joi, 1 septembrie 2011

Ăsta-i jocul neamului - la Vârfu Câmpului Botoşani - programul evenimentului


Afiş: Ăsta-i jocul neamului! .- la Vârfu Câmpului Botoşani




























































Sâni falşi la patru ani. Ce face o mamă pentru ca fiica ei să câştige un concurs de frumuseţe pentru copii. Eşti de acord? - VIDEO

Sâni falşi la patru ani. Ce face o mamă pentru ca fiica ei să câştige un concurs de frumuseţe pentru copii. Eşti de acord? - VIDEO

Sâni falşi la patru ani. Ce face o mamă pentru ca fiica ei să câştige un concurs de frumuseţe pentru copii. Eşti de acord? - VIDEO: O mamă care îşi duce fiica la concursurile de frumuseţe pentru fetiţe organizate în Statele Unite a şocat prin felul în care a deghizat-o pe fiica ei în vârstă de doar patru ani în Dolly Parton.





Ilie Năstase îl vrea naş pe Gigi Becali!

Ilie Năstase îl vrea naş pe Gigi Becali!:

Nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican a fost mai mult decât apreciată de cuplul Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Totuşi, cireaşa de pe tort a fost naşul Gigi Becali, care le-a făcut mirilor un cadou mai mult decât valoros, un Rolls Royce.


În aceste condiţii. fostul tenismen s-a gândit deja la un cadou din partea lui Gigi Becali, dacă îl va pune naş la nunta cu Brigitte. Ilie Năstase a încercat să facă o glumă şi a poftit la altceva. "Mie îmi place palatul tău. Dacă te pun naş, îmi dai palatul?", a fost întrebarea pe care Ilie Năstase i-a adresat-o lui Becali. “Păi, e diferenţă între o maşină şi un palat”, i-a răspuns Gigi. Dacă un astfel de imobil ar fi prea mult, un avion probabil că ar fi cadoul perfect. Concluzia a fost aceea că Becali va fi naşul unui viitor copil al lui Ilie cu Brigitte.


Pentru că îi place să iasă în evidenţă, Gigi Becali nu ratează nicio ocazie. Demonstrează de fiecare dată că este “one man show”. Îmbrăcat la patru ace, defilează mândru cu soţia sa, Luminiţa, şi cu cele două fiice, Teo şi Alex, după care se pune pe dans

Citeşte mai mult...

Hotelurile celebrităţilor: de la sex la propuneri indecente

Hotelurile celebrităţilor: de la sex la propuneri indecente: Există hoteluri care au fost făcute celebre de către personalităţile care le-au trecut pragul sau care le deţin. Demi Moore, Sharon Stone şi Robert Redford sunt câteva exemple.

Episoade inedite din viaţa lui George Călinescu.

Episoade inedite din viaţa lui George Călinescu.: Poetul timisorean Lucian Valea ofera un portret mai putin cunoscut al autorului Istoriei Literaturii Romane.

Poetul clujean Mircea Petean a editat, cu cativa ani in urma, o carte interesanta, semnata de poetul si publicistul Lucian Valea, cu titlul 'Oameni pe care i-am iubit". In cuprinsul ei, povesteste intamplari si portretizeaza 19 personalitati ale timpului sau, precum: George Calinescu, Lucian Blaga, Ion Chinezu, Cezar Petrescu, Liviu Rebreanu si altii. Intamplarea a facut ca prin ...

Catalin Botezatu o vrea pe Simona Gherghe

Catalin Botezatu o vrea pe Simona Gherghe: Catalin Botezatu recunoaste ca o iubeste pe Simona Gherghe si ca va incerca in continuare sa aiba o relatie cu aceasta.

Madalina Manole isi numea soacra «Scorpia»

Madalina Manole isi numea soacra «Scorpia»: Tot mai multe amanunte din via\'a Madalinei ies la iveala, la mai bine de un an de la moartea ei.

Mihaela Borcea despre nunta: «Acest eveniment nu ma intereseaza»

Mihaela Borcea despre nunta: «Acest eveniment nu ma intereseaza»: Ultimele zile in care presa a scris despre nunta lui Cristi Borcea ca fiind «Evenimentul anului» nu au fost usoare pentru Mihaela Borcea. Fosta sotie a finantatorului lui Dinamo a fost nevoita sa priveasca la televizor sau sa citeasca in ziare cum Alina si Cristi isi afiseaza fericirea.

