sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Catalin Tolontan, despre transmisia meciului nationalei la Romania TV: Marketing politic de tot risul.

Y

Premierul Republicii Moldova a vorbit în româneşte – “limba noastră maternă” – la ...
Regimul de vize pentru cetatenii Republicii Moldova ar putea fi ridicat, aceasta decizie urmand a fi anuntata la apropiatul summit UE de la Vilnius. Potrivit portalului infoprut.ro, premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, prezent zilele trecute la Bruxelles, a tinut sa multumeasca oficialilor europeni pentru aceasta intentie. Leanca a facut asta, cum a mentionat el, in limba sa materna, adica
Catalin Tolontan, despre transmisia meciului nationalei la Romania TV: Marketing politic de tot risul. Ponta a aparut precum Ceausescu la vechile Revelioane, fix cu un sfert de ora inainte de fluierul de start
Jurnalistul Catalin Tolontan critica pe blogul sau, intr-un post intitulat "Cind Marica il deschide pe Ponta", modul in care televiziunea Romania TV a transmis meciul nationalei de fotbal, vineri seara. "Un baraj asteptat de un deceniu este folosit ca sa multiplice imaginea unor colegi de partid ai proprietarului TV", a scris el. Tolontan mentioneaza ca, inainte de inceperea pa
ACCIDENT la Piteşti: O maşină al cărei şofer îşi verifica GPS-ul a intrat sub conducta de termoficare
Un autovehicul de teren al cărui şofer îşi verifica GPS-ul a intrat, sâmbătă, sub conducta de termoficare a municipiului Piteşti, după ce maşina a izbit un autoturism pe care l-a proiectat într-un stâlp.
Grecii vor să câştige la Bucureşti: "Vom merge în România ca şi cum s-ar fi terminat 0-0"
Internaţionalul grec Kostas Mitroglou a declarat că naţionala ţării sale încă nu a realizat nimic şi va aborda returul cu România ca şi cum prima manşă a barajului pentru Cupa Mondială s-ar fi terminat la 0-0, nu cu o victorie cu scorul de 3-1.
Peste 5.100 candidaţi susţin concursul de rezidenţiat organizat duminică în şase centre universitare
Peste 5.100 de candidaţi susţin concursul de rezidenţiat organizat duminică, în Capitală şi în alte cinci centre universitare, pentru ocuparea celor 3.879 de locuri şi posturi din acest an.
Bulgaria: Zeci de mii de persoane au participat la mitinguri în favoarea şi contra Guvernului - FOTO
Aproximativ 20.000-30.000 de oameni au participat sâmbătă, în mai multe oraşe din Bulgaria, la manifestaţii în favoarea şi împotriva Guvernului socialist.
Spania: O pianista risca 20 de luni de inchisoare pentru poluare fonica/ Vecina sa a dat-o in judecata pentru daune psihologice
O pianista profesionista, care a fost data in judecata de vecini pentru poluare fonica, risca o pedeapsa de 20 de luni de inchisoare ceruta de procurorii din Girona, Spania, relateaza BBC News.
Întâlnirea actriţei Claire Danes cu preşedintele Barack Obama. "Am fugit repede la bar şi am dat pe gât un pahar cu votcă"
Actriţa Claire Danes a vorbit într-o emisiune de televiziune despre momentul în care l-a cunoscut pe Barack Obama, precizând că întâlnirea cu preşedintele SUA a avut asupra sa un impact atât de mare, încât a simţit nevoie să bea un pahar cu votcă după ce a discutat cu acesta.
Protest în cuşcă: actriţa Marion Cotillard a cerut eliberarea activiştilor Greenpeace arestaţi în Rusia
