joi, 24 ianuarie 2013

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. „Am fost arestată pentru spionaj, trădare de ţară...”

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR. „Am fost arestată pentru spionaj, trădare de ţară...”: Foarte mulţi români au fost umiliţi de Securitate şi Miliţie. Un constănţean şi o brăileancă ne povestesc ce au păţit în perioada regimului comunist.

Dan Mihăescu, unul din titanii televiziunii din România, s-a stins din viață în această seară

Dan Mihăescu, unul din titanii televiziunii din România, s-a stins din viață în această seară: Omul de televiziune Dan Mihăescu (79 de ani) s-a stins din viață în această seară. Dan Mihăescu este unul dintre cei mai prolifici scenariști de

Gafă comisă de El Pais: Fotografie falsă cu Hugo Chavez intubat. Ce reprezenta în realitate imaginea

Gafă comisă de El Pais: Fotografie falsă cu Hugo Chavez intubat. Ce reprezenta în realitate imaginea: Cotidianul spaniol El Pais a publicat joi, pe prima pagină, o fotografie a unui pacient intubat, pe patul de spital, prezentat ca fiind Hugo Chavez, imagine care s-a dovedit a fi un fals, potrivit conducerii publicaţiei, care a oprit imediat distribuirea ziarului şi a scos fotografia de pe site.





Instanţa a pronunţat divorţul soţilor Prigoană. Copiii vor sta la mamă

Instanţa a pronunţat divorţul soţilor Prigoană. Copiii vor sta la mamă: Judecătoria Sectorului 3 a pronunţat, joi, divorţul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, stabilind desfacerea căsătoriei în urma culpei comune, domiciliul celor doi copii la mamă şi plata de către fostul deputat a unei pensii de întreţinere de o treime din veniturile sale lunare.





Un show păcătos, Wow Biz și Cancan TV, în vizorul CNA. Emisiunile tabloide vor fi analizate

Un show păcătos, Wow Biz și Cancan TV, în vizorul CNA. Emisiunile tabloide vor fi analizate:   Emisiunile tabloide vor fi luate la puricat. Programe ca Un show păcătos, Wowbiz și Cancan TV, pline de bălăcăreli, certuri ca la ușa cortului

Bat clopotele de nuntă! Gerard Butler şi Mădălina Ghenea s-au logodit

Bat clopotele de nuntă! Gerard Butler şi Mădălina Ghenea s-au logodit:
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au logodit în mare secret şi urmează să se căsătorească, fiind surprinşi de paparazzi de peste Ocean în timp ce îşi căutau verighetele
Conform revistei People, Mădălina şi Gerard s-au logodit în mare secret, însă nu sunt pregătiţi să facă anunţul public. Informaţia jurnaliştilor de peste Ocean este confirmată şi de faptul că Ghenea şi Butler au fost fotografiaţi, recent, colindând magazinele de bijuterii în timp ce-şi căutau verighete.
Mădălina Ghenea (25 de ani) şi actorul scoţian în vârstă de 43 de ani s-au cunoscut în primăvara anului trecut, la filmările pentru un spot publicitar, dar şi-au făcut publică relaţia abia spre sfârsitul anului când au fost văzuţi împreună la mai multe evenimente publice. “Femeia ideală ar trebui să fie dulce şi sexy, înaltă, brunetă, nebunatică. O tipă care să fie drăguţă, de încredere şi pe care să o pot respecta. O persoană căreia să îi pese de mine şi de ceea ce mă interesează", spunea în urmă cu trei ani Gerard Butler, realizând recent, într-un interviu, că, de fapt, Mădălina este femeia pe care o descria atunci.
Citeşte mai mult...

Guvernul portughez ia în considerare privatizarea televiziunii publice

Guvernul portughez ia în considerare privatizarea televiziunii publice: Guvernul portughez ar putea să privatizeze postul public de televiziune RTP1 și să abandoneze RTP2, scrie broadbandtvnews.com. Într-un efort de a reduce costurile, guvernul portughez

Digi 24 difuzează filmul „Roumanie: le desastre rouge”

Digi 24 difuzează filmul „Roumanie: le desastre rouge”: Documentarul este un exercițiu de imaginație și își invită telespectatorii să se întoarcă în timp, să-și amintească cum era traiul în Epoca de aur.

