duminică, 23 decembrie 2012

Scrisorile către Moş Crăciun sunt deşeuri pentru Poştă - EVZ Special > EVZ.ro

Scrisorile către Moş Crăciun sunt deşeuri pentru Poştă - EVZ Special > EVZ.ro: "Singura şansă pentru ca dorinţele copiilor din România să nu ajungă la gunoi este să scrie lui Moş Crăciun apelând la Poşta din Canada, de unde vor primi sigur un răspuns în limba română.

Adresa de corespondenţă ce trebuie trecută pe plic este: SANTA CLAUS , NORTH POLE, H0H 0H0, CANADA. "


Fragmente din istoria proletcultismului

Fragmente din istoria proletcultismului: Se demască peste tot: în şedinţe, în Scînteia, pe stradă şi la tribunal

Jignită în Spania, Szabo a cerut intervenţia ambasadei

Jignită în Spania, Szabo a cerut intervenţia ambasadei: Fosta atletă a fost confundată cu o prostituată de jurnaliştii de la publicaţia "El Mundo Deportivo"

STELA POPESCU: „Nu îmi serbez niciodată ziua de naştere! Şpriţul nu mai are nici o valoare pentru mine!”

STELA POPESCU: „Nu îmi serbez niciodată ziua de naştere! Şpriţul nu mai are nici o valoare pentru mine!”: Îndrăgita actriță a împlinit 77 de ani. După Crăciun, Stela Popescu va face cea de-a treia excursie în India.

Cum îşi vor petrece Angelina Jolie şi Brad Pitt Crăciunul

Cum îşi vor petrece Angelina Jolie şi Brad Pitt Crăciunul: Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt au decis să nu stea într-un singur loc de Crăciun şi să îi ducă pe cei şase copii ai lor să viziteze ţări noi.





Răpitorii sirieni ai jurnalistei ucrainene Anhar Kocineva ameninţă că o vor executa pe 26 decembrie

Răpitorii sirieni ai jurnalistei ucrainene Anhar Kocineva ameninţă că o vor executa pe 26 decembrie: Răpitorii sirieni ai jurnalistei ucrainene Anhar Kocineva, ţinută în captivitate din octombrie, ameninţă că o vor executa pe 26 decembrie, ei cerând o răscumpărare de 50 de milioane de dolari pentru eliberarea acesteia, scrie Vocea Rusiei, în ediţia electronică.