miercuri, 31 octombrie 2012

EDITORIALUL EVZ. Când Dan Voiculescu tremură, eu chiar cred că-i e frică

EDITORIALUL EVZ. Când Dan Voiculescu tremură, eu chiar cred că-i e frică: Ce dor mi-a fost de Voiculescu! Cât mi-a lipsit! Şi acum, când în sfârşit a apărut, uităte cum arată! Are faţa încărcată de griji ca limba unui bolnav cu amigdalită pultacee.

TVR, 80% reluări: 3.000 de oameni, plătiţi ca să stea

TVR, 80% reluări: 3.000 de oameni, plătiţi ca să stea: Degringoladă: planul de restructurări a fost abandonat. Programele sunt abandonate, nici de Sărbători nu se pregăteşte nimic

Catalina Lupascu despre materialele cerute la gradinita: “Este o practica veche, iar acest lucru se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant”

Catalina Lupascu despre materialele cerute la gradinita: “Este o practica veche, iar acest lucru se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant”: Consilierul local Catalina Lupascu, care este si inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, sustine ca ar trebui ca la anul Primaria sa prinda mai multi bani in buget, astfel incat parintii sa nu mai fie nevoiti sa aduca diverse materiale consumabile la gradinita.
...

Ce amestec au Rusia şi SUA în alegerile din România.

Ce amestec au Rusia şi SUA în alegerile din România.: Romania ramane un spatiu interesant pentru marile puteri, mai ales in aceasta perioada in care creste instabilitatea in Orientul Apropiat, iar zona Marii Negre este tinuta sub lupa atat de strategii americani, cat si de cei rusi. In paralel, insa au aparut si amenintarile directe: scutul american transforma Romania in tinta pentru rachetele rusesti. Ar putea oare alegerile din 9 decembrie sa transeze intre cele doua optiuni?

Pentru Statele Unite ale Americii efectele imediate ale alegerilor ...

Cătălin Măruţă, Gelu Colceag şi Cătălina Mustaţă, în episodul de joi din "Las Fierbinţi"

Cătălin Măruţă, Gelu Colceag şi Cătălina Mustaţă, în episodul de joi din "Las Fierbinţi": Cătălin Măruţă, Gelu Colceag şi Cătălina Mustaţă vor juca în episodul de joi al serialului "Las Fierbinţi", difuzat de la ora 20.30, la Pro TV, şi în avans pe voyo.ro, de la 10.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.





Gene Hackman, anchetat de poliţie după ce a pălmuit un om al străzii. De ce a fost deranjat actorul

Gene Hackman, anchetat de poliţie după ce a pălmuit un om al străzii. De ce a fost deranjat actorul: Gene Hackman a fost anchetat de poliţia americană după ce starul american a pălmuit un bărbat - o persoană fără adăpost -, în faţa unui restaurant din statul american New Mexico.





Katia Danila, fostul director al ICR Paris: Afirmatiile pe care Andrei Marga le face despre pregatirile pentru Salonul de Carte de la Paris sunt false, denigratoare si prost documentate

Katia Danila, fostul director al ICR Paris: Afirmatiile pe care Andrei Marga le face despre pregatirile pentru Salonul de Carte de la Paris sunt false, denigratoare si prost documentate: Katia Danila, recent demisul director al Institutului Cultural Roman de la Paris, adreseaza o scrisoare dura lui Andrei Marga, presedintele ICR, in care critica "lipsa de cunoastere a activitatilor institutiei" conduse de Andrei Marga si cere imperativ stoparea "proliferarii minciunilor si denigrarilor". Scrisoarea vine ca urmare a declaratiilor repetate facute de Andrei Marga cu referire la pregatirile participarii Romaniei ca invitat de onoare al Salonului de Carte de la Paris, din primavara lui 2013. Aceasta invitatie este un eveniment foarte important pentru piata de carte romaneasca, fiind considerata ca o urmare naturala a activitatii din ultimii ani a ICR Paris.

Victor Ponta se întâlneşte azi la Roma cu premierul Mario Monti

Victor Ponta se întâlneşte azi la Roma cu premierul Mario Monti:
Premierul Victor Ponta se află la Roma unde se va întâlni în cursul după amiezii cu omologul său Mario Monti, informează Guvernul României, citat de Mediafax.
Întâlnirea va avea loc la sediul Guvernului italian, Palatul Chigi. În timpul dimineţii, Victor Ponta participă la şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu ocazia discursului preşedintelui Parlamentului European, Martin Schultz.
Înfrăţire Gorj- Basilicata
Premierul este însoţit şi de Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. “Împreună cu premierul Victor Ponta voi merge în Italia pentru a semna un protocol de colaborare cu regiunea Basilicata. în urma acestei acţiuni bilaterale vom iniţia programe care să intensifice zonele de interes comune din punct de vedere economic, din cele două regiuni. Protocolul va avea ca scop şi promovare patrimoniului turistic şi cultural al Gorjului”, a declarat Ion Călinoiu într-o conferinţă de presă.

Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar, se şcoleşte la Milano

Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar, se şcoleşte la Milano:
Plecată din luna septembrie în Italia, frumoasa Marina Dina face o specializare în managementul modei la European School of Economics, din Milano. Blonda studiază intens, iar timpul şi-l împarte între cursuri, sală, bazinul de înot, shooting-uri cu fotografi internaţionali şi evenimente culturale.
Marina a renunţat în urmă cu un an la postul de asistentă tv a lui Mihai Morar, la emisiunea „Răi da Buni", de la Antena 2, considerând că educaţia este prioritară, iar cursurile o vor ajuta să înceapă o nouă carieră.
Cu toate acestea, pregătirea profesională a Marinei de la Milano nu este ieftină, scriu cei de la "Click!". Românca trebuie să achite o taxă de 6.000 de euro, sumă la care se mai adaugă chiria de 3.000 de euro pe trei luni pentru apartamentul din Milano.
Iubitul Marinei, Robert Dumitru, fiul miliardarului Niro, o sprijină şi el însă într-o mică măsură. „Iubitul meu nu are vreo obligaţie să mă ajute, am reuşit sa fac nişte economii ca să fac acest curs", ne-a spus vedeta.
Pictorial semnat Marc Evans
De curând blonda a realizat primul ei pictorial cu un fotograf internaţional, Marc Evans, care a fost atras de frumuseţea româncei.
Chiar dacă declară că îi place foarte

Citeşte mai mult...