marți, 11 octombrie 2011

Cinci lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată pe Facebook

Cinci lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată pe Facebook: Facebook este cea mai populară reţea socială din lume, cu peste 700 de milioane de utilizatori, iar în ţară noastră va depăşi, în curând, pragul de 4 milioane de utilizatori. Iată ce informaţii nu trebuie să dezvălui pe Facebook...

Premiile pentru Jurnalism de Investigatie: castigatorii programului Suporting Investigative Journalism

Premiile pentru Jurnalism de Investigatie: castigatorii programului Suporting Investigative Journalism: Freedom House Romania si British American Tobacco au premiat marti castigatorii editiei a II-a, 2011 a programului "Supporting Investigative Journalism", dedicat jurnalistilor din Romania si Moldova. Cei 11 jurnalisti premiati au abordat subiecte de interes public, de la afaceri controversate din sistemul sanitar, acte de coruptie si trafic de carne vie.

Crulic, la prima întâlnire cu publicul românesc.

Crulic, la prima întâlnire cu publicul românesc.: De curand, in deschiderea Festivalului 'Anim'est" a fost prezentat in avanpremiera filmul 'Crulic - drumul spre dincolo", primul lungmetraj romanesc de animatie din ultimii 20 de ani.

Pelicula regizoarei Anca Damian, cunoscut director de imagine si documentarist, dar debutant in animatie, spune tragica poveste a romanului din Dorohoi Daniel Claudiu Crulic, care a murit intr-o inchisoare din Polonia in urma a 90 de zile de greva foamei prin care incerca sa-si sustina nevinovatia, fara a ...

Comunicat de presă

Comunicat de presă: • Amendă în cuantum de 10.000 de lei - S.C. RCS & RDS S.A., Digi Sport • Somaţie publică pentru postul TVR 1 (SRTv) • Decizie de intrare în legalitate în privinţa spoturilor publicitare pentru cardul Sensiblu, farmacia Catena şi pentru suplimente alimentare ale companiei Hofigal

-
Comunicate de presă

Andreea Marin Bănică demontează acuzațiile făcute de "Click"

Andreea Marin Bănică demontează acuzațiile făcute de "Click": Vedeta ar fi câștigat 100.000 de euro pe lună în 2006, potrivit tabloidului. Ea susține că nu e așa

Angelina Jolie și Brad Pitt au avut aventuri extraconjugale

Angelina Jolie și Brad Pitt au avut aventuri extraconjugale: Deși par a fi unul dintre cele mai stabile cupluri de celebrități și au împreună șase copii – trei naturali, trei adoptați – se pare că Angelina Jolie și Brad Pitt nu sunt complet fideli, potrivit mediastory.com.

Recursuri colective în UE

Recursuri colective în UE:
Ați visat vreodată să fiți Erin Brockovich? Mai mulți răufăcători ar putea fi pedepsiți conform unor noi reguli europene abordate în momentul de față la Parlament. Eurodeputatul creștin-democrat german Klaus-Heiner Lehne pregătește un raport referitor la o abordare europeană coerentă în materie de recursuri colective UE. Uniunea Europeană dorește să învețe din modelul american și să evite folosirea abuzivă a recursurilor.

Sursa : © Uniunea Europeană - PE

Câți bani se fac din site-urile de socializare

Câți bani se fac din site-urile de socializare: Un raport al firmei de cercetare Gartner vorbește despre o creștere de 41% a veniturilor generate de site-urile de socializare, precum Facebook și Twitter, în acest an la nivel global comparativ cu 2010, până la zece miliarde de...

COMENTARIUL SAPTAMANII Ce oferim tinerilor nostri?

COMENTARIUL SAPTAMANII Ce oferim tinerilor nostri?: Ce oferim tinerelor generaţii este o problemă care revine în atenţia opiniei publice doar când ne este scos în faţă un eveniment negativ. Doar promovabilitatea redusă la bac, etnobotanicele ...

Video:Premiu pentru Oana Tabultoc în Macedonia - Voi canta (ASTERISKS FESTIVAL 2011 - PRILEP, MACEDONIA)

CRONICA TV. "Butoane" sunt discriminaţi pozitiv. Vrem egalitate între clanuri! - Opinii EVZ > EVZ.ro

CRONICA TV. "Butoane" sunt discriminaţi pozitiv. Vrem egalitate între clanuri! - Opinii EVZ > EVZ.ro: "După toată tevatura asta, care se va stinge curând şi se va termina cu o sfântă spălătură în justiţie, n-o să mai ajungi nici cu prăjina la alde "Butoane". O să le crească acţiunile, tarifele politice, taxele de protecţie, toată lumea o să-i caute, să intre sub aripa lor.
Iar noi o să rămânem cu plevuşca. Cu vreun dobitoc de şef de post, vreun secretar din primărie sau un candidat de la vreun partiduleţ obscur. Asta e discriminare. Ruşine!"

'via Blog this'

Marian Mihai: “Stau în Tulbureni. Dintr-o dată nu s-au mai dat bani, tata a ajuns în şomaj şi nu mai sunt bani nici măcar de transport”

Marian Mihai: “Stau în Tulbureni. Dintr-o dată nu s-au mai dat bani, tata a ajuns în şomaj şi nu mai sunt bani nici măcar de transport”:




Sport Este de şase ori campion naţional la lupte greco-romane dar este nevoit să îşi închie cariera deoarece nu mai are bani nici măcar pentru a veni la antrenamente. Locuieşte în cartierul Tulbureni de la marginea municipiului Botoşani şi spune că zilnic îl costă pe el şi pe fratele sau care este tot luptător aproximativ 15 lei doar transportul la şcoală şi antrenamente.




  • Pentru două medalii de aur la Campionatele Naţionale, Mihai Marian ar fi trebuit să primească 1400 de lei dar nu sunt bani

Doar 16 catedre libere in scolile botosanene

Doar 16 catedre libere in scolile botosanene: alt16 posturi vacante la nivelul judetului Botosani, posturi ramase vacante dupa inceperea

Peste 5000 de doritori la "Banii de liceu"

Peste 5000 de doritori la "Banii de liceu": altPeste 5.000 de cereri depuse de elevii botosaneni pentru programul "Bani de liceu".

Arme pentru Brad Pitt, confiscate de o echipă SWAT la Budapesta

Arme pentru Brad Pitt, confiscate de o echipă SWAT la Budapesta: Mai multe zeci de arme, inclusiv puşti de asalt AK-47 şi puşti cu lunetă, au fost confiscate de o echipă SWAT dintr-un depozit din Budapesta, acestea fiind destinate să servească drept recuzită pentru filmul "World War Z", al cărui protagonist este Brad Pitt, însă fiind perfect funcţionale.





BĂTĂLIA PE REALITATEA: Aproape 100 de oameni au demisionat de la Realitatea Media pentru RTV-ul lui Ghiță

BĂTĂLIA PE REALITATEA: Aproape 100 de oameni au demisionat de la Realitatea Media pentru RTV-ul lui Ghiță: Continuă separarea celor care lucrează pentru postul Realitatea TV între firmele lui Sebastian Ghiță și Elan Schwartzenberg. Până acum, aproximativ 90 de angajați ai postului au demisionat de la Realitatea Media (firma care are licența și operează postul, deținută de Elan Schwartzenberg), pentru a rămâne pe RTV Satellite (firma deținută de managerul Realitatea TV, Sebastian... mai mult »