Ion Dichiseanu: «Eu si Simona ne-am pupat la despartire si am ramas prieteni»

Ion Dichiseanu: «Eu si Simona ne-am pupat la despartire si am ramas prieteni»: Ion Dichiseanu sustine ca nu este deloc deranjat de faptul ca fosta lui sotie si-a refacut viata, ba dimpotriva ii doreste tot binele din lume si o va ajuta de cate ori va avea nevoie.

Stiri.Botosani.ro - Botosani: Peste 30 de directori de scoli schimbati din functie!

Stiri.Botosani.ro - Botosani: Peste 30 de directori de scoli schimbati din functie! : ""Directorii au fost inlocuiti ca urmare a pensionarii, reorganizarii, cererilor de renuntare sau de demisie, cele doua note de la titularizare care nu le-au mai permis sa ocupe posturi si cateva inlocuiri din alte motive. Toate sunt cu incetare de detasare", a spus Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani."

'via Blog this'

CINEMA UNIREA | “MATINAL CU SCANDAL” ruleaza pe ecrane din 2 septembrie.

CINEMA UNIREA | “MATINAL CU SCANDAL” ruleaza pe ecrane din 2 septembrie.:




CINEMA UNIREA

2-8 SEPTEMBRIE -2011

.

1. ORELE 11 si 12 ,30 - FILME PENTRU COPII

2. ORELE – 14 si 18 - MATINAL CU SCANDAL

3. ORELE – 16 si 20 - PAUL UN EXTRATERESTRU PIERDUT DE ACASA

.









Poster Paul



Paul ro



.


Simon Pegg şi Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipă în Paul, în rolurile a doi tocilari pasionaţi de SF al căror pelerinaj prin America îi aduce în zona faimoasă pentru apariţii de OZN-uri. Odată ajunşi acolo, le iese în cale un extraterestru care îi va arunca într-o călătorie atât de zănatică, încât percepţia celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.



.

.





Problemele salarizarii cadrelor didactice botosanene aduse la cunostinta lui Boc

Problemele salarizarii cadrelor didactice botosanene aduse la cunostinta lui Boc:

altPrefectul Cristian Roman va discuta problemele salarizarii cadrelor didactice cu premierul Emil Boc.

FOTO Alexandra Stan, topless în FHM Marea Britanie.

FOTO Alexandra Stan, topless în FHM Marea Britanie.: Cantareata Alexandra Stan a aparut pe coperta revistei FHM din Marea Britanie, care a fost pusa in vanzare joi, informeaza un comunicat MediaPro Music.
Coperta urmeaza sa fie preluata si de FHM Germania, in luna octombrie.
Prezenta cantaretei este datorata succesului pe care Alexandra Stan l-a avut cu single-ul "Mr.Saxobeat", cu care a cucerit topurile internationale.
Sedinta foto a avut loc in Romania, pe plaja hotelului Vega din statiunea Mamaia. Desi a primit foarte multe propuneri atat ...

Narcisa sălbatică, Răzvan și Dani și Dan Capatos revin din 5 septembrie la Antena 1

Narcisa sălbatică, Răzvan și Dani și Dan Capatos revin din 5 septembrie la Antena 1: Antena 1 lansează grila tv de toamnă luni, 5 septembrie, când vor reintra în programul săptămânal telenovela Narcisa – Iubiri nelegiuite și emisiunile Neatza cu Răzvan și Dani, Acces Direct și Un show păcătos. Mai multe detalii, în continuare. Show-ul matinal al Antenei 1, Neatza cu Răzvan și Dani, revine pe micul ecran luni, 5... mai mult »

INTERVIU Tataee: "Noul album BUG Mafia, gratuit pe site-ul oficial al trupei" | VIDEO

INTERVIU Tataee: "Noul album BUG Mafia, gratuit pe site-ul oficial al trupei" | VIDEO: Într-un interviu acordat EVZ, Vlad Irima alias Tataee vorbește despre noul album al trupei BUG Mafia, "Înapoi în viitor", și despre motivele pentru care acesta a fost lansat, astăzi, la liber pe internet.

