marți, 5 februarie 2013

Femeile lui Dinu Patriciu i-au luat din casă ceasuri de un milion de euro

Femeile lui Dinu Patriciu i-au luat din casă ceasuri de un milion de euro: Doamna Teodora, una dintre angajatele lui Dinu Patriciu, a declarat, la postul Kanal D, că omul de afaceri şi soţia sa sunt despărţiţi din 2011, iar cauza rupturii a fost o femeie pe nume Melanie.

"Imaginea asta nu este de pe Terra" Asemenea poză o faci o singura dată în viaţă! Vezi şi tu ce a putut surprinde un fotograf - "Imaginea asta nu este de pe Terra" Asemenea poză o faci o singura dată în viaţă! Vezi şi tu ce a putut surprinde un fotograf - "Imaginea asta nu este de pe Terra" Asemenea poză o faci o singura dată în viaţă! Vezi şi tu ce a putut surprinde un fotograf - cancan

"Imaginea asta nu este de pe Terra" Asemenea poză o faci o singura dată în viaţă! Vezi şi tu ce a putut surprinde un fotograf - "Imaginea asta nu este de pe Terra" Asemenea poză o faci o singura dată în viaţă! Vezi şi tu ce a putut surprinde un fotograf - "Imaginea asta nu este de pe Terra" Asemenea poză o faci o singura dată în viaţă! Vezi şi tu ce a putut surprinde un fotograf - cancan: "Turnul Ostankino, localizat în Moscova, a devenit cel mai înalt turn din lume după ce a fost finalizat în anul 1967.
Acesta nu este doar un simbol emblematic al capitalei Rusiei, ci şi un bun loc de unde se poate surprinde oraşul, în toată frumuseţea acestuia."

'via Blog this'

FOTO BLITZ. Grădiniţa siberiană

FOTO BLITZ. Grădiniţa siberiană: O grădiniţă din oraşul rus Krasnoyarsk oferă de 15 ani un program special şi unic copiilor care o frecventează.

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii: "„SECURITATEA – INSTRUMENT AL DICTATURII”,
care va avea loc marţi, 5 februarie 2013, la orele 15.00 în sala de expoziţii „Constantin Brâncuşi” din Palatul Parlamentului României (intrarea din str. Izvor nr.2-4, Sector 5, Bucureşti).



        Evenimentul desfăşurat în parteneriat cu Camera Deputaţilor îşi propune să prezinte într-o formă accesibilă şi sintetică istoria de peste patru decenii a Securităţii, în multiplele ei ipostaze instituţionale."

'via Blog this'

SENATUL EVZ. Mancurţii, propaganda şi ex-senatorul Felix - Opinii EVZ > EVZ.ro

SENATUL EVZ. Mancurţii, propaganda şi ex-senatorul Felix - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Propaganda zămisleşte o supra-realitate care sufocă evidenţele, le transformă în opusul lor. Propaganda nu operează cu adevăruri factuale, ci cu stereotipuri, himere, mituri şi fabricaţii. Un sociolog rus emigrat în Franţa după luarea puterii de către bolşevici, Serge (Serghei) Tchakotine, a scris o carte cu un titlu care captează condiţionarea individului prin aceste mecanisme: „Violul mulţimilor prin propagandă politică”.
Propaganda videază cuvintele de semnificaţiile lor originare, le atribuie sensuri opuse celor reale. Bezna devine lumină, noaptea devine zi, temniţa devine o staţiune balneo- climaterică, securistul devine un cetăţean onorabil, „stâlp al societăţii”,"

'via Blog this'

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Lupta învăţătoarelor pentru elevi cu mame la Alimentara

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. Lupta învăţătoarelor pentru elevi cu mame la Alimentara: Cadrele didactice trăgeau cu ochiul la situaţia materială a elevilor

Kate Middleton's stripper cousin Katrina Darling lets rip and poses naked: 'Sorry Prince Charles, you can't polish a turd' | Mail Online

Kate Middleton's stripper cousin Katrina Darling lets rip and poses naked: 'Sorry Prince Charles, you can't polish a turd' | Mail Online: "Kate's second cousin once removed has posed for Loaded magazine
22-year-old stripper said she would never want to see Prince Harry's 'tackle'
Miss Darling let rip on Prince Charles but defended Kate against private holiday photographs"

'via Blog this'

Este matematica predata in scoala prea grea? Trei raspunsuri si comparatii cu ce invata elevii din China, Anglia si Germania - Esential - HotNews.ro

Este matematica predata in scoala prea grea? Trei raspunsuri si comparatii cu ce invata elevii din China, Anglia si Germania - Esential - HotNews.ro: "Va rog, luati un manual, subliniez manual, de matematica, de clasa a 5-a, si incercati sa rezolvati 3 probleme, oricare din ele, in 20 de minute.
Evident cu notiunile predate pana in clasa a 5-a.
Daca o sa reusiti, mai vorbim.
Manualele de matematica, ca de fapt toate manualele sunt execrabile. Sunt facute in mod intentionat, super sofisticate, super grele, sa nu inteleaga nimeni nimic, parintii sa nu ii mai poata ajuta si deci sa dispara sustinerea morala a parintilor, asta avand ca efect o mult mai usoara manipulare a cellor tineri.
Iar la admitere li se dau lucruri elementare, ca pe timpul lui Ceausescu, pe care copiii, habar nu au de unde sa le ia.Ei au facut lucruri de zeci de ori mai sofisticate...."

