vineri, 8 februarie 2013

euronews learning world - L'éducation pour tous, un défi toujours d'actu...

Dezbatere CNA

GRAFIC Revoluția post - PC. Intrăm în era ”I'm mobile” - IT & C > Capital.ro

GRAFIC Revoluția post - PC. Intrăm în era ”I'm mobile” - IT & C > Capital.ro:

'via Blog this'

Revistele literare în faliment din cauza unui cazinou - Cultură > EVZ.ro

Revistele literare în faliment din cauza unui cazinou - Cultură > EVZ.ro: "La un calcul simplu, publicarea unui număr al revistei ar presupune costuri de aproximativ 14.000 de lei, în care intră cheltuielile de tipar şi difuzare, salariile redactorilor, taxele poştale, impozitele şi taxele. „O sumă derizorie pentru un om bogat”, spune Marta Petreu, „dar pe care nu ţi-o dă nimeni. Iar sponsorizări se pare că a obţinut mult mai uşor din străinătate decât din România. „Dacă aş intra într-o bancă să cer bani pentru aşa ceva, nici nu m-ar primi”. Asta în condiţiile în care o astfel de revistă are cinci angajaţi, plătiţi cu salarii între 300 şi 800 de lei..."

'via Blog this'

Top 10 escrocherii de Valentine’s Day | Romania Libera

Top 10 escrocherii de Valentine’s Day | Romania Libera: "Top 10 escrocherii de Valentine’s Day în 2013:

1. Felicitări online periculoase

2. Cadouri pentru îndrăgostiţi pe reţelele sociale

3. Oferte false cu limuzine

4. Propuneri de întâlniri amoroase

5. Profiluri false pe reţele sociale

6. Site-uri de întâlniri online

7. Oferte frauduloase de flori

8. Wallpaper de Valentine’s Day

9. Aplicaţii de Android periculoase

10. Falşi experţi în dragoste"

'via Blog this'

YouTube a retras videoclipul nord-coreean care prezintă New York-ul distrus în flăcări

YouTube a retras videoclipul nord-coreean care prezintă New York-ul distrus în flăcări: YouTube a informat că videoclipul nord-coreean în care New York-ul apare distrus în flăcări a fost retras de pe site, ca urmare a unei plângeri din partea producătorului american de jocuri video Activision Blizzard, care îl consideră o copie a jocului său "Call of Duty".





Video: cum aruncă românii în aer bancomate

PRESA DE AZI. Adevărul: Uniunea Scriitorilor, Cotropită De Impostori | Pagina de media – Petrişor Obae

PRESA DE AZI. Adevărul: Uniunea Scriitorilor, Cotropită De Impostori | Pagina de media – Petrişor Obae: "Adevărul deschide ediția de astăzi cu un articol despre invazia oportuniștilor în Uniunea Scriitorilor din România. Miza este una financiară, falși literați vizând sporul de 50% primit la pensie, scrie Adevărul. Titlul de pe prima pagină din ziarul Adevărul este “Uniunea Scriitorilor, cotropită de impostori”."

'via Blog this'

Premierul bulgar către ziarişti: pot cere serviciilor secrete să vă facă şi vouă dosare

Premierul bulgar către ziarişti: pot cere serviciilor secrete să vă facă şi vouă dosare: Organizaţia internaţională “Reporteri fără Frontiere" s-a declarat “uimită, îngrijorată şi scandalizată de afirmaţiile iresponsabile ale premierului bulgar", scrie astăzi cotidianul sofiot Sega. În opinia conducerii organizaţiei,...

My little girl Amaya peacefully sleeping...until her favorite song comes...

My little girl Amaya peacefully sleeping...until her favorite song comes...

Second biggest Romanian TV sues Petrisor Obae, editor of specialized website Paginademedia.ro, after Avon withdraw its advertising from a tabloid show

Second biggest Romanian TV sues Petrisor Obae, editor of specialized website Paginademedia.ro, after Avon withdraw its advertising from a tabloid show: Antena 1, second TV channel in Romania in terms of audience, announced its intention to sue Petrisor Obae, editor of specialized media website Paginademedia.ro. TV

Încă un jurnalist amenințat de Antenele lui Voiculescu. Petrișor Obae este hărțuit cu un proces de jumătate de milion de euro - Media > EVZ.ro

Încă un jurnalist amenințat de Antenele lui Voiculescu. Petrișor Obae este hărțuit cu un proces de jumătate de milion de euro - Media > EVZ.ro: "Petrisor Obae – „Paginademedia.ro” – a declarat pentru HotNews.ro, despre reactia Antena Group: „Nu vreau să comentez cele afirmate de Antena 1 în scrisoarea către Avon. Paginademedia.ro își reafirma poziția că articolul a fost scris cu bună credință și a avut ca unic scop să servească interesul publicului cititor”. Obae a mai declarat că e surprins de decizia Antenei de a-l acționa în judecata, atât timp cât articolele de pe Paginademedia.ro au reflectat exact ceea ce s-a întamplat în emisiune: "

'via Blog this'

Ultimul șef al securității ceaușiste, Iulian Vlad, premiat de ambasada Chinei la București

Ultimul șef al securității ceaușiste, Iulian Vlad, premiat de ambasada Chinei la București: Potrivit abc News, care citează Associated Press, Iulian Vlad ar fi fost premiat pentru contribuții la relațiile de prietenie dintre România și China.

Comicul TV Mircea Badea devine sinistru. Striblea îi răspunde părinteşte - Vedete > EVZ.ro

Comicul TV Mircea Badea devine sinistru. Striblea îi răspunde părinteşte - Vedete > EVZ.ro: "În replică, România TV a calificat joi, comentariile lui Badea drept un „atac josnic  la adresa lui Cătălin Striblea”. „Un atac fără precedent în care Badea a luat în râs accidentul cerebral al moderatului de la emisiunea „Ultima oră”, notează România TV care anunţă că va sesiza CNA în acest caz.  "

'via Blog this'