul urban erau în fiecare minut pe Pro TV, la Românii au talent, în ediția de... mai mult »

Video: Placinta plange,Ponta se cearta

Exclusiv GR/ Interviu cu Vittorio Sgarbi: "Îi voi dedica o stradă lui Cioran"

Exclusiv GR/ Interviu cu Vittorio Sgarbi: "Îi voi dedica o stradă lui Cioran":
Vittorio Sgarbi, 60 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi critici de artă din Italia. Absolvent al facultăţii de filosofie din Bologna, specialitatea istoria artei, este autorul a numeroase lucrări despre artă. De mai multe ori parlamentar şi membru în diverse administraţii comunale, Vittorio Sgarbi candidează acum la funcţia de primar la Cefalù, în provincia Palermo. Pe 10 aprilie, între discuţiile cu mulţimea de persoane care îl înconjura şi stafful său de campanie, precum şi zeci de conversaţii telefonice, ne-a acordat un interviu, în premieră pentru un ziar de limba română.

Ce ştiţi despre cultura românească, despre arta românească?
«Ce ar trebui să ştiu despre arta românească... (câteva momente de tăcere). Poezia românească, Eminescu, pe care l-am citit cu ani în urmă. Dinu Lipatti, un mare pianist, care a murit prea tânăr. Ce îmi vine în minte despre România? Brâncuşi, Mircea Eliade, Nae Ionescu, toţi sunt perfecţi! Brâncuşi este minunat! N-am vizitat România niciodată, dar mi-ar plăcea.
Dar cel mai bun dintre toţi, pentru mine, este Cioran. L-am şi cunoscut. Mi-a plăcut foarte mult şi l-am citit. Un om extraordinar. Titlurile cărţilor mi le amintesc puţin, dar temele principale sinuciderea, disperarea, inutilitatea vieţii... Un

Citeşte mai mult...

ROMANII AU TALENT. Concurenţi spectaculoşi în cea de-a patra semifinală.

ROMANII AU TALENT. Concurenţi spectaculoşi în cea de-a patra semifinală.: Cea de-a patra semifinala a emisiunii "Romanii au talent", care va fi difuzata vineri, de la ora 20.30 la Pro TV, va aduce in fata telespectatorilor un nou val de concurenti talentati, printre care un contorsionist de 82 de ani si un contratenor, informeaza Mediafax.
Lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman al tarii este din ce in ce mai stransa.
Vineri, in cea de-a patra semifinala, vor evolua Florin Carpaci, contorsionistul in varsta de 82 de ani ...

No fear mouse cuddles up next to kitten

Scandalul ia amploare: Antenele nu mai apar nici pe satelitii UPC

Scandalul ia amploare: Antenele nu mai apar nici pe satelitii UPC: UPC anunţă, într-un comunicat remis Mediafax, că Antena a retras operatorului Focus Sat (platforma de satelit a UPC) dreptul de retransmisie pentru Antena 1, 2 şi 3, Euforia TV şi Gsp TV, însă televiziunile pot fi...

Google pregăteşte încă o schimbare majoră: Va REVOLUŢIONA căutările pe internet

Google pregăteşte încă o schimbare majoră: Va REVOLUŢIONA căutările pe internet:

News In cateva zile va fi implementat un nou algoritm in prioritizarea rezultatelor la cautarile pe Google pentru a penaliza companiile care au adoptat algoritmi de supra-optimizare. Cu alte cuvinte, in sfarsit vor fi favorizate website-urile cu continut de calitate care nu sunt neaparat foarte bine optimizate pentru “a aparea sus in Google”.