Actriţa franceză Marion Cotillard a luat parte la un protest organizat de Greenpeace, vineri, în apropierea Muzeului Luvru din Paris, artista cerând eliberarea celor 30 de activişti ai organizaţiei ecologiste, care au fost încarceraţi în Rusia la sfârşitul lunii septembrie, informează euronews.com.
15 activişti Greenpeace protestează la o benzinărie Gazprom din Arad. Patru au urcat pe acoperiş
Un grup de 15 activişti Greenpeace din România, Ungaria şi Austria protestează, sâmbătă, în faţa unei benzinării Gazprom din municipiul Arad, patru dintre ei fiind pe acoperiş, ei având mesaje prin care cer eliberarea unor activişti reţinuţi în Rusia şi împotriva exploatărilor petroliere din Arctica
Oradea: Cinci sute de localnici din Popeşti au cerut în stradă scoaterea PPDD în afara legii
Aproximativ cinci sute de persoane din comuna bihoreană Popeşti au protestat, sâmbătă, la Oradea, cerând scoaterea PPDD în afara legii, după ce doi consilieri locali ai partidului din localitate au fost excluşi, iar apoi zece membri şi-au dat demisiile din formaţiunea politică.
Antonescu: Băsescu nu poate fi acuzat de trădare.
Crin Antonescu a afirmat, sambata, in urma acuzatiilor lui Dan Voiculescu, ca presedintele Traian Basescu nu poate fi acuzat de tradare. Liderul PNL a precizat ca nu a avut nicio discutie cu Dan Voiculescu despre suspendarea presedintelui Traian Basescu si ca acesta nu poate fi acuzat de inalta tradare, potrivit B1TV. Citeste si: Antonescu: Declaratia lui Voiculescu, "profund nerusinata"
BLACK FRIDAY 2013 - Ofertele eMAG, Evomag, Flanco, Oktal. SĂPTĂMÂNA ÎN CARE PREŢURILE SE PRĂBUŞESC
În România, fenomenul BLACK FRIDAY, o zi în care marii retaileri s-au "întrecut" în reduceri, s-a tradus prin vânzări de circa 45 de milioane de euro, de zeci de ori mai ridicate decât cele dintr-o zi obişnuită.
Claire Danes a simţit nevoia unui pahar cu votcă după întâlnirea cu Barack Obama
Actriţa Claire Danes a vorbit într-o emisiune de televiziune despre momentul în care l-a cunoscut pe Barack Obama, precizând că întâlnirea cu preşedintele SUA a avut asupra sa un impact atât de mare, încât a simţit nevoie să bea un pahar cu votcă după ce a discutat cu acesta.
Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmar", pe 24 noiembrie, la Gaudeamus
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmar" - care cuprinde texte ce abordează subiecte legate de cinematografie, fără să ocolească însă analizele unor evenimente recente - pe 24 noiembrie, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus de la Bucureşti
Constantin: Eu nu propun în USL acuzarea de înaltă trădare, e posibil să o propună cineva din PC
Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, că, personal, nu va propune discutarea în USL a ideii acuzării de înaltă trădare a şefului statului, arătând că nu este momentul pentru a se arunca ţara în dezbinare, el precizând însă că este posibil ca "cineva din PC" să facă propunerea.
Heidi Klum a scos la vânzare, în scopuri caritabile, haine pe care le-a prezentat pe podium
Top-modelul german Heidi Klum a scos la vânzare haine pe care le-a prezentat pe podium, în timpul New York Fashion Week din luna septembrie, cu scopul de a strânge fonduri pentru amfAr, o fundaţie care sprijină cercetarea SIDA.

