miercuri, 2 mai 2012

3 mai: Jumătate dintre firmele de stat dau 5,68 mil. euro pentru publicitate şi protocol

3 mai: Jumătate dintre firmele de stat dau 5,68 mil. euro pentru publicitate şi protocol: Aproape jumătate dintre companiile controlate de stat, în principal din subordinea Ministerului Economiei, și-au bugetat pentru acest an cheltuieli cumulate de peste 25 milioane lei (5,68 mil. euro) pentru acțiuni de sponsorizare, publicitate și protocol, rezultă dintr-o centralizare analizată de Guvern, scrie Wall-Street.ro, care citeazăƒ Mediafax. Cifrele rezultă din centralizarea bugetelor de venituri și cheltuieli... mai mult »

Reţeta succesului la MasterChef

Reţeta succesului la MasterChef: Andreea e cea mai detestată concurentă, Sissoko are cei mai mulţi fani.

Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa au contactat-o şi pe Shakira.

Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa au contactat-o şi pe Shakira.: Vrajitoarele Vanessa si Melissa, trimise in judecata de Parchetul Ilfov, i-au contactat pe Mircea Geoana, Ana Lesko, Mihaela Borcea, Alina Vidican, incercand prin retele de socializare sa le racoleze pe Shakira, Beyonce sau Inna, potrivit Mediafax.
Procurorii noteaza in rechizitoriul celor doua vrajitoare faptul ca, prin monitorizarea mass-media, Rada Minca, zisa Melissa, si Roxana Lider, zisa Vanessa, identificau persoane publice, "cu mare potential financiar, care se gaseau in diferite ...

Show-ul "MasterChef", lider absolut de audienţă, marţi seară, la Pro TV

Show-ul "MasterChef", lider absolut de audienţă, marţi seară, la Pro TV: Show-ul "MasterChef" a fost lider absolut de audienţă, marţi seară, la Pro TV, când concurenţii emisiunii au trecut printr-o probă dificilă, au gătit la cantina săracilor, informează televiziunea.





O româncă, în topul celor mai sexy 100 de femei din lume - FOTO

O româncă, în topul celor mai sexy 100 de femei din lume - FOTO: Cântăreaţa Alexandra Stan ocupă poziţia a 85-a pe lista din acest an a celor mai sexy 100 de femei din lume alcătuită de revista FHM, informează site-ul acestei publicaţii.





Escroacele ”vrăjitoare” Melissa și Vanessa găseau fraieri prin revista presei

Escroacele ”vrăjitoare” Melissa și Vanessa găseau fraieri prin revista presei: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au trimis în judecată ”vrăjitoarele” sub acuzațiile de înșelăciune, șantaj, instigare la fals. Roxana Lider, zisă ”Vanessa”, Rada Mincă, zisă ”Melissa”, Craiff Sava Buzea, zis...

Video: Tulisa Contostavlos cea mai sexy femeie din lume demonstrație de flexibilitate



Revista FHM a desemnat, pentru anul 2012, cea mai "Sexy femeie din lume". Numele acesteia este Tulisa Contostavlos, din juriul de la X Factor - Marea Britanie.


Războiul Columbenilor a continuat azi la Tribunalul București. Irinel: „Monica face teatru absurd!”

Războiul Columbenilor a continuat azi la Tribunalul București. Irinel: „Monica face teatru absurd!”: Irinel Columbeanu și fosta lui soție, Monica Gabor, s-au prezentat astăzi la un nou termen în procesul de custodie a fiicei lor, Irina.

Bloggerii români, venituri de 620.000 de euro în 2011. Cei mai mulți bani vin din advertoriale

Bloggerii români, venituri de 620.000 de euro în 2011. Cei mai mulți bani vin din advertoriale: 51 de bloggeri români au câștigat împreună aproximativ 500.000 de euro din campanii în 2011, potrivit unui studiu realizat de refresh.ro în parteneriat cu vola.ro, agenție de turism online. Conform aceleiași surse, întreaga piață de publicitate pe bloguri a fost estimată la 620.000 de euro. Studiul BR 2011, desfășurat în perioada 1 februarie – 25... mai mult »

Cătălin Crişan, implicat într-un accident rutier

Cătălin Crişan, implicat într-un accident rutier: Cântăreţul Cătălin Crişan a fost implicat, în cursul zilei de astăzi, într-un accident produs în jurul orei 10, 15, în județul Prahova.

Vedetă şi în SUA: Catrinel Menghia, invitată la Casa Albă. A luat cina cu Michelle Obama

Vedetă şi în SUA: Catrinel Menghia, invitată la Casa Albă. A luat cina cu Michelle Obama:
Din România, unde a fost prezentă pentru câteva zile, Catrinel Menghia a mers direct în Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost invitată, sâmbătă, 28 aprilie, la o cină festivă organizată la Casa Albă.
Frumoasa românca a participat la recepţie alături de alte vedete, cum ar fi Irina Shayk, Sofia Vergara, Charlize Theron, Reese Witherspoon sau Lindsay Lohan. La începutul recepţiei, prima doamnă a Americii, Michelle Obama, a ţinut un discurs.
Catrinel Menghia, alături de Charlie Sheen
Modelul internaţional a ajuns în vizorul americanilor în urma clipului publicitar pentru autoturismul Fiat 500 Abarth, unde a apărutalături de actorul Charlie Sheen. Deşi există mai multe manechine superbe în reclamă, Menghia deţine rolul principal feminin. De asemenea, pentru aceeaşi marcă de maşini a apărut într-o reclamă şi mult mai celebra Jennifer Lopez, însă nu a avut parte de aceeaşi apreciere ca şi Catrinel Menghia.
Cea mai apreciată reclamă în Italia şi SUA
Agenţia de publicitate responsabilă de această reclamă apelează la sexul frumos pentru a sublinia formele provocatoare şi seducătoare ale autoturismului. Iar de acest lucru se ocupă manechinul Catrinel Menghia, jucând rolul unei frumoase şi sexy italiance, care, pe lângă faptul că este o prezenţă cu mult mult

Citeşte mai mult...