marți, 8 ianuarie 2013

Miza de milioane a privatizării cinematografelor - EVZ Special > EVZ.ro

Miza de milioane a privatizării cinematografelor - EVZ Special > EVZ.ro: "Vânzarea spaţiilor, pe nimic
Privatizarea RADEF, adică scoaterea la vânzare a cinematografelor după preţul de inventar a acestora, este extrem de aşteptată. Dacă vânzarea se va face cu valoarea de inventar de acum, cinematograful Patria s-ar vinde cu 1.230 de lei."

'via Blog this'

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. S-a băgat pâine pe cartelă! - EVZ Special > EVZ.ro

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. S-a băgat pâine pe cartelă! - EVZ Special > EVZ.ro: "Iată, pâinea, un aliment de bază, se putea cumpăra doar cu cartelă şi nici atunci nu erai sigur că poţi să prinzi. Pentru că, după o lungă coadă, marfa se termina chiar în faţa ta. Dar dacă prindeai, mâncai mai puţin, sau aveai o relaţie şi puteai cumpăra mai multe pâini, eventual pentru rudele de la ţară, unde nu se găsea de loc, riscai să fi controlat, întrebat şi tras la răspundere. Era interzis să deţii mai multe pâini.


O mare parte dintre alimente se dădeau cu cartelă: zahărul, uleiul, făina şi o cantitate limitată de ouă. Carne sau salam de 64 nu găseai decât pe sub mână. Alimentarele “stăteau” goale. Pe rafturi erau doar unele conserve din peşte şi sare."

'via Blog this'

Tupeu de colaborator al Securităţii. Andrei Marga şi-a pus nepoata şefă la ICR

Tupeu de colaborator al Securităţii. Andrei Marga şi-a pus nepoata şefă la ICR: Ea este secretar general adjunct, după ce a fost consiliera unchiului său, pe vremea când acesta conducea MAE.

Constantin Bucur si Mircea Toma, despagubiti de CEDO, in urma unor interceptari SRI

Constantin Bucur si Mircea Toma, despagubiti de CEDO, in urma unor interceptari SRI: Fostul capitan SRI Constantin Bucur va primi despagubiri de 20.000 de euro, dupa ce a fost condamnat pentru ca a facut publice interceptari SRI ale unor convorbiri telefonice, in timp ce jurnalistul Mircea Toma, care a fost interceptat, va primi 7.800 de euro, potrivit unei decizii CEDO citata de Mediafax.

CANALELE ProTV revin în grila Dolce. HBO dispare

CANALELE ProTV revin în grila Dolce. HBO dispare: Din 9 ianuarie 2013, cele 11 canale ale grupului reintră în grilă. Până la 31 ianuarie 2013, părțile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.

FOTO. CES 2013: Samsung a lansat o nouă gamă de televizoare Smart TV şi a câştigat şase premii la Consumer Electronics Show | Romania Libera

FOTO. CES 2013: Samsung a lansat o nouă gamă de televizoare Smart TV şi a câştigat şase premii la Consumer Electronics Show | Romania Libera: ""Datorită creşterii foarte rapide a numărului de aplicaţii şi de conţinut disponibil, consumatorii se confruntă cu provocarea copleşitoare de a descoperi conţinut de calitate, care să răspundă intereselor lor. Consumatorii sunt în căutarea unor noi moduri uşoare prin care să poată avea acces, în acelaşi loc, la mai multe tipuri de conţinut", a declarat Kim Hyun-Suk, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics.

"

'via Blog this'

VIRGIL IANȚU pleacă de la Kanal D

VIRGIL IANȚU pleacă de la Kanal D: Vedeta și-a exprimat nemulțumirea față de schimbarea formatului emisiunii „Vrei să fii milionar?”

Filmul "Hobbitul: O călătorie neaşteptată", în continuare în fruntea box office-ului românesc - VIDEO

Filmul "Hobbitul: O călătorie neaşteptată", în continuare în fruntea box office-ului românesc - VIDEO: Filmul "Hobbitul: O călătorie neaşteptată" se menţine pe primul loc în box office-ul românesc şi în noul an, cu încasări de 539.955 de lei şi 24.947 de spectatori, informează Asociaţia Film România.





CES 2013: Târgul tehnologic al marilor producători - GALERIE FOTO

CES 2013: Târgul tehnologic al marilor producători - GALERIE FOTO: Ediţia de anul acesta a Consumer Electronics Show (CES) se desfăşoară în Las Vegas, evenimentul de tradiţie pentru lumea tehnologică fiind marcat în 2013 de o absenţă apăsătoare a celebrei companii Microsoft. Evenimentul desfăşurat în "oraşul păcatelor" aduce în centrul atenţiei gadget-urile cât mai subţiri şi concurenţa dintre producători.