'via Blog this'

Simona Gherghe se smiorcaie dupa accesul cu Ioana Tufaru



Incarcare youtube Gigica uploaderita
https://plus.google.com/u/0/110077775019122756004/posts

Nota: Daca tot  spun ca vor sa o ajute pe Ioana Tufaru, nimic mai simplu - sa-i cedeze toate incasarile din publicitate obtinute in emisiunile cu pricina.

Reacția Simonei vine după ce ieri, în emisiunea ”Acces Direct” au fost prezentate imagini șocante, în care Ioana Tufaru este apostrofată în dese rânduri, reproșându-i-se o igienă precară. Mai mult decât atât, în același materia,l reporterul Horațiu Tudorarată detalii ale unor bețe igienice pe care fiica Andei Călugăreanu le folosește pentru a-și curăța urechile, dar și imagini cu degetele murdare ale tinerei.
Șocat de priveliștea de la televizor, actorul Mihai Bendeac i-a transmis după emisiune Simonei Gherghe un mesaj public pe Facebook:
“Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Și ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simți? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai ești OM?… Cu drag, Mihai.”

Pisoiul si ariciul

O jurnalistă din Somalia a fost condamnată la închisoare. Vezi ce nu trebuia să scrie ziarista.

O jurnalistă din Somalia a fost condamnată la închisoare. Vezi ce nu trebuia să scrie ziarista.: O femeie din Somalia care a acuzat membri ai serviciilor de securitate de viol si o jurnalista care a relatat despre acest caz au fost condamnate la inchisoare, informeaza site-ul postului de televiziune Al Jazeera, citat de Mediafax.
Femeia in varsta de 27 de ani acuzase membri ai serviciilor de securitate de viol, dar a fost condamnata la un an de inchisoare pentru ofensa adusa autoritatii si acuzatii false.
Anchetatorii sustin ca femeia nu a fost violata.
Abdiaziz Abdinur Ibrahim, o ...

Catrinel Menghia, admirată de milioane de americani VIDEO

Catrinel Menghia, admirată de milioane de americani VIDEO:
Catrinel Menghia a fost admirată, în timpul galei SuperBowl 2013, de milioane de americani.
În timpul galei SuperBowl finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL) de duminică, 3 februarie, a fost difuzat un spot publicitar în care românca apare topless. Imagininile i-au ajutat pe spectatori să uite de faptul că meciul a fost întrerupt mai bine de jumătate de oră din cauza unei pene de curent. Anul trecut, românca a apărut într-un alt spot publicitar, intitulat "Seduction", care a fost considerat cel mai sexy din pauza SuperBowl-ului.
VEZI AICI RECLAMA CARE I-A ÎNNEBUNIT PE AMERICANI
De la modă, la film
Ca şi alte colege de breaslă – iar Mădălina Ghenea este cel mai concludent exemplu în acest sens – Catrinel Menghia face treptat trecerea spre lumea filmului. După o carieră fulminantă în Italia, unde a fost unul dintre cele mai apreciate modele, Catrinel stă în prezent mai mult la New York, unde a făcut, cu succes, primii paşi în industria filmului. Evoluţia este una firească, ţinând cont de faptul că o carieră în modelling este condiţionată de vârstă. Românca are deja şi un nume de scenă: Catrinel Menghia Marlon sau doar Catrinel Marlon.
Citeşte mai mult...

Imagini SPECTACULOASE. Fotografii din România, nominalizate la Sony World Photography Awards 2013.

Imagini SPECTACULOASE. Fotografii din România, nominalizate la Sony World Photography Awards 2013.: Organizatia Mondiala pentru Fotografie a facut recent publica selectia uimitoarelor fotografii care vor intra in finala anuala a Sony World Photography Awards, o competitie de prestigiu dedicata fotografiei contemporane.Potrivit eyesin.com, anul 2013 a stabilit un numar record de fotografii inscrise in concurs, peste 122.000 de imagini din 170 de tari.
Din sutele de mii de fotografii realizate pe parcursul anului 2012 atat de profesionisti, cat si de amatori, doar cateva dintre ele intra ...

VIDEO. Cele mai tari reclame de la Super Bowl

VIDEO. Cele mai tari reclame de la Super Bowl: Finala Super Bowl care a fost urmărită anul acesta de peste 108 milioane de americani a fost o adevărată Gală Oscar în materie de publicitate.

Plasa De Stele, Amendată Cu O Plasă De Bani | Pagina de media – Petrişor Obae

Plasa De Stele, Amendată Cu O Plasă De Bani | Pagina de media – Petrişor Obae: "În emisiune, a fost înscenată prăbușirea unui avion în care se aflau câțiva polițiști și pușcăriași. CRBL, cel care a sărit în ajutorul așa-zișilor răniți, a folosit în repetate rânduri un limbaj injurios, care a fost cenzurat doar parțial.

Pentru abaterile din emisiune au fost făcute trei propuneri: Laura Georgescu a propus o somație (pe care ulterior a retras-o după ce a constatat că derapajele au fost mai grave), Narcisa Iorga – 50.000 de lei, iar Florin Gabrea – 30.000 de lei. Propunerea lui Gabrea a întrunit cele mai multe voturi, șapte."

'via Blog this'

Ce mai fac foștii CONCURENȚI DE LA MASTERCHEF

Ce mai fac foștii CONCURENȚI DE LA MASTERCHEF: Fie că și-au îndeplinit visul de a lucra într-o bucătărie profesionistă, fie că si-au deschis afaceri culinare sau au plecat în călătorii gastronomice, concurenții primului sezon „MasterChef” au devenit peste noapte vedete și au...