duminică, 4 decembrie 2011

Teleobiectiv. Cu pieptul dezgolit, pe piatra ponce. FOTO

Teleobiectiv. Cu pieptul dezgolit, pe piatra ponce. FOTO: Un cadet al trupelor speciale taiwaneze înaintează din poziţia "culcat", fără a se folosi de mâini, pe o "alee" de coral sfărâmat lungă de 50 de metri. Proba denumită "Drumul către Rai" este ultima dintr-un stagiu de 9 săptămâni...

Fondatorul Facebook, un fel de Ninja! Cum este de fapt adevăratul Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook, un fel de Ninja! Cum este de fapt adevăratul Mark Zuckerberg: Mai toată lumea a văzut filmul "The Social Network", însă asta nu înseamnă că putem spune îl cunoaştem pe Mark Zuckerberg, co-fondatorul Facebook. În viaţa reala tânărul multimiliardar este invizibil pentru multă lume, pentru că nu prea seamănă cu actorul Jesse Eisenberg care îl interpretează în film.





Schimbări în topul ziarelor. Cine vinde mai mult?

Schimbări în topul ziarelor. Cine vinde mai mult?: Tabloidele Click şi Libertatea sunt în continuare cele mai vândute ziare din România, potrivit ultimelor date publicate de BRAT pentru perioada iulie-septembrie 2011. Topul general al vânzărilor medii pe apariţie este completat de România liberă – pe locul trei şi Gazeta Sporturilor, care a urcat pe locul patru în locul publicaţiei Adevărul. Cotidianul deţinut de... mai mult »

Realitatea TV cade în noiembrie. Antena 3 urcă pe 3. RTV e aproape invizibil

Realitatea TV cade în noiembrie. Antena 3 urcă pe 3. RTV e aproape invizibil: Realitatea TV a scăzut considerabil în luna noiembrie. După media pe zi, a coborât de pe locul trei în octombrie, pe poziția a șasea în noiembrie. Antena 3 a urcat pe poziția a treia după media pe zi. Postul Intact coboară însă seara câteva locuri. Seara, Realitatea TV (postul lui Elan Schwartzenberg) a pierdut 70.000... mai mult »

Ce tarife au cântăreţii români pentru concertele de Revelion

Ce tarife au cântăreţii români pentru concertele de Revelion: Inna va câştiga anul acesta cu 30.000 de euro mai puţin decât în 2010, iar Elena Gheorghe sau Mihai Trăistariu vor avea o noapte plină, cu mai multe concerte în noaptea de Revelion.

Ultimele cifre BRAT: Click, Jurnalul si Adevarul - cele mai mari scaderi ale vanzarilor in trimestrul al treilea. Tabloidele, Romania libera si GSP au vandut cel mai mult

Ultimele cifre BRAT: Click, Jurnalul si Adevarul - cele mai mari scaderi ale vanzarilor in trimestrul al treilea. Tabloidele, Romania libera si GSP au vandut cel mai mult: Romania libera isi intareste pozitia de lider pe piata ziarelor de referinta si, desi inregistreaza o scadere usoara a vanzarilor, se distanteaza in trimestrul al treilea de urmatorul clasat, Adevarul, ale carui vanzari medii pe aparitie au scazut considerabil, potrivit ultimelor cifre de vanzari publicate de BRAT. Tot in trimestrul al treilea din 2011, Jurnalul National a vandut cu aproape 10.000 de exemplare mai putin decat in trimestrul precedent, Gazeta Sporturilor a urcat pe locul patru in clasamentul vanzarilor, iar Click si Libertatea raman cele mai vandute ziare.

Cenzură pe Internet în Rusia, în ziua alegerilor. Cel puţin 500 de site-uri independente sunt inaccesibile

Cenzură pe Internet în Rusia, în ziua alegerilor. Cel puţin 500 de site-uri independente sunt inaccesibile: Cel puţin cinci site-uri de Internet independente din Rusia erau inaccesibile duminică dumineaţa, în ziua alegerilor legislative din Rusia, a constatat AFP după ce postul de radio Ecoul Moscovei a denunţat un atac informatic.