Televiziunea de știri Realitatea, o pisică sub șoarece

Televiziunea de știri Realitatea, o pisică sub șoarece: Televiziunea de știri Realitatea, o pisică sub șoarece
De regulă, când dinamovistul Cristi Borcea face nuntă, definiția jurnalismului se simplifică brusc: jurnalism e atunci când îl filmezi pe Borcea. Pentru asta, desigur, sunt necesare fătuca-reporter, ca prelungire firească a unui microfon, apoi cornetul de semințe bine prăjite și o cameră video suficient de încăpătoare pentru toți invitații evenimentului. Desigur, mai sunt și alții care simplifică definiția jurnalismului dâmvovițean: jurnalism e atunci când îi filmezi și pe Mutu, Iri Columbeanu, Dan Diaconescu, Elodia, Gigi Becali, Bercea Mondialul sau mulți alții, toți aceia inventați odinioară de geniile pustii ale televiziunilor.

Prezentarea ...

O nouă platformă de televiziune - Freesat, în teste pentru a se lansa în România

O nouă platformă de televiziune - Freesat, în teste pentru a se lansa în România: Reprezentantul operatorului de sateliţi Eutelsat în România, Şerban Beleneş, a solicitat înregistrarea mărcii Freesat la OSIM, el confirmând pentru MEDIAFAX existenţa unui proiect pilot al unei noi platforme de televiziune prin satelit.





Zvonuri pe Twitter despre moartea lui Fidel Castro. VEZI ce cred cubanezii | VIDEO

Zvonuri pe Twitter despre moartea lui Fidel Castro. VEZI ce cred cubanezii | VIDEO: Site-ul de socializare Twitter a fost bombardat în această dimineață de zvonuri și comentarii despre posibila moarte a liderului cubanez Fidel Castro. Chiar dacă informaţii neconfirmate pe această temă au existat şi în trecut,...

Situaţie privind sancţiunile aplicate posturilor de radio în perioada 1 ianuarie – 31 august 2011 - CNA

Situaţie privind sancţiunile aplicate posturilor centrale în perioada 1 ianuarie – 31 august 2011 - CNA: "Radio

1. Radio Zu – 3 amenzi în cuantum de 35.000 de lei (o amendă - 15.000 de lei, două amenzi – 10.000 de lei) şi o somaţie
2. Kiss FM – două amenzi în cuantum de 15.000 de lei (o amendă - 10.000 de lei, o amendă - 5.000 de lei) şi o somaţie
3. Radio 21 - o amendă în cuantum de 10.000 de lei.
4.Realitatea FM – o amendă în cuantum de 10.000 de lei. "

'via Blog this'

Situaţie privind sancţiunile aplicate posturilor centrale în perioada 1 ianuarie – 31 august 2011 - CNA

Situaţie privind sancţiunile aplicate posturilor centrale în perioada 1 ianuarie – 31 august 2011 - CNA: "1. OTV – 9 amenzi în cuantum de 305.000 lei (două amenzi – 100.000 de lei, o amendă – 50.000 de lei, 5 amenzi – 10.000 de lei, o amendă – 5.000 de lei)
2. Antena 3 – 14 amenzi în cuantum de 172.000 de lei (o amendă – 25.000 de lei, o amendă – 20.000 de lei, o amendă - 18.000 de lei, o amendă 15.000 de lei, două amenzi – 12.000 de lei, 6 amenzi – 10.000 de lei, două amenzi – 5.000 de lei), o somaţie şi o decizie privind acordarea dreptului la replică.
3. REALITATEA TV – 10 amenzi în cuantum de 119.000 lei (două amenzi – 20.000 de lei, o amendă – 15.000 de lei, două amenzi - 12.000 de lei, 3 amenzi – 10.000 de lei, două amenzi - 5.000 de lei) şi 6 somaţii "

'via Blog this'

Video: Pădure de cristale uriaşe în centrul Pământului?

Nr. 1 în Top 10 piese româneşti HotNews: Play & Win - Ya BB

Play &  Win - Ya BB
 
 Asculta  mai multe  audio   house

Play & Win sunt trei tineri din Alba Iulia, care si-au parasit orasul natal, hotarati sa isi urmeze visul (acela de a compune pentru cele mai in voga trupe din Romania). L-au cunoscut pe Viorel Sipos (3SE) si au hotarat sa se mute in Constanta. Usor-usor au inceput sa evolueze in formula Marcy, Radu, Sebi.

