luni, 18 iunie 2012

Concertul Madonnei la Roma, povestit de o româncă din Italia

Concertul Madonnei la Roma, povestit de o româncă din Italia:
Sidonia Grozavu, o româncă stabilită în Italia împreună cu familia, despre care am scris Gazeta Românească, a primit cadou, cu ocazia zilei sale de naştere, un bilet la concertul susţinut de Madonna la Roma, pe 12 iunie. Cântăreaţa, aflată în turneu mondial, a cântat în trei oraşe din Peninsulă: Roma, Milano şi Florenţa.
Sidonia ne-a povestit cum a fost concertul şi ce impresia i-a lăsat celebra Madonna. Iată, mai jos, relatarea de la mega-concertul de pe stadionul Olimpic din capitala Italiei.

S-a întâmplat ca anul acesta, de ziua mea, să primesc un cadou special: un bilet la concertul Madonnei. A fost primul concert de asemenea anvergură la care am fost şi, abia acum îmi dau seama că am uitat să iau o piatră-n gură, sau să-mi pun o dorinţă!
Nu sunt o fană înrăită a Madonnei, dar îmi place ce face în materie de show. Să încep cu începutul. După ce ne-am învârtit vreo oră să găsim parcare şi am stat alte două ore şi jumătate să se deschidă porţile, în sfârşit reuşim să intrăm pe la ora 18.30. Pe bilet scria că se deschid porţile la ora 17.00. Se vede treaba că n-am nimerit în ziua

Citeşte mai mult...

Contractul TVR – Dolce, investigat de Serviciul Fraude

Contractul TVR – Dolce, investigat de Serviciul Fraude: Societatea Română de Televiziune a fost sesizată de Serviciul Investigări Fraude, din cadrul direcției generale a Poliției București, cu privire la contractul dintre TVR și Romtelecom