marți, 18 septembrie 2012

FOC LA MĂRUŢĂ. Doi indivizi au incendiat curtea vedetei ProTV

FOC LA MĂRUŢĂ. Doi indivizi au incendiat curtea vedetei ProTV: În curtea casei lui Cătălin Măruţă şi a soţiei sale Andra doi indivizi au turnat benzină şi i-au dat foc. Flăcările au cuprins câteva dale şi un copacel Tuia.

Jennifer Lopez concertează la Bucureşti, pe 14 noiembrie

Jennifer Lopez concertează la Bucureşti, pe 14 noiembrie:
Starul muzicii latino Jennifer Lopez a confimat oficial includerea Bucureştiului pe harta turneului său mondial "Dance Again", urmând să concerteze pe 14 noiembrie la complexul Romexpo, informează organizatorii.
J Lo, aşa cum este cel mai bine cunoscută vedeta americană, şi-a început cariera muzicală în 1999, iar în prezent are la activ şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume.
Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile "On The Floor" şi "Dance Again", realizate în colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul întâi în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele româneşti.
Turneul "Dance Again" a debutat pe 14 iunie, în Panama City, pentru a continua pe continentul sud-american. Acolo, artista a cântat în Venezuela, Chile, Argentina şi Brazilia şi apoi s-a îndreptat către America de Nord.
În primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge în Europa, unde va cânta mai întâi în ţări precum Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia şi Franţa, pentru ca apoi să se îndrepte către ţările scandinave. După un periplu în Rusia şi alte state din estul Europei, J Lo va ajunge în România, pe 14 noiembrie.
Biletele pentru concertul de la Bucureşti al cântăreţei

Citeşte mai mult...

Selena Gomez, surprinsă de fotografi la plajă - GALERIE FOTO

Selena Gomez, surprinsă de fotografi la plajă - GALERIE FOTO: Selena Gomez, iubita lui Justin Bieber, a fost suprinsă la plajă.





Jurnalişti atacaţi şi reţinuţi pentru că încercau să relateze despre un eveniment al opoziţiei din Belarus

Jurnalişti atacaţi şi reţinuţi pentru că încercau să relateze despre un eveniment al opoziţiei din Belarus: Mai mulţi jurnalişti belaruşi, dar şi străini au fost reţinuţi marţi, la Minsk, pentru că intenţionau să relateze despre un eveniment organizat de opoziţia belarusă înaintea alegerilor din 23 septembrie, anunţă Asociaţia jurnaliştilor belaruşi.





Accesul la Youtube ar putea fi BLOCAT în Rusia din cauza filmului antiislam.

Accesul la Youtube ar putea fi BLOCAT în Rusia din cauza filmului antiislam.: Accesul la site-ul de Internet Youtube ar putea fi blocat in totalitate in Rusia din cauza filmului antiislam "Innocence of Muslims" (Inocenta musulmanilor), din care un fragment a fost postat pe acest site, a anuntat ministrul rus al Comunicatiilor, Nikolai Nikiforov, relateaza AFP, potrivit Mediafax.
"Poate parea o gluma, dar din cauza acestei inregistrari video (...) toate serviciile site-ului de Internet Youtube ar putea fi complet blocate pe teritoriul Rusiei", dupa intrarea in vigoare pe ...

”Plânge în fiecare seară, de 20 de ani!". Drama primei balene singuratice din lume

”Plânge în fiecare seară, de 20 de ani!". Drama primei balene singuratice din lume: O poveste cutremurătoare și, la prima vedere este greu de crezut că este vorba despre o...balenă! Care, în fiecare seară, de 20 de ani, plânge de una singură! În 2004, în New York Times a apărut un articol despre această primă...

SCANDALUL FOTOGRAFIILOR NUD. Un tribunal din Franța a INTERZIS publicarea imaginilor cu Ducesa de Cambridge

SCANDALUL FOTOGRAFIILOR NUD. Un tribunal din Franța a INTERZIS publicarea imaginilor cu Ducesa de Cambridge: O instanță de judecată din Franța a decis astăzi interzicerea publicării imaginilor în care Ducesa de Cambridge apare în ipostaze indecente. Fotografiile au fost publicate inițial, vinerea trecută, de către revista franceză...