Lovitura au dat-o cu albumul S.O.S al baietilor de la Akcent, prin cunoscutul hit international Kylie. A venit randul celor de la Activ sa-i contacteze pe baieti pentru o colaborare, din care s-au nascut hiturile "Superstar" si "Lucruri simple". Au urmat "Alaturi de ingeri" (3SE), "Oare unde esti" (Sistem), We Go Crazy (Andra) si altele. Mai nou sunt producatorii unei noi trupe (Crazy Win). Un alt produs al lor este Inna & Morris.

Cei trei au pana in prezent peste 300 de melodii la Uniunea Compozitorilor, printre ele aflandu-se si hitul "Hot" al Innei. In anul 2007 ei au hotarat sa infiinteze trupa Play & Win unde sunt cantautori. Mottoul trupei: "we like to play with music... and we always win".

Audio: Nr. 1 Top piese străine HotNews

1. Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything (Tonight) 

Armando Christian Perez (Pitbull) este un rapper american. Si-a lansat in 2004 albumul de debut cu numele M.I.A.M.I. (prescurtarea pentru Money Is A Major Issue).


Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything (Tonight)
 

Restructurări azi la Adevărul

Restructurări azi la Adevărul: Ziarul Adevărul continuă restructurările. În cursul zilei de astăzi, cei care vor fi concediați vor fi chemați la Departamentul de Resurse Umane pentru a fi informați. Procesul a fost anunțat chiar în ședința de redacție de astăzi. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Grigore Cartianu, redactor-șef Adevărul, le-a spus colegilor că mai mulți angajați vor fi chemați la Resurse... mai mult »

Mel Gibson va plăti 750.000 de dolari fostei sale iubite.

Mel Gibson va plăti 750.000 de dolari fostei sale iubite.: Mel Gibson va plati 750.000 de dolari fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, in cadrul unui acord prin care actorul australian va imparti cu fosta lui partenera de viata custodia asupra fiicei lor, Lucia, relateaza Mediafax.
Potrivit acestui acord, Mel Gibson va plati toate cheltuielile de intretinere pentru casa in care locuieste Lucia, in varsta de 22 de luni, a anuntat judecatorul Peter D. Lichtman. Oksana Grigorieva va avea dreptul de a locui cu fiica ei in acea resedinta, aflata intr-o ...

Inna, pe covorul roșu de la „The Dome 59”

Inna, pe covorul roșu de la „The Dome 59”: Aflată într-un turneu de promovare în Germania, cântăreața a impresionat prin corsetul purtat în timpul concertului, marca Wanda's Dream New York

Teatrul “Mihai Eminescu” deschide noua stagiune

Teatrul “Mihai Eminescu” deschide noua stagiune: Teatrul “Mihai Eminescu” din municipiul Botoşani îşi deschide, astăzi, uşile pentru o nouă stagiune. Scena botoşăneană va reuni actorii, în cea de-a 53-a stagiune, în piese scrise de dramaturgi botoşăneni contemporani.

Revista presei la CNA, 1 septembrie - sumar

EXCLUSIV: Divertis – “aripa” Gyuri Pascu-Silviu Petcu – a semnat contractul cu TVR 
Cristiana Constantinescu 
Paginademedia.ro
Distractis – “Divertișii” din care mai fac parte, între alții, și Ioan Gyuri Pascu și Silviu Petcu – a semnat, după mai multe săptămâni de negocieri, contractul cu TVR. Citește tot articolul

Competiţia din acest sezon în termen de monden va fi acerbă, dar Artene crede că are destulă materie primă. Se anunţă o toamnă fierbinte la televizor.
După perioada de vară în care televiziunile şi-au tras sufletul, au cumpărat noi formate, au plecat în caravane sau doar au mai periat vechile emisiuni, Pro TV, Antena 1, Kanal D, Prima sau TVR sunt gata să arunce pe piaţă ce au mai bun.Citește tot articolul

Serialul „Pariu cu viaţa” şi show-urile „Vocea României” şi „Dansez pentru tine” se numără printre programele difuzate în grila de toamnă a Pro TV, alături de filme precum „Transformers: Răzbunarea celor învinşi” şi „Naşa”, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Citește tot articolul

