vineri, 29 martie 2013

Lazaroiu: Voiculescu si-a facut la Antena3 un fel de arsenal cu aparate de tortura cu grade diferite de dificultate: Mircea Badea smulge unghiile, Dana Grecu iti rupe sira spinarii, Gadea te jupoaie si pe urma pune sare - Politic - HotNews.ro

Lazaroiu: Voiculescu si-a facut la Antena3 un fel de arsenal cu aparate de tortura cu grade diferite de dificultate: Mircea Badea smulge unghiile, Dana Grecu iti rupe sira spinarii, Gadea te jupoaie si pe urma pune sare - Politic - HotNews.ro: ""Voiculescu si-a facut la Antena3 un fel de arsenal cu aparate de torutura cu grade diferite de dificultate. Cand vrea sa convinga pe cineva sa faca sau sa nu faca ceva (acum a venit randul premierului) intra in functiune aparatele in ordinea dificultatii. Intai intri pe mana lui Mircea Badea. Dar e destul de soft. Un fel de smuls unghiile de la degete. Pe urma vine Alessandra Stoicescu. Acolo ti se zdrobesc genunchii. So, no big deal. Vine Dana Grecu. Dana iti rupe sira spinarii. But u can still stay alive. The ultimate torture machine: Gadea. Gadea te jupoaie si pe urma pune sare. Multi uselisti n au trecut inca nici macar de Badea", a scris Lazaro"

'via Blog this'

VIDEO. Jurnalism este să redai ceea ce alți oameni nu vor să redai. Restul e PR. Violența brută asupra ziariștilor

VIDEO. Jurnalism este să redai ceea ce alți oameni nu vor să redai. Restul e PR. Violența brută asupra ziariștilor: VIOLENȚA ASUPRA ZIARIȘTILOR. “Există un citat celebru al lui Orson Wells, care spune că jurnalismul este să redai ceea ce alți oameni nu vor să

AŞA MAMĂ, AŞA FIICĂ! Imagini inedite cu fiica de 17 ani a actriţei Kim Basinger - FOTO

AŞA MAMĂ, AŞA FIICĂ! Imagini inedite cu fiica de 17 ani a actriţei Kim Basinger - FOTO: .





Codul bunelor maniere pe Facebook

Codul bunelor maniere pe Facebook:

Te-ai întrebat vreodată cât de mult îţi deranjezi un prieten dacă îi aplici un “tag” pe o fotografie pe care nu doreşte să o facă publică? De câte ori ai deschis pagina ta de Facebook şi te-ai enervat, văzând că ai fost adăugat în tot felul de grupuri din care nu doreşti să faci parte? În societate, toţi ar trebui să respectăm un cod al bunelor maniere: la fel ar trebui să ne comportăm şi în “societatea virtuală” din care facem parte. Iată câteva reguli de bună purtare pe Facebook şi pe alte reţele de socializare:



1. Inainte de a "tagui" (eticheta) o persoana intr-o fotografie, cere-i acordul. Fiindca este total gresit sa crezi ca internetul, chiar daca vorbim despre un cont personal, este un spatiu privat. Nu este nimic mai neplacut pentru o persoana sa fie prezentata, in spatiul public celorlalti, intr-o maniera pe care nu o doreste. Fiti constienti ca orice cont pe care il avem intr-o retea de socializare online, este in primul rand un spatiu public de expunere.

VIDEO/ Facebook pe
Citeşte mai mult...

TLC Va Difuza De La 1 Aprilie Războiul Foarfecelor | Pagina de media – Petrişor Obae

TLC Va Difuza De La 1 Aprilie Războiul Foarfecelor | Pagina de media – Petrişor Obae: "Fiecare episod din Războiul foarfecelor va aduce faţă în faţă trei persoane obişnuite, pasionate de lucrările artizanale, care se vor înfrunta în două runde cu genuri de lucrări diferite.

Ca parte a îndatoririlor sale de gazdă, Tori Spelling va fi un fel de ghid pentru public, dar şi un mentor pentru concurenţi.

Concurenţii vor fi evaluaţi de un juriu alcătuit din Stephen Brown, scriitor şi fondator al companiei Glitterville Studios, Erica Domesek, specialistă în bricolaj şi lifestyle şi Jo Pearson, expertă în creaţie pentru reţeaua de magazine Michaels.

Războiul foarfecelor continuă să redefinească artizanatul ca pe o activitate extrem de modernă. “Nu e vorba aici despre felul cum croşeta bunica,” a declarat Amy Winter, General Manager al TLC."

'via Blog this'

O actriţă franceză a depus plângere împotriva autorilor unui zvon despre o relaţie cu preşedintele Hollande - Mediafax

O actriţă franceză a depus plângere împotriva autorilor unui zvon despre o relaţie cu preşedintele Hollande - Mediafax: ""Actriţa de comedie Julie Gayet, al cărei avocat sunt, a însărcinat firma mea de avocatură să urmărească pe plan judiciar difuzarea zvonului răspândit pe Internet care îi atribuie, fără nciun fundament, o relaţie sentimentală cu preşedintele Republicii", a anunţat avocatul citat într-un comunicat.

"Ea înţelege să îi fie respectată viaţa privată şi de familie. Nimic nu justifică punerea sa în discuţie", a adăugat el."

'via Blog this'