sâmbătă, 21 aprilie 2012

Ziua Pământului, sărbătorită de Google printr-un Doodle floral interactiv | VIDEO

Ziua Pământului, sărbătorită de Google printr-un Doodle floral interactiv | VIDEO: Apărută în 1970, Ziua Pământului simbolizează lupta împotriva poluării şi problemelor climaterice, iar astăzi Google sărbătoreşte Ziua Pământului printr-un Doodle floral interactiv pe care îl puteţi vedea mai jos.

UPDATE A doua zi de conflict RCS-Antene. RCSRDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru Antena 1 si Antena 3, fara plata suplimentara. Intact raspunde: RCS utilizeaza tehnici de manipulare folosite de actuala putere

UPDATE A doua zi de conflict RCS-Antene. RCSRDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru Antena 1 si Antena 3, fara plata suplimentara. Intact raspunde: RCS utilizeaza tehnici de manipulare folosite de actuala putere: RCS&RDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru posturile Antena 1 si Antena 3, pentru a le oferi abonatilor fara plata suplimentara. Intr-un comunicat de presa transmis sambata, compania RCS&RDS precizeaza ca Antena Group i-a cerut peste 7 milioane de euro pe an pentru retransmisia canalelor "Antena", somand-o sa inceteze difuzarea prin satelit a posturilor sale in cazul neachitarii acestei taxe.
UPDATE In replica, Intact acuza RCS, intr-un comunicat transmis sambata seara, ca apeleaza la "tehnici de manipulare folosite de actuala putere" si ca "incaseaza sume mari de la telespectatorii televiziunilor Intact si ii foloseste pentru a finanta propriile posturi lansate din interese politice".

Facebook: „Afară cu casnica de la «MasterChef»"

Facebook: „Afară cu casnica de la «MasterChef»": Andreea Moldovan, soţia lui DJ Optik, a reușit performanță să-i determine pe telespectatori să facă o pagină pe site-ul de socializare unde votează să o elimine din concurs.

VIDEO ROMÂNII AU TALENT: Ce talente au avut cei trei finalisti. ...

VIDEO ROMÂNII AU TALENT: Ce talente au avut cei trei finalisti. ...: Cristian Gog, cel care a reusit sa se joace cu mintile celor trei jurati ai emisiunii "Romanii au talent", a fost prima alegere a publicului in cea de-a treia semifinala a concursului de la Pro TV, potrivit Mediafax.
Citeste si ROMANII AU TALENT Iluzionistul care a rupt lingura uimeste din nou. Cristian Gog a citit gandurile

Cristian Gog este un tanar prezentabil care vrea un loc mai in fata pentru talentul sau, asa a fost descris de Pavel Bartos mentalistul care a venit in competitia ...

Românii au talent.Trei finalişti şi multe păreri de rău | VIDEO

Românii au talent.Trei finalişti şi multe păreri de rău | VIDEO: Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession intra în finală. "Mulţumesc celor care s-au aflat în faţa televizoarelor şi nu m-au pus în situaţia de a alege între Gog şi Trio Zamfirescu", a răsuflat uşurat Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT: Mentalistul Cristian Gog, prima alegere a publicului. Cine sunt ceilalţi finalişti

ROMÂNII AU TALENT: Mentalistul Cristian Gog, prima alegere a publicului. Cine sunt ceilalţi finalişti: Cristian Gog, cel care a reuşit să se joace cu minţile celor trei juraţi ai emisiunii "Românii au talent", a fost prima alegere a publicului în cea de-a treia semifinală a concursului de la Pro TV.





ROMÂNII AU TALENT Iluzionistul care a rupt lingura uimeşte din nou. ...

ROMÂNII AU TALENT Iluzionistul care a rupt lingura uimeşte din nou. ...: Cristian Gog, clujeanul in varsta de 30 de ani care a uimit asistenta in preselectii, a venit cu un nou numar fantastic, potrivit Realitatea.net.
Gog a provocat trei persoane din publicul "Romanii au talent" sa se gandeasca la un numar de trei cifre, la numele unei persoane importante, respectiv sa aleaga o carte de pe o masa. Dupa ce cea de-a treia persoana a ales cartea, iluzionistul a inceput sa o rasfoiasca, pana cand omul din public a spus stop.
Apoi, iluzionistul a luat o agrafa si a ...