• OPINII
Avem o viaţă colorată, nu ne putem plînge. „Colorată“ în sensul figurat pe care îl pot da sinonimele cuvîntului, luate din dicţionar: „expresivă, plastică, sugestivă, vie“.
Iar cel mai mult şi mai mult ne-o colorează televiziunile şi ziarele – care ne construiesc, de fapt, actualitatea. Deveniţi robi ai telecomenzii, cei mai mulţi dintre concetăţenii noştri trăiesc cu senzaţia că anumite lucruri sînt importante şi altele nu pentru că „aşa au zis ăştia la televizor“.
Iar „ăştia“ au căpătat în timp abilitatea de a exploata anumite subiecte pentru a face audienţă. Ceea ce, pînă la un punct, e normal: ca să aibă din ce trăi şi mîine, ziarele şi televiziunile trebuie să scoată bani din ceea ce vînd, iar pentru asta trebuie să vîndă cît mai multor clienţi. Citește tot articolul

• DIVERSE
Nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican a ținut prima pagină a ziarelor și a dat televiziunilor ample subiecte de dezbatere. Rezultatul acestei supramediatizări?
Aproape 90% dintre români au auzit de nunta președintelui executiv al FC Dinamo, potrivit unui studiu de percepție realizat de IRES (Institutul Român pentru Evaluare și Strategie). Citește tot articolul

Pagina de media – Petrişor Obae » EXCLUSIV: Divertis – “aripa” Gyuri Pascu-Silviu Petcu – a semnat contractul cu TVR

Pagina de media – Petrişor Obae » EXCLUSIV: Divertis – “aripa” Gyuri Pascu-Silviu Petcu – a semnat contractul cu TVR: "Distractis – “Divertișii” din care mai fac parte, între alții, și Ioan Gyuri Pascu și Silviu Petcu – a semnat, după mai multe săptămâni de negocieri, contractul cu TVR."

'via Blog this'

Facebook vă pregătește ceva

Facebook vă pregătește ceva: Facebook urmează să propună utilizatorilor săi să asculte muzică, printr-o asociere cu serviciile de muzică online Edio, MOG şi Spotify, se anunţă miercuri pe blogul Mashable, specializat în reţele sociale, citat de...

Mărturisiri despre sex la 78 de ani. Ce vedetă a făcut dezvăluiri picante din viaţa intimă

Mărturisiri despre sex la 78 de ani. Ce vedetă a făcut dezvăluiri picante din viaţa intimă: Actriţa şi scriitoarea Joan Collins, în vârstă de 78 de ani, a lansat o carte în care vorbeşte despre importanţa pe care o acordă sexului pentru a fi frumoasă.





Adevărul despre divorţul dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony. Cântăreţul a vorbit pentru prima dată despre despărţire - VIDEO

Adevărul despre divorţul dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony. Cântăreţul a vorbit pentru prima dată despre despărţire - VIDEO: Cântăreţul Marc Anthony a vorbit pentru prima dată, în cadrul unui interviu, despre divorţul său de Jennifer Lopez şi despre sentimentele pe care le are faţă de ea.





Tom Jones a fost externat din spitalul din Monte Carlo

Tom Jones a fost externat din spitalul din Monte Carlo: Cântăreţul Tom Jones a fost externat, marţi, din spitalul din Monte Carlo unde a fost internat la sfârşitul săptămânii trecute, la recomandarea medicilor.





Botoşăneni la TVR Iasi


Botoşăneni la TVR Iaşi. Între invitati - colaboratori ai Europe Direct Botosani - jurnalista Ioana Matfeev si tinerele Ioana Frasinescu si Karina Todireanu - participante la manifestarea "Vara în acorduri muzicale" unde EDIC Botosani oferă premii in fiecare saptamana.
La min. 10,28 se prezinta publicatia "Info - Micii Reporteri" editata cu sprijinul EDIC si al Editurii Agata;
Min. 16,35 - vorbeste Ioana Matfeev; de la min. 19,20 - canta Ioana si Karina.
Vizionare placuta!

Directori noi in zeci de scoli

Directori noi in zeci de scoli: Mai multi directori de scoli au fost demisi de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), in urma Consiliului de Administratie (CA) care a avut loc marti. Nu au fost sariti de la schimbare nici unii inspectori scolari. In acelasi timp, au fost inregistrate si demisii din randul celor numiti c

Botosani: Peste 200 de absenti la a doua proba scrisa a Bac-ului de toamna!

Botosani: Peste 200 de absenti la a doua proba scrisa a Bac-ului de toamna!: Peste 200 de candidati au absentat astazi la cea de-a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat, respectiv proba scrisa a profilului.
Potrivit datelor furnizate de Horia Negrescu, inspector general adjunct in cadrul...