joi, 21 februarie 2013

Film: Iuri Gagarin zbor spre glorie, zbor spre moarte

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Despre film şi… video - Amintiri din Epoca de Aur > EVZ.ro

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Despre film şi… video - Amintiri din Epoca de Aur > EVZ.ro: "Cu 5 lei, uneori cu zece, vedeai chiar şi două filme
Aparatele VIDEO au apărut la noi prin anii ’80. În Vest, ca şi în America, aparatul ăsta minune era deja „fumat”. Costa o avere! În jur de 40.000 de lei! Unul player, nu vorbim de recorder, că ăsta era şi mai scump! Suma de 40.000 de lei era mai mult decât o jumătate de apartament cu două camere, care costa aproximativ 75.000 de lei. Tot atât cât costa un automobil Dacia 1.300!
Cel care avea un „Video”, îşi transforma una din camerele casei în sală de cinematograf! Televizorul color era şi el obligatoriu. S"

'via Blog this'

„Harlem Shake“ – dansul provocator care face furori printre liceeni.

„Harlem Shake“ – dansul provocator care face furori printre liceeni.: O buna parte din elevii din Con­stanta sunt cuce­riti de ciudatul dans 'Harlem Shake“. Totul a pornit de la un clip devenit viral pe internet, care prezinta mai multi tineri implicati in ceea ce s-ar putea numi dans.
De fapt, este vorba despre miscari haotice, necontrolate, dar si gesturi cu caracter sexual implicit. In plus, dansatorii sunt imbracati cu cele mai ciudate costume, de la oale pe cap la haine sofisticate. Regula insa pare a fi ca nu exista nici o regula, ci numai ...

Romania Tv acuza Antena 3 ca ii copiaza stirile si le difuzeaza ca exclusive. Plus: Jurnalistii de la Antena 3 isi apara patronul penal si pe Crin Antonescu

Romania Tv acuza Antena 3 ca ii copiaza stirile si le difuzeaza ca exclusive. Plus: Jurnalistii de la Antena 3 isi apara patronul penal si pe Crin Antonescu: Postul de televiziune condus de Sebastian Ghita sustine ca Antena 3 ar fi demarat o campanie impotriva Romania Tv, unele informatii difuzate de RTV fiind preluate apoi de televiziunea lui Dan Voiculescu si difuzate ca fiind exclusive. In plus, intr-un material difuzat joi, angajatii RTV sustin ca "Jurnalistii de la Antena 3, obedienti lui Crin Antonescu, au atacat sondajul de opinie legat de scaderea in sondaje a liderului PNL. Spre deosbire de Antena 3, care isi apara patronul penal si pe Crin Antonescu, ziaristii Romania TV vor informa corect publicul." Acesta nu reprezinta primul conflict deschis dintre cele doua posturi de televiziune, ci doar un nou episod dintr-un sir mai lung.

Topul celor mai bune replici "de agăţat" din filme: Ce actriţă se află pe primul loc - Mediafax

Topul celor mai bune replici "de agăţat" din filme: Ce actriţă se află pe primul loc - Mediafax: " "Nu muşc, să ştii... decât dacă e necesar", i-a spus Hepburn actorului Cary Grant, colegul ei din acel film din 1963. Această replică a ocupat primul loc în sondajul realizat pe utilizatorii de sex feminin ai site-ului."

'via Blog this'

Un nou premiu pentru medicină, lansat de fondatorii Facebook şi Google.

Un nou premiu pentru medicină, lansat de fondatorii Facebook şi Google.: Fondatorii Facebook si Google au lansat, miercuri,un premiu pentru a recompensa cu trei milioane de dolari pe fiecare cercetator care a facut descoperiri majore pentru "a vindeca boli incurabile si a prelungi viata", transmite AFP, potrivit Agerpres.
Fundatia nonprofit care trebuie sa supervizeze noul premiu - lansata de Mark Zuckerberg, Sergey Brin, sotiile lor si Iuri Milner - a anuntat in acelasi timp numele primilor 11 laureati ai acestui premiu, "Breakthrough Prize in Life ...

RONA HARTNER vrea scuze de la SIMONA GHERGHE - Vedete > EVZ.ro

RONA HARTNER vrea scuze de la SIMONA GHERGHE - Vedete > EVZ.ro: "Oricum, cel mai mare prejudiciu îl face emisiunii „Te cunosc de undeva”. Noi lucrăm şi ne batem aici pentru o cu totul altă imagine. E grav să-ţi dai cu stângul în dreptul. Eu nu ştiu ce a fost în mintea lor şi în mintea ei. Ce e asta, să-ţi dai cu stângul în dreptul în acelaşi trust? Eu mă duc să promovez emisiunea, să le cânt o melodie nouă, să facem ceva frumos, pozitiv, şi se ajunge la ceva abject. De ce?! Suntem în acelaşi trust, de-aia m-am şi dus gratis, lucru pe care nu l-aş fi făcut la o altă emisiune", a marturisit Rona pentru Ring."

'via Blog this'

MARIOARA ZĂVORANU sare la gâtul lui CAPATOS pentru că a convins-o pe Oana să-și arate sânii - Vedete > EVZ.ro

MARIOARA ZĂVORANU sare la gâtul lui CAPATOS pentru că a convins-o pe Oana să-și arate sânii - Vedete > EVZ.ro: "Doamna Zavoranu s-a supărat că fiica sa a fost convinsă de Dan Capatos să renunțe la corsetul pe care îl purta și să-și arate sânii la tv. "Pe mine m-a șocat Oana, că s-a lăsat prostită de tine. Faci nesărate, ca de obicei, ești un interesat", a spus Marioara Zăvoranu la Antena 1. "Aș vrea ca în emisiunea lui să o pună pe nevastă-sa să facă striptease", a completat nervoasă."

'via Blog this'

Osemintele lui Constantin Brâncuşi, aproape de repatriere.

Osemintele lui Constantin Brâncuşi, aproape de repatriere.: O casa de avocatura a fost desemnata de Guvern sa negocieze cu francezii repatrierea osemintelor sculptorului Constantin Brancusi. In tot acest timp insa, locul in care s-a nascut artistul a fost lasat de izbeliste. Mai mult, exista dispute chiar si intre rudele sculptorului pe tema repatrierii.
Constantin Brancusi odihneste acum in Cimitirul Montparnasse din Paris. Chiar daca a iubit mult acest oras, artistul a lasat cu limba de moarte sa fie adus acasa, la Hobita, in Gorj, potrivit ...

Fosta prietenă a lui Justin Bieber, mai sexy ca niciodată. Selena Gomez, în costum cu aur de 24 de karate - FOTO, VIDEO

Fosta prietenă a lui Justin Bieber, mai sexy ca niciodată. Selena Gomez, în costum cu aur de 24 de karate - FOTO, VIDEO: Selena Gomez a apărut în costumul negru cu un decolteu generos la premiera ultimului său film "Spring Breakers", din Germania. Vestimentaţia vedetei a fost asigurată de Versace.





Viața privată a lui Stalin / video


Viața privată a lui Stalin / video