sâmbătă, 31 martie 2012

BIOGRAFIE: Ion Lucian - o viaţă întreagă în slujba teatrului românesc

BIOGRAFIE: Ion Lucian - o viaţă întreagă în slujba teatrului românesc: Actorul Ion Lucian, care a murit sâmbătă, poate fi descris ca o persoană care şi-a petrecut întreaga viaţă sub semnul teatrului; una dintre cele mai mari bucurii pe care acesta le-a avut a fost deschiderea, anul trecut, a noului sediu al Teatrului Excelsior din Capitală, al cărui director a fost.





VIDEO La 2 ani a reuşit să depăşească un RECORD pe YouTube.

VIDEO La 2 ani a reuşit să depăşească un RECORD pe YouTube.: Un videoclip al carui protagonist este un baietel in varsta de doar doi ani a depasit recordul anterior pentru cele mai multe share-uri pe YouTube, scrie Mediafax.
William Stokkebroe, in varsta de doi ani, este fiul unor campioni mondiali danezi la dans latino, videoclipul in care el danseaza jive reusind sa atraga aproape opt milioane de vizualizari pe Youtube. "Jailhouse Rock", melodia lui Elvis Prestley, este cea aleasa pentru spectacolul micutului.
El a invatat miscarile de la parintii ...

China restrictioneaza utilizarea principalelor servicii de microblogging pentru a impiedica raspandirea zvonurilor

China restrictioneaza utilizarea principalelor servicii de microblogging pentru a impiedica raspandirea zvonurilor: Principalele doua servicii de microblogging din China, Sina Weibo si Tencent QQ, au suspendat sambata capacitatea utilizatorilor de a posta comentarii, informeaza agentia franceza de presa AFP, citata de Mediafax. Motivul oficial invocat a fost evitarea raspandirii "zvonurilor".

Când OTV a născut "monştri". Scurt istoric "senzaţional"

Când OTV a născut "monştri". Scurt istoric "senzaţional": Elodia, Magda Ciumac, Sexy Braileanca, Nikita, balaurieni, şerpilieni, toţi şi toate sunt puse în pericol de decizia CNA de a suspenda licenţa OTV din toamnă.

Păpuşile Barbie vii: Cum se transformă adolescentele în idolii copilăriei - VIDEO

Păpuşile Barbie vii: Cum se transformă adolescentele în idolii copilăriei - VIDEO: Succesul înregistrat pe Internet de tutorialele prezentate de două dintre cele mai renumite "păpuşi vii" Barbie, Dakota Rose şi Venus Palermo, ridică deja multe semne de întrebare, apărând critici că ar putea încuraja sexualizarea tinerelor adolescente.





Tolontan: TVR și RRA cheltuiesc 1 milion de dolari pe zi

Tolontan: TVR și RRA cheltuiesc 1 milion de dolari pe zi: Românii finanțează cu 1 milion de dolari pe zi televiziunea și radioul public, sumă echivalentă cu 70% din pierderea celor mai mari 123 companii de stat, scrie Cătălin Tolontan, redactor-şef Gazeta Sporturilor, pe blogul său. Contribuabilii plătesc posturile publice în două moduri: prin taxa radio TV obligatorie și prin alocări directe de la bugetul de... mai mult »

Ringier preia pachetul majoritar al portalului eJobs.ro

Ringier preia pachetul majoritar al portalului eJobs.ro: Ringier a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni al Ejobs Group S.A., companie care operează eJobs.ro portal de joburi. Prin această tranzacţie, Ringier România îşi creşte cota de piaţă în domeniul digital, direcţie strategică a Grupului. Conform datelor aferente lunii ianuarie 2012, eJobs.ro înregistrează mai mult de 1.7 milioane de vizitatori unici pe lună. Achiziţia este... mai mult »

OTV a intrat în faliment.

OTV a intrat în faliment.: OTV a intrat in faliment, dupa ce, miercuri, Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu, relateaza Mediafax.
Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL, potrivit datelor publicate pe site-ul TB. Materia juridica in acest caz este ...