vineri, 20 ianuarie 2012

Video: Mugur Ciubancan Românul care are mai mulţi fani decât Inna

Românul care are mai mulţi fani decât Inna. A spart topurile muzicale în China. Milioane de chinezi plâng pe melodiile lui

Semnal ActiveWatch: Derapaje grave ale presei în reflectarea protestelor

Semnal ActiveWatch: Derapaje grave ale presei în reflectarea protestelor: Presa a derapat în relatarea protestelor din ultima vreme, atrage atenția ActiveWatch, care semnalează o serie de abateri de la normele profesionale. Ce a observat organizația: “abandonarea neutralității și echidistanței cerute de bunele practici jurnalistice, accentuarea senzaționalismului și a verificării riguroase a informației.” Observațiile ActiveWatch, susținute și de alte organizații media, în continuare: Cateva dintre... mai mult »

Ce nu se prea zice despre aceste proteste

Ce nu se prea zice despre aceste proteste: Am vazut cu ochii mei si pot sa spun: ca oamenii aia care ies cu copiii pe umeri in strada sunt pur si simplu iresponsabili. Ca nu ai voie sa expui un minor intr-un spatiu unde violentele pot izbucni oricand. Ca televiziunile care invita copii de zece ani in studio pentru a propaga prin intermediul lor mesaje politice se fac vinovate de incalcari grave ale deontologiei, exploatand cinic inocenta lor in scopuri propagandistice.

Organizaţii de media: S-au înregistrat derapaje grave ale presei în reflectarea protestelor - Mediafax

Organizaţii de media: S-au înregistrat derapaje grave ale presei în reflectarea protestelor - Mediafax: "De asemenea, organizaţiile cer jurnaliştilor, fie că acţionează pe teren sau în redacţii: să relateze evenimentele pe baza factuală, fără a răspândi zvonuri sau informaţii neverificate; să nu creeze panică, prin discursuri exagerate; să menţioneze sursa informaţiilor; să sesizeze abuzurile forţelor de ordine, precum şi distrugerile aduse proprietăţii publice sau private; să delimiteze clar informaţia de opiniile personale; să nu aducă acuzaţii fără să aducă dovezi palpabile şi fără să ofere posibilitatea celui învinuit să-şi exprime punctul de vedere; să utilizeze cu moderaţie şi numai după verificări informaţiile venite din zona forţelor de ordine sau a serviciilor."

'via Blog this'

Pagina de media – Petrişor Obae » La noi moare, la ei prosperă. Presa japoneză sfidează criza. Cum se luptă ziarele pentru încrederea cititorilor

Pagina de media – Petrişor Obae » La noi moare, la ei prosperă. Presa japoneză sfidează criza. Cum se luptă ziarele pentru încrederea cititorilor: "Jurnaliştii au luat hârtie şi creion şi s-au apucat să scrie pentru publicul lor: situaţia fiecărei zone, programele pentru raţie şi informaţii medicale. Şi pentru că liniile de distribuţie erau de asemenea distruse, reporterii au mers până la centrele de evacuare, unde se refugiaseră victimele tsunamiului, şi au prins în perete ziarul lor.

Yukie Yamada (44 de ani), unul dintre supravieţuitorii dezastrului: „Toţi oamenii din adăpost se îngrămădeau în fiecare zi lângă peretele pe care se afla ziarul şi citeau fiecare articol. Ziarul ne-a oferit exact ce aveam nevoie să ştim”."

'via Blog this'

Reteaua Google+ a ajuns la 90 milioane de utilizatori, rezultatele financiare ale companiei au dezamagit in Q4

Reteaua Google+ a ajuns la 90 milioane de utilizatori, rezultatele financiare ale companiei au dezamagit in Q4: Reteaua sociala Google+ a ajuns la 90 de milioane de utilizatori, iar compania a avut in 2011 venituri de aproape 38 miliarde dolari si profit net de aproape 10 miliarde, arata datele publicate de companie. Desi veniturile au urcat cu 25% in ultimul trimestru, rezultatele au fost considerate mult sub asteptari de piata, iar actiunile au scazut cu 10% dupa anunt.