duminică, 21 aprilie 2013

Andra îşi lansează, luni, la "Happy Hour", cel mai nou videoclip - "Inevitabil va fi bine"

Andra îşi lansează, luni, la "Happy Hour", cel mai nou videoclip - "Inevitabil va fi bine": Andra îşi lansează, luni, de la ora 17:30, la emisiunea "Happy Hour", cel mai nou videoclip - "Inevitabil va fi bine" -, single care dă şi titlul albumului pe care cântăreaţa îl va lansa în luna mai, informează Pro TV.





O jurnalistă din CHINA a fugit de la NUNTĂ ca să transmită live de la CUTREMUR I VIDEO - Social > EVZ.ro

O jurnalistă din CHINA a fugit de la NUNTĂ ca să transmită live de la CUTREMUR I VIDEO - Social > EVZ.ro: "Chen Ying, o prezentatoare la un post de televiziune în zona Ya'an, este dovada vie că jurmalismul cere sacrificii.
Acesta tocmai schimba jurămintele de nuntă cu alesul inimii când cutemurul a lovit orașul ei. Chen Ying a lăsat totul baltă și a fugit la serviciu, să relateze live despre tragedia celor 100 de morți și 2.000 de răniți, fără a mai ține cont de faptul că era încă îmbrăcată cu rochia de mireasă. Înregistrarea a făcut mai apoi înconjurul rețelei de socializare Weibo, scrie Mashable.com.citat de rtv.net."

'via Blog this'

Poveștiri CUTREMURĂTOARE din LAGĂRUL de la Bălți: “Eram CANIBAL fără să știu”

Poveștiri CUTREMURĂTOARE din LAGĂRUL de la Bălți: “Eram CANIBAL fără să știu”: Luca Nistor ( 92 de ani) din Focșani a reușit să supraviețuiască celor patru ani petrecuți într-un lagăr de război, chiar dacă asta a însemnat să mănânce carne de om și să poarte lucrurile care oricum le prisoseau celor morți....