PROBLEME SURPRIZĂ LA PRO TV - Media > Capital.ro

PROBLEME SURPRIZĂ LA PRO TV - Media > Capital.ro: "Cei de la Pro TV S.A. pare că nu au cumpărat şi drepturile de difuzare online al unor programe, astfel încât unii abonaţi plătitori ai serviciului Voyo.ro nu au acces la tot conţinutul.  Deşi au plătit abonamentul, unii clienţi au avut surpriza ca în locului programului TV preferat să găsească mesajul "Ne pare rău, acest program este momentan indisponibil din cauza unor limitări ale drepturilor de retransmisie. Vă rugăm să reveniţi". Acest mesaj a apărut atunci când un utilizator voyo.ro a vrut să vizioneze online Pro Cinema."

'via Blog this'

Kevin Costner a vorbit despre filmările în România: Mi-a plăcut cât de mult munceau oamenii

Kevin Costner a vorbit despre filmările în România: Mi-a plăcut cât de mult munceau oamenii: Actorul Kevin Costner, protagonist al miniseriei "Hatfields & McCoys", filmată în România anul trecut, a vorbit într-un interviu acordat ProTV Magazin despre modul în care au decurs filmările şi despre spiritul românilor, care i-au primit şi sprijinit necondiţionat pe membrii echipei de producţie.





Falsul de presă în cazul Nicolaescu a ajuns în atenția Parchetului

Falsul de presă în cazul Nicolaescu a ajuns în atenția Parchetului: Cazul legat de demersurile în instanţă ale pretinsului fiu al regizorului Sergiu Nicolaescu a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4,

DEUTSCHE WELLE: USL s-a impus cu „jos Băsescu” şi cu propaganda Antenei 3 - Criza > Capital.ro

DEUTSCHE WELLE: USL s-a impus cu „jos Băsescu” şi cu propaganda Antenei 3 - Criza > Capital.ro: "va continua ceea ce nu s-a sistat de fapt niciodată în România: devalizarea statului. În acest context se va da şi marea bătălie a anului. E vorba de lupta pentru constituţie, care va avea un singur scop strategic, puterea totală, precum şi două obiective tactice: să desăvârşească izolarea preşedintelui şi, mai cu seamă, să pună sub control o justiţie a cărei independenţă îi ameninţă pe toţi clienţii statului-autoservire.

În context, urmează între altele, probabil, amplificarea tentativelor de amputare ori distrugere a DNA şi ANI şi de pulverizare a CSM, care au şi început de altfel cu încercările de revocare a unor judecători independenţi, precum Cristi Dănileţ şi cu planurile de scindare a magistraţilor în judecători şi procurori."

'via Blog this'

Sora lui Sergiu Nicolaescu intenţionează să îl dea în judecată pe cel care s-a dat drept fiul regizorului

Sora lui Sergiu Nicolaescu intenţionează să îl dea în judecată pe cel care s-a dat drept fiul regizorului: Sora regizorului a declarat într-o intervenţie telefonică pentru B1 TV că doreşte să îl dea în judecată pe cel care cu o identitate falsă a depus o cerere de oprire a incinerării, susţinând că este fiul lui...

Notă de plată de 45.000 de euro pentru interceptări ilegale

Notă de plată de 45.000 de euro pentru interceptări ilegale: CEDO a decis că în cazul lui Constantin Bucur, fost angajat SRI, s-au încălcat libertatea de exprimare și dreptul la un proces echitabil și a obligat statul român la plata a 20.000 de euro, daune morale.

Notă de plată de 45.000 de euro pentru interceptări ilegale

Notă de plată de 45.000 de euro pentru interceptări ilegale: CEDO a decis că în cazul lui Constantin Bucur, fost angajat SRI, s-au încălcat libertatea de exprimare și dreptul la un proces echitabil și a obligat statul român la plata a 20.000 de euro, daune morale.

Verdele smarald, culoarea anului 2013 - Modă > EVZ.ro

Verdele smarald, culoarea anului 2013 - Modă > EVZ.ro: "Chiar şi printr-un singur detaliu minuscul sau un accesoriu de culoare verde smarald vom fi în pas cu moda. Colecţiile primăvară-vară 2013 prezentate pe podiumurile unor case de modă celebre abundă în nuanţe de verde smarald.

Această culoare pătrunzătoare are şi o nuanţă metalică, pe care designerii o numesc "noul negru". "

'via Blog this'

Verdict în cazul morţii lui Amy Winehouse: Decesul a fost accidental, cauzat de abuzul de alcool - Mediafax

Verdict în cazul morţii lui Amy Winehouse: Decesul a fost accidental, cauzat de abuzul de alcool - Mediafax: "Marţi, Shirley Radcliffe, medicul legist însărcinat cu reexaminarea concluziilor anchetei iniţiale, a ajuns la concluzia că Amy Winehouse a murit într-adevăr din cauza unui "abuz toxic de alcool", adăugând că artista avea în sânge "o concentraţie de alcool care este adeseori asociată cu decesul".

