vineri, 25 mai 2012

Cât ne-ar costa să câştigăm Eurovisionul

Cât ne-ar costa să câştigăm Eurovisionul: Mandinga este cotată cu şanse mari pentru finală. O eventuală victorie vine însă cu costuri mari pentru România - circa 25 de milioane de euro.

Alexandru Arşinel, actor şi director al Teatrului de Revistă: "Primele succese îţi pot deturna gândirea"

Alexandru Arşinel, actor şi director al Teatrului de Revistă: "Primele succese îţi pot deturna gândirea": Duminică, sărbătoreşte 50 de ani de carieră într-un show la Sala Palatului.

Jose Carreras a revenit la Bucureşti pentru un concert extraordinar VIDEO

Jose Carreras a revenit la Bucureşti pentru un concert extraordinar VIDEO:
Jose Carreras a revenit în România. În această seară, tenorul va susţine un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.
Nu vor lipsi din spectacolul lui Jose Carreras – “La Donna e Mobile”, “Nessun Dorma” sau “Core Ngrato”. Spectacolul se anunţă a fi unul de zile mari, tenorul spaniol declarând că a pregătit împreună cu invitaţii săi un spectacol mixt, cu arii de operă şi bucăţi foarte cunoscute publicului. Spectatorii urmează să asculte şi un gen tipic spaniol numit zarzuela şi canţonete napoletane. Tenorul revine chiar pe scena Sălii Palatului după concertul susținut tot acolo în 2008.
Tenorul vrea să încerce bucătăria românească
Prezent în România, Jose Carreras îşi doreşte să viziteze Capitala şi să meargă la un restaurant cu specific românesc. Tenorul vrea să guste din bucatele tradiţionale şi din palinca din ţara noastră. Pentru momentele de dinaintea concertului, conscutul tenor a spus că ar vrea ca în cabina sa să existe un pian şi să fie create toate condiţiile pentru ca atmosfera să fie una plăcută: cabina să fie puternic luminată şi să fie aduse flori.
Unul dintre “Cei trei tenori”, alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti
Josep Carreras i Coll s-a

Citeşte mai mult...

CRISTIAN GOG a depăşit recordul mondial. A stat fix 3 ore în sicriul umplut cu gheaţă.

CRISTIAN GOG a depăşit recordul mondial. A stat fix 3 ore în sicriul umplut cu gheaţă.: CRISTIAN GOG a reusit sa stea fix 3 ore inchis in sicriul cu gheata. Gog a iesit din "sicriul de gheata", la ora 21:26 de minute in aplauzele celor prezenti in Piata Unirii din Cluj, potrivit Realitatea.net.
Recordul mondial a fost de 2 ore si 34 de minute.
"Vineri 25 mai, incepand cu ora 17.30, va astept in centrul orasului Cluj-Napoca (in P-ta Unirii), pentru a participa la o premiera nationala. In deschiderea festivalului Zilele Cluj -Napoca, alaturi de mine i-am invitat pe Eduard & ...

GAFA cu care Mihai Gâdea l-a lăsat mască pe Jose Carreras.

GAFA cu care Mihai Gâdea l-a lăsat mască pe Jose Carreras.: Invitat in urma cu doua zile in platoul emisiunii lui Mihai Gadea de la Antena 3, celebrul tenor Jose Carreras a avut parte de o intrebare naucitoare din partea moderatorului, potrivit Realitatea.net.
"V-ati intrebat vreodata mama, mama care a insistat sa luati lectii de canto cat de departe si-ar fi dorit sa ajungeti? Pentru ca de la momentul in care o mama pledeaza pentru ca fiul sa ia lectii de canto, lectii costisitoare, probabil are un vis. Ar fi visat vreodata sa castigati definitiv, ...

Celebritatea nu înseamnă perfecţiune: Cinci VEDETE sexy cu PICIOARE URÂTE. Ce defecte au - FOTO

Celebritatea nu înseamnă perfecţiune: Cinci VEDETE sexy cu PICIOARE URÂTE. Ce defecte au - FOTO: Sunt bogate, frumoase şi par să aibă lumea la picioare, însă chiar picioarele lor sunt problema. Celebrităţile de la Hollywood pot cheltui sume imense pentru aspectul lor fizic şi pentru ţinute cât mai atractive, însă imaginea unor picioare cu varice, degete strâmbe sau monturi inestetice poate strica impresia lăsată de acestea.