Antonescu: OTV s-a închis, dar spiritul lui e liber. Nu sunt stenograme de la întâlnirea cu Băsescu

Antonescu: OTV s-a închis, dar spiritul lui e liber. Nu sunt stenograme de la întâlnirea cu Băsescu: .





Donald Trump vrea să cumpere publicaţia The New York Times.

Donald Trump vrea să cumpere publicaţia The New York Times.: Donald Trump vrea sa cumpere The New York Times, informeaza huffingtonpost.com, potrivit Mediafax.
In acest sens, Trump ar fi avut "mai mult de o intalnire" pentru a convinge familia Sulzberger, care controleaza in prezent The New York Times, sa ii vanda publicatia. Totusi, informatiile privind strategia pe care Donald Trump ar avea-o pentru a prelua The New York Times sunt neclare. De asemenea, potrivit unor surse apropiate situatiei, este putin probabil ca familia Sulzberger sa accepte ...

CAZUL ŞERBAN HUIDU. Cum au stabilit judecătorii daunele morale de 360.000 de euro: “Faptele de acest gen atrag consecinţe importante!”

CAZUL ŞERBAN HUIDU. Cum au stabilit judecătorii daunele morale de 360.000 de euro: “Faptele de acest gen atrag consecinţe importante!”: Judecătoria Braşov a motivat decizia sentinţei civile prin care Şerban Huidu a fost obligat la plata a 360.000 de euro către urmaşii victimelor sale. Banii vor fi plătiţi de societatea de asigurare, deoarece realizatorul TV avea...

Alexandra Stan, concert la Milano

Alexandra Stan, concert la Milano:

Alexandra Stan va susţine un recital muzical la Milano, sâmbătă, 26 ianuarie, la discoteca Fellini.
Solista româncă va prezenta publicului, alături de hitul care i-a adus faima în Peninsulă- Mr. Saxobeat, şi ultima ei piesa, "Cliche".

FOTO/VIDEO Alexandra Stan în topul celor mai frumoase femei din lume


Alexandra Stan şi-a anulat în ultima clipă concertul la Frosinone (Roma)

Mai multe detalii AICI.
Iată şi ultimul ei video:

Citeşte mai mult...

eJobs - grafic aniversar


eJobs - Portalul de joburi Nr. 1 din Romania
Daca vrei sa adaugi graficul pe site-ul tau click aici


STUDIU: Cât de mult au folosit românii internetul în 2012

STUDIU: Cât de mult au folosit românii internetul în 2012: Ponderea românilor cu vârsta peste 15 ani care utilizează internetul a urcat la 48,7% anul trecut, cu 8,4 puncte procentuale peste nivelul din 2010, o creştere importantă, de 11%, fiind înregistrată în rândul populaţiei din mediul rural, potrivit unui studiu al companiei de cercetare a pieţei GfK.





Stiri.Botosani.ro - Dulcele trai de la stat: ieri supervedeta de showbiz, azi "caz social grav" : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Dulcele trai de la stat: ieri supervedeta de showbiz, azi "caz social grav" : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Motivul pentru care Dănilă, deținătoare inclusiv a unei vile în Muscel, după cum relata presa acum cîțiva ani, a fost inclusă pe lista salvatoare e acela că e divorțată și are un copil (cu milionarul Norris Măgeanu) de crescut. Un criteriu care s-ar putea aplica, însă, cîtorva milioane de români, la această oră.

Cei 55 de "salvați" se vor adăuga altor 2.395 de salariați care vor rămîne, în timp ce alți vreo șase sute urmează să părăsească instituția peste cîteva zile."

'via Blog this'

Myspace, pus la zid pentru că nu respectă drepturile de autor - Companii > Capital.ro

Myspace, pus la zid pentru că nu respectă drepturile de autor - Companii > Capital.ro: "În prezent, Myspace susţine că furnizează cea mai mare librărie muzicală online (peste 50 de milioane de piese), însă este pus la zid din cauză că nu ar respecta drepturile de autor."

'via Blog this'