luni, 26 noiembrie 2012

Super fotoFenomene bizare: Lacul roz, pietrele care merg. POZE CARE TE LASĂ FĂRĂ CUVINTE

Fenomene bizare: Lacul roz, pietrele care merg. POZE CARE TE LASĂ FĂRĂ CUVINTE: Fotografii au surprins câteva fenomene spectaculoase ale naturii, unele neexplicate încă de specialiști.
1. O formațiune "vălurită" cu ajutorul eroziunii, în vârstă de aproximativ 190 de milioane de ani (Utah, SUA)

Cristi Minculescu: Am plecat definitiv în Germania

Cristi Minculescu: Am plecat definitiv în Germania: Cântăreţul Cristi Minculescu a declarat la un post de radio că s-a mutat definitiv în Germania, precizând că va reveni în România, împreună cu noua sa trupă, Lotus, în măsura în care va fi solicitat.





Elena Vijoli, artistă româncă: “Suntem într-o criză spirituală”

Elena Vijoli, artistă româncă: “Suntem într-o criză spirituală”:
Pictoriţa Elena Vijoli s-a născut acum 33 de ani în Făgăraş, a urmat liceul de arte la Braşov, apoi facultatea de arte la Iaşi şi sa specializat în restaurare. S-a stabilit în Sibiu iar acum doi ani s-a mutat la Milano.  A adaptat prêt-à-porter-ul în “artă-à porter”, a pictat pantofi de lux şi a expus la Milano şi în Elveţia.

Timp de 9 ani a studiat artele plastice în România, fiind membru al Uniunii Artiştilor Plastici. “Ca artist în România, e destul de greu. Nu mi-am dorit să plec din ţară, dar întâmplarea a făcut să ajung în Italia într-o vacanţă în 2009 care avea să-mi schimbe viaţa. Mi s-a propus iniţial participarea la o expoziţie colectivă, iar după câteva luni galeria Cappelletti mi-a propus o expoziţie personală. La un an de la vacanţa cu pricina, aproape nu-mi venea să cred că eram deja mutată definitiv la Milano. În sfârşit aveam şansa să mă afirm ca artist şi să-mi îndeplinesc visul.”
Discriminare
“Cred că oricui într-o ţară străină îi e greu la început. M-a ajutat experienţa pe care o aveam deja în schimbat oraşe. E greu uneori să schimbi un oraş şi în ţara ta, darămite să schimbi o

Citeşte mai mult...

Jurnalista Sorana Stănescu, premiată pentru un articol despre cum sunt exploatați românii în Marea Britanie

Jurnalista Sorana Stănescu, premiată pentru un articol despre cum sunt exploatați românii în Marea Britanie: Sorana Stănescu, jurnalistă la TVR, a primit marele premiu din cadrul Balkan Fellowship for Journalistic Excellence pentru articolul despre restricțiile de pe piața muncii din Marea