luni, 16 aprilie 2012

ATUNCI ŞI ACUM: Cel mai bătrân fotomodel din lume a avut curaj să pozeze sexy la 83 de ani - FOTO

ATUNCI ŞI ACUM: Cel mai bătrân fotomodel din lume a avut curaj să pozeze sexy la 83 de ani - FOTO: La 83 de ani, cel mai bătrân fotomodel din lume concurează cu unele dintre cele mai cunoscute feţe ale industriei modei din prezent.





Teo Trandafir: "Mi se pare exagerat la 43 de ani să am o rochie albă"

Teo Trandafir: "Mi se pare exagerat la 43 de ani să am o rochie albă": Vedeta a mărturisit, în emisiunea PoveŞtiri Adevărate, că se va căsători cu iubitul ei, Constantin Iosef, la Buftea şi că nu va avea o rochie de mireasă albă, potrivit CanCan.

Gigi Becali a iertat-o pe Daniela Crudu și i-a luat o icoană cadou

Gigi Becali a iertat-o pe Daniela Crudu și i-a luat o icoană cadou: După ce Becali a criticat-o pe Cruduța pentru că iubitul ei, jucătorul stelist Mihai Costea, ar avea parte de performanțe slabe încă de la debutul relației, șeful Stelei a iertat-o pe asistenta TV.

Pippa Middleton riscă să ajungă în arest

Pippa Middleton riscă să ajungă în arest: Sora mai mică a Ducesei de Cambridge a fost văzută, recent, în compania unui apropiat, care a ameninţat cu arma un fotograf, gest pentru care ar putea risca chiar şi şapte ani de închisoare.

JALNIC! Litoralul românesc: gunoaie, bălării și hoteluri scorojite cu două săptămâni înainte de deschiderea sezonului

JALNIC! Litoralul românesc: gunoaie, bălării și hoteluri scorojite cu două săptămâni înainte de deschiderea sezonului: Plajele sunt pline de pietre iar spațiile verzi sunt înecate în resturi menajere. Cluburile și hotelurile sunt mizerabile, nimeni negândindu-se să tragă măcar un strat de vopsea.

Ascultați CONCERTUL pentru PĂSTÂRNAC și orchestră. Omul care cântă la legume vine în România VIDEO

Ascultați CONCERTUL pentru PĂSTÂRNAC și orchestră. Omul care cântă la legume vine în România VIDEO: Eric Van Osselaer cântă la morcov și din praz. Concertele sale au ajuns să aibă ecou în toată Europa.

Care sunt cele mai populare vedete din România pe Facebook

Care sunt cele mai populare vedete din România pe Facebook: Atunci când vorbim despre celebrităţile din ţara noastră, românii au dat Like paginilor deţinute de prezentatori TV, sportivi şi fotomodele. Când vine vorba despre paginile de Facebook deţinute de muzicieni, succesul...