Consiliul de Administratie al TVR s-a reunit sa discute situatia financiara grava si a decis organizarea unui nou concurs pentru sefia Stirilor

Consiliul de Administratie al TVR s-a reunit sa discute situatia financiara grava si a decis organizarea unui nou concurs pentru sefia Stirilor: Un nou concurs pentru sefia Stirilor TVR a fost principala decizie luata de Consiliul de Administratie al institutiei, reunit vineri in sedinta extraordinara pentru a discuta situatia financiara grava a acesteia. Din informatiile HotNews.ro, in sedinta au fost discutate mai mult chestiuni fara legatura directa cu problemele financiare ale TVR, ale carei conturi au fost blocate de ANAF. Una dintre masurile concrete "de criza" luate, totusi, azi a fost inghetarea productiei pentru mai multe premiere de emisiuni pe parcursul perioadei estivale, dupa cum a spus pentru HotNews.ro presedintele-director general Alexandru Lazescu.
UPDATE
Opt membri ai CA al TVR au adresat, vineri seara, presedintelui Basescu si premierului Ponta o scrisoare deschisa prin care cer ca autoritatile sa faca lumina "in ilegalitatile" pe care ei afirma ca le-a comis Lazescu si afirma ca acesta ar trebui sa demisioneze, potrivit Mediafax.

Antena 1 a fost amendata de CNA cu 200.000 de lei, amenda maxima posibila, din cauza emisiunii Un show pacatos

Antena 1 a fost amendata de CNA cu 200.000 de lei, amenda maxima posibila, din cauza emisiunii Un show pacatos: Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de vineri, sa aplice amenda maxima posibila - 200.000 de lei - televiziunii Antena 1, pentru mai multe editii ale emisiunii "Un show pacatos", difuzate in martie, aprilie si mai, pentru care CNA a primit 12 sesizari, in care invitatii au folosit un limbaj vulgar, s-au certat si si-au adus acuzatii, informeaza Mediafax.

Surse: Disputa Antenelor cu RCSRDS si Focus Sat a ajuns la Consiliul Concurentei. Posturile Intact, reclamate pentru posibil abuz de pozitie dominanta

Surse: Disputa Antenelor cu RCSRDS si Focus Sat a ajuns la Consiliul Concurentei. Posturile Intact, reclamate pentru posibil abuz de pozitie dominanta: La Consiliul Concurentei a fost depusa o plangere privind posibile probleme concurentiale in disputele legate de transmisia televiziunilor Antena Group pe platformele de satelit ale UPC (Focus Sat) si RCS&RDS, au precizat pentru HotNews.ro surse apropiate acestui caz. Plangerea face referire la un eventual abuz de pozitie dominanta din partea Antena. Intrebat de HotNews.ro in legatura cu acest subiect, seful Consiliului Concurentei a evitat sa precizeze cine a depus plangerea, afirmand ca a primit plangeri reciproce care sunt analizate.

26 Video: Eurovision 2012


Albania - Rona Nishliu - "Suus"



Azerbaidjan - Sabina Babayeva - "When The Music Dies"



Bosnia şi Hertegovina - Maya Sar - "Korake Ti Znam"



Cipru - Ivi Adamou - "La La Love"



Danemarca - Soluna Samay - "Should’ve Known Better"



Estonia - Ott Lepland - "Kuula"



Franţa - Anggun - Echo (You and I) 



Germania - Roman Lob - Standing Still 



Grecia - Eleftheria Eleftheriou - "Aphrodisiac"



Islanda - Greta Salome & Jonsi - "Never Forget"



Irlanda - Jedward - "Waterline"



Italia - Nina Zilli - L'Amore È Femmina (Out Of Love) 



Lituania - Donny Montell - "Love Is Blind"



Macedonia - Kaliopi - "Crno I Belo"



Malta - Kurt Calleja - "This Is the Night"



Marea Britanie - Engelbert Humperdinck - Love Will Set You Free 



Moldova - Pasha Parfeny - "Lăutar"



Norvegia - Tooji - "Stay"



România - Mandinga - "Zaleilah"



Rusia - Buranovskiye Babushki - "Party For Everybody"



Serbia - Željko Joksimović - "Nije Ljubav Stvar"



Spania - Pastora Soler - Quédate Conmigo (Stay With Me) 



Suedia - Loreen - "Euphoria"



Turcia - Can Bonomo - "Love Me Back"



Ucraina - Gaitana - "Be My Guest"



Ungaria - Compact Disco - "Sound Of Our Hearts"


Scandaluri sexuale în cultură

Scandaluri sexuale în cultură: Înainte de închiderea stagiunii, artiştii lasă actoria pentru scandal.

PRESA DE AZI. Cât costă o oră cu Mihaela Rădulescu

PRESA DE AZI. Cât costă o oră cu Mihaela Rădulescu: Ziarul Click! o are pe copertă pe Mihaela Rădulescu. Proaspăt întoarsă în audiovizualul românesc, vedeta a fost luată cu asalt de organizatorii de evenimente. Ea

25 Mai. Număr record de televiziuni în România: 750

25 Mai. Număr record de televiziuni în România: 750: CNA ÎMPLINEȘTE 20 DE ANI. În România sunt în prezent 750 de televiziuni, 633 de posturi de radio şi 3.727 de reţele de distribuţie prin