Nemulţumirile românilor de BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2013 - Ofertele eMAG, Evomag, Flanco, Oktal. SĂPTĂMÂNA ÎN CARE PREŢURILE SE PRĂBUŞESC - Gandul: "Nemulţumirile românilor de BLACK FRIDAY

Probleme tehnice şi epuizarea stocurilor i-au nemulţumit în anii anteriori pe numeroşi români care sperau să-şi cumpere un produs la super-ofertă. Totodată, unii clienţi au catalogat iniţiativa drept o promovare agresivă a unor reduceri care nu ar fi fost atât de avantajoase pe cât ar fi promis retailerii.

Astfel, şapte din zece români nu au fost mulţumiţi de reducerile găsite de BLACK FRIDAY, potrivit unui studiu realizat de  agenţia Exact Cercetare şi Consultanţă.

Majoritate retailerilor care au anunţat că vor participa anul acesta la eveniment au preferat să păstreze "ascunse" reducerile pe care le vor oferi la finele lunii."

'via Blog this'


Exclusiv. Hrebenciuc şi Zgonea, apostrofaţi de suporterii români aflaţi în Grecia.
Prezenta la Atena a presedintelui Camerei deputatilor, Valeriu Zgonea, si a liderului PSD Viorel Hrebenciuc, cu ocazia meciului dintre Romania si Grecia, a starnit nemultumirea unora dintre suporteri. La ora unu noaptea, dupa doua ore de la terminarea partidei de fotbal, un grup de romani i-au zarit pe cei doi pe strazile din centrul Atenei, insotiti de alte cinci persoane. Unul dintre suporteri i
Berlusconi s-a simţit rău la finalul discursului pentru relansarea Forza Italia - VIDEO
Silvio Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, s-a simţit rău, sâmbătă, la finalul discursului rostit la Roma cu ocazia Consiliului Naţional pentru relansarea partidului Forza Italia.
Cercetătorii români vor beneficia de fonduri nerambursabile în valoare de 20 de milioane de euro
România va beneficia de fonduri nerambursabile în valoare de 20 de milioane de euro prin intermediul programului „Cercetare în sectoarele prioritare”. Alocarea acestei sume reprezintă materializarea prevederilor Acordului de implementare a programului „Cercetare în sectoarele prioritare”, semnat de ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mih
Război total între Crin Antonescu şi Voiculescu: "Este o declaraţie profund neruşinată, mă dezgustă"
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru gândul că afirmaţiile făcute de preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, privind o apropiere între PNL şi Traian Băsescu reprezintă "o declaraţie profund neruşinată".
Călătorii din Gara de Nord pot comanda taxiuri prin dispozitive touchscreen
Călătorii din Gara de Nord pot comanda de sâmbătă taxiuri prin patru dispozitive touchscreen, măsura fiind luată pentru a nu mai exista probleme de genul celor produse de taxiurile "pirat", a anunţat, sâmbătă, directorul general al companiei CFR SA, George Micu.
Război total între Crin Antonescu şi Voiculescu: "Este o declaraţie profund neruşinată"
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru gândul că afirmaţiile făcute de preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, privind o apropiere între PNL şi Traian Băsescu reprezintă "o declaraţie profund neruşinată".
Madonna cere eliberarea celor 30 de activişti Greenpeace deţinuţi în Rusia
Madonna s-a alăturat starurilor şi personalităţilor internaţionale care cer eliberarea celor 30 de membri ai echipajului Greenpeace deţinuţi de două luni în Rusia după un protest la o platformă petrolieră din Oceanul Arctic.
Sharon Stone va primi un premiu pentru întreaga carieră la Marrakech Film Festival 2013
Actriţa americană Sharon Stone va primi un premiu pentru întreaga carieră la ediţia din acest an a Marrakech International Film Festival, care se va desfăşura în perioada 29 noiembrie - 7 decembrie.
Haşotti: Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică
Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, comentând afirmaţiile preşedintelui fondator al PC despre PNL, că Dan Voiculescu este "ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică".