Ea a precizat că artista "băuse din iniţiativă proprie mult alcool" şi că "două sticle goale de votcă se aflau pe covor" atunci când a fost descoperită moartă în patul ei, în apartamentul pe care îl avea în cartierul Camden în nordul Londrei.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri."

'via Blog this'

Pro TV, Antena 1, Antena 3 și Kanal D, cele mai urmărite posturi în 2012

Pro TV, Antena 1, Antena 3 și Kanal D, cele mai urmărite posturi în 2012: Primele locuri în clasamentul televiziunilor în 2012 a fost disputat între Pro TV (cel mai urmărit post), Antena 1, Antena 3 și Kanal D. La

Poza Zilei, în Ziarul Financiar: Unde Sunt Jurnaliștii? | Pagina de media – Petrişor Obae

Poza Zilei, în Ziarul Financiar: Unde Sunt Jurnaliștii? | Pagina de media – Petrişor Obae: "De remarcat și comentariul celor de la Ziarul Financiar:

“Mugur Isărescu la prima conferinţă de presă a anului 2013. Închiderea ziarelor şi reducerea numărului de jurnalişti se vede şi în prezenţa la conferinţa de presă a guvernatorului BNR.”"

'via Blog this'

Courteney Cox, dispusă să facă orice pentru a se menţine tânără. Monica din "Friends" îşi dezvăluie secretele - FOTO

Courteney Cox, dispusă să facă orice pentru a se menţine tânără. Monica din "Friends" îşi dezvăluie secretele - FOTO: .





Nelu Ploieşteanu, INTERNAT la Floreasca.

Nelu Ploieşteanu, INTERNAT la Floreasca.: Artistul Nelu Ploiesteanu a fost internat luni seara la Spitalul de Urgenta Floreasca cu probleme respiratorii, relateaza Agerpres.
Dr. Manuela Guran, medic la UPU-SMURD Floreasca, a declarat pentru AGERPRES ca artistul nu doreste sa se ofere presei nici o informatie despre starea sa de sanatate.
Nelu Ploiesteanu a participat duminica, alaturi de alti artisti, la o petrecere organizata in Capitala.

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, o invenție de presă

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, o invenție de presă: Documentele apărute vineri ca fiind redactate de un presupus fiu nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu, prin care se cerea oprirea incinerării şi recunoaşterea paternităţii, s-au

Carte, Film, Muzica :: Cele mai asteptate filme ale anului 2013 :: SmartWoman

Carte, Film, Muzica :: Cele mai asteptate filme ale anului 2013 :: SmartWoman: "Un ochi aruncat pe topul celor mai asteptate filme, realizat de movieinsider.com, si descoperim pe primele 11 locuri numai francize: "Iron Man 3", "Fast and Furious 6", "G.I. Joe" enspe, "Star Trek Into Darkness", "The Wolverine" (parte a seriei X-Men), "Man of Steel" (adica Superman) si lista poate continua.

Pentru ca prea multe continuari, ca orice in exces, strica, am facut un top 10 (+1) propriu, care sa includa cate putin din fiecare gen. "

'via Blog this'

Carte, Film, Muzica :: Cele mai asteptate filme ale anului 2013 :: SmartWoman

Carte, Film, Muzica :: Cele mai asteptate filme ale anului 2013 :: SmartWoman: "Un ochi aruncat pe topul celor mai asteptate filme, realizat de movieinsider.com, si descoperim pe primele 11 locuri numai francize: "Iron Man 3", "Fast and Furious 6", "G.I. Joe" enspe, "Star Trek Into Darkness", "The Wolverine" (parte a seriei X-Men), "Man of Steel" (adica Superman) si lista poate continua.

Pentru ca prea multe continuari, ca orice in exces, strica, am facut un top 10 (+1) propriu, care sa includa cate putin din fiecare gen. "

'via Blog this'

Nicole Kidman, la al 50-lea film din carieră: Cum arată actriţa în rolul prinţesei Grace Kelly - FOTO

Nicole Kidman, la al 50-lea film din carieră: Cum arată actriţa în rolul prinţesei Grace Kelly - FOTO: Actriţa australiană Nicole Kidman interpretează rolul lui Grace Kelly, într-un film despre viaţa prinţesei de Monaco, regizat de cineastul francez Olivier Dahan. Fosta soţie a lui Tom Cruise a fost surprinsă pe platourile de filmare, la Paris.