miercuri, 5 decembrie 2012

Priscilla Presley, la 67 de ani: Cum arată acum soţia lui Elvis - FOTO

Priscilla Presley, la 67 de ani: Cum arată acum soţia lui Elvis - FOTO: Priscilla Presley, care a fost căsătorită cu regele rock'n'roll-ului, Elvis Presley, între anii 1967 şi 1973 se menţine într-o formă fizică deosebită la 67 de ani.





Priscilla Presley, la 67 de ani: Cum arată acum soţia lui Elvis - FOTO

Priscilla Presley, la 67 de ani: Cum arată acum soţia lui Elvis - FOTO: Priscilla Presley, care a fost căsătorită cu regele rock'n'roll-ului, Elvis Presley, între anii 1967 şi 1973 se menţine într-o formă fizică deosebită la 67 de ani.





IMAGINI UIMITOARE. Fotografii de ARHIVĂ, vechi de 100 de ani | FOTO GALERIE

IMAGINI UIMITOARE. Fotografii de ARHIVĂ, vechi de 100 de ani | FOTO GALERIE: Luna aceasta, redactorii revistei National Geographic le propun cititorilor, pentru rubrica "Fotografia zilei", o călătorie în timp. Astfel, în fiecare zi este publicată pe site-ul revistei o fotografie de arhivă, ce surprind...

“Suntem prostoboi în Foamecraţie"- din experienţa unui român în Italia

“Suntem prostoboi în Foamecraţie"- din experienţa unui român în Italia:

Vasile David, rezident la Roma de 12 ani, a răbufnit în versuri la vremurile grele pe care le trăiesc mulţi dintre românii din Italia. După o perioadă de integrare în care lucrurile păreau să meargă bine pentru el şi familie, şi-a pierdut locul de muncă, iar problemele de sănătate s-au adăugat situaţiei deja complicate. În opinia sa, termenul de democraţie poate fi înlocuit cu cel de "foamecraţie", ilustrând mai precis vremurile în care trăim. Iar pe votanţi i-a numit foarte plastic: prostoboi!
Vasile este originar din Focşani şi a venit în Italia în căutarea unei vieţi mai bune. "Eram ca milioanele de români în căutarea unui Eldorado. Am venit chemat de un prieten, la începutul anul 2000, am fost primit, am găsit de muncă şi mi-am început viaţa în Italia. Am avut şi perioade mai grele, după plecarea prietenului, pentru că rămăsesem fără casă. Am dormit şi pe cartoane dar parcă nu era atât de complicat şi dificil ca astăzi."
Şi-a întemeiat o familie, a găsit şi un serviciu bun dar o problemă de sănătate a unui membru al familiei i-a întors viaţa pe dos. "E multă nedreptate. Trebuia să facem un tratament, plătit integral de INPS dar

Citeşte mai mult...

Dezvăluiri MEDICALE despre KATE. O asistentă a fost PĂCĂLITĂ de prezentatorii unui POST DE RADIO - Internaţional > EVZ.ro

Dezvăluiri MEDICALE despre KATE. O asistentă a fost PĂCĂLITĂ de prezentatorii unui POST DE RADIO - Internaţional > EVZ.ro: "Doi prezentatori ai postului de radio 2Day FM din Sydney au convins angajații spitalului, marți dimineața, că sunt reprezentanți ai Casei Regale și li s-a făcut legătura cu asistenta medicală privată, care se ocupă de ducesă.

Cei doi au primit informații detaliate, la zi, despre starea de sănătate a lui Kate. „Apelul telefonic a fost transferat către o aripă a spitalului, apoi a avut loc o scurtă conversație cu una dintre asistente. Spitalul regretă profund acest incident”, a spus directorul clinicii medicale."