Protest în cuşcă: Marion Cotillard a cerut eliberarea activiştilor Greenpeace arestaţi în Rusia - FOTO
Actriţa franceză Marion Cotillard a luat parte la un protest organizat de Greenpeace, vineri, în apropierea Muzeului Luvru din Paris, artista cerând eliberarea celor 30 de activişti ai organizaţiei ecologiste, care au fost încarceraţi în Rusia la sfârşitul lunii septembrie.
În România există peste 550.000 de hectare de pădure nepăzită.
Peste 550.000 de hectare de padure din Romania nu au paza asigurata, potrivit precizarilor facute sambata, la Zalau, de Lucia Varga, ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura, oficialul mentionand ca noul cod silvic prevede ca paza tuturor padurilor, inclusiv a celor private, sa fie asigurata gratuit de Romsilva. "O masura a codului silvic extrem, extrem de importanta este aceea ca
Record. 200 de persoane urmărite, descoperite de poliţişti.
215 persoane ce figurau ca fiind disparute sau pe numele carora existau sentinte emise de instantele de judecata au fost depistate de politistii structurilor de investigatii criminale numai in ultima saptamana. Printre cei gasiti se numara si 69 de minori, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane remis redactiei Rl. "Minorii depistati au fost incredintati familiil
Silvio Berlusconi lansează Forza Italia, provocând scindarea sau dizolvarea PdL
Silvio Berlusconi va anunţa, sâmbătă, crearea din nou a formaţiunii Forza Italia, scindând Partidul Poporul Libertăţii, care riscă să se desfiinţeze, în contextul în care facţiunea adversă, condusă de Angelino Alfano, ar putea forma şi ea un nou partid.
Rusia vrea sa ii tina in detentie pe cei 30 de activisti Greenpeace retinuti dupa o actiune pe o platforma petroliera
Comitetul rus de ancheta vrea sa obtina mentinerea in detentie pe termen de trei luni a celor 30 de membri ai echipajului unei nave a Greenpeace, detinuti dupa o actiune pe o platforma petroliera, a anuntat vineri organizatia neguvernamentala, denuntand o "parodie de justitie", relateaza AFP
INCOME: Benzina, preţuri explozive la pompă
În ciuda tuturor indexărilor şi promisiunilor de creştere a salariilor şi pensiilor, nu urmează un an uşor.
Guvernul Ponta a decis: Romania va fi impartita in opt regiuni
Liderii USL au finalizat, joi, proiectul legii descentralizarii pe care Guvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pe 19 noiembrie. In discutia finala, liberalii si social-democratii au trebuit sa se puna de acord asupra descentralizarii porturilor (acestea...
A fost tradare! Guvernul Ungureanu a cazut cu ajutorul PDL, recunoaste un fost deputat
Fostul deputat PDL Nicusor Paduraru a declarat vineri ca Guvernul Ungureanu a cazut cu ajutorul PDL, dar a sustinut ca nu stie cine din partid a coordonat actiunea de tradare. "Pot spune ca a fost o tradare exact din zona responsabila pentru a sustine...
Rezultate baraj: Ucraina învinge Franţa cu 2-0, Ronaldo a cîştigat primul duel cu Ibrahimovici
Surprize în partidele tur din barajele europene pentru calificarea la Campionatul Mondial. Zid de gheaţă » Islanda - Croaţia 0-0 Un 0-0 nu e chiar rezultatul cu care să abordezi un retur la Zagreb. Mai ales cînd eşti un...
Dan Voiculescu anunta ca PC ar putea avea candidat la prezidentiale
Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat sambata, la Consiliul National al PC, ca, in cazul in care PSD si PNL decid sa aiba fiecare candidat la alegerile de anul viitor, si conservatorii vor avea propriul prezidentiabil. “Eu personal nu vad alegerile prezidentiale cu doi candidati din partea USL. Nu e voie. Trebuie sa avem […]
O noua sesiune a concursului de rezidentiat, duminica
Universitatile de medicina si farmacie vor organiza duminica, 17 noiembrie a.c., o noua sesiune a concursului de rezidentiat. Concursul se va desfasura, descentralizat, in sase centre universitare din tara: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Tg. Mures, Timisoara si Craiova pentru toate domeniile, respectiv medicina, medicina dentara si farmacie. La concurs s-au inscris 5102 tineri absolventi, care vor