luni, 5 decembrie 2011

Elev de doar nouă ani, acuzat de hărţuirea sexuală a învăţătoarei

Elev de doar nouă ani, acuzat de hărţuirea sexuală a învăţătoarei: O învăţătoare a anunţat de urgenţă conducerea şcolii din care face parte, după ce unul dintre elevii săi a avut tentativa de a o hărţui sexual. Elevul a primit o pedeapsă chiar mai aspră decât detenţia.

Adevărul amână programul “Prima masă” cu un argument de antologie

Adevărul amână programul “Prima masă” cu un argument de antologie: Angajații Adevărul Holding, trustul deținut de Dinu Patriciu, vor primi un prânz gratuit din 12 decembrie, în loc de 1 decembrie, cum era anunțat inițial. Argumentul pentru amânare este de antologie și nu are nevoie de niciun comentariu: “Dorinţa sinceră de a pune în practică un mecanism care să vină în ajutorul majorităţii angajaţilor din Adevărul... mai mult »

Liceul "Jean Monnet", veşnic aspirator de fiţe. De la odraslele nomenclaturiştilor la piţipoancele contemporane

Liceul "Jean Monnet", veşnic aspirator de fiţe. De la odraslele nomenclaturiştilor la piţipoancele contemporane: Absolvenţii de dinainte de ’89 ai celebrului liceu spun că, pe vremuri, regulile erau stricte, chiar dacă printre ei erau multe odrasle comuniste, cărora li se permitea orice.

Secretul fenomenului „Monnet".

Secretul fenomenului „Monnet".: Multe scandaluri absurde au ca protagonisti elevi din licee unde invata copii ai unor personaje cunoscute din politica, economie si cultura. O mare vina, cred specialistii, o poarta chiar familiile.
Scandalurile se tin scai in ultima vreme de elevii si profesorii de la un liceu al elitelor din Capitala, 'Jean Monnet". Un profesor a fost acuzat de viol de o eleva, o alta a pozat recent intr-o revista pentru adulti, doua adolescente au fost acuzate ca au furat un telefon mobil si o camera foto ...

Retelele internationale de media isi ajusteaza prognozele privind piata de publicitate in 2012

Retelele internationale de media isi ajusteaza prognozele privind piata de publicitate in 2012: ​Retelele internationale ZenithOptimedia, GroupM si Magna Global si-au revizuit in sens negativ prognozele privind evolutia cheltuielilor de publicitate la nivel global pentru 2012, apreciind ca acestea vor creste anul viitor, dar intr-un ritm mai lent decat apreciau anterior. Un nou raport ZenithOptimedia, citat de Reuters, apreciaza ca piata globala de publicitate va creste cu 4,7% in 2012, in timp ce GroupM si Magna Global, citate de Brand Republic, estimeaza o crestere de 6,4%, respectiv 5% pentru anul viitor.

Decizia nr. 669 din 22.11.2011

Decizia nr. 669 din 22.11.2011: întrucât, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” din data de 18 octombrie 2011, memoria unei persoane decedate a fost afectată prin acuzaţiile formulate, iar imaginea familiei acesteia a fost prejudiciată

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 668 din 22.11.2011

Decizia nr. 668 din 22.11.2011: de modificare a Deciziei nr. 636/03.11.2011 privind amendarea cu suma de 10.000 lei a S.C. INTELSAT S.R.L.

-
Decizii de sancţionare

/

Fiul abandonat al lui Florin Busuioc: "Nu trimitea pensia alimentară cu lunile"

Fiul abandonat al lui Florin Busuioc: "Nu trimitea pensia alimentară cu lunile": Fiul care ar fi fost abandonat de vedeta Pro Florin Busuioc pe când era bebeluș a declarat la "Acces direct" că tatăl său nu l-a sunat niciodată și nu i-a luat niciun cadou.

De ce a apărut Angelina Jolie pe coperta "Newsweek".

De ce a apărut Angelina Jolie pe coperta "Newsweek".: In cei 78 de ani de cand este pe piata, revista americana "Newsweek" a ales, pentru articolul principal al editiei, personalitati din lumea politica si economica ori fenome sociale. Totusi, editia din decembrie 2011 o are pe coperta pe actrita si proaspata regizoare Angelina Jolie.
La sfarsitul lunii, va avea loc premiera filmului "In the Land of Blood and Honey", regizat de starul de la Hollywood, care spune povestea razboiului din Iugoslavia, in care au murit peste 100.000 oameni si in urma ...

Final de licitație: reclamele Romtelecom vor fi făcute de GMP. Media la Media Investment

Final de licitație: reclamele Romtelecom vor fi făcute de GMP. Media la Media Investment: Operatorul Romtelecom şi-a desemnat agenţiile care se vor ocupa de serviciile de creaţie, online şi de media după mai bine de un an de la lansarea licitaţiei. Astfel, după pitch-ul la care au participat 20 de agenţii, contul de creaţie al Romtelecom pentru zona de rezidenţial va fi preluat de GMP Advertising (agenție condusă de... mai mult »

Ai citit TERMENII ȘI CONDIȚIILE Facebook? Cu multe din ele nu ai fi de acord!

Ai citit TERMENII ȘI CONDIȚIILE Facebook? Cu multe din ele nu ai fi de acord!: Ştiaţi că utilizatorul de Facebook trebuie să aibă peste 13 ani şi să nu fi comis infracţiuni privind viaţa sexuală, iar butonul Like este o chestiune reglementată strict de companie, la fel ca logo-urile sale? Cu toţii am...

CAZUL CHAUNCEY HARDY: Martori identificaţi cu ajutorul Facebook

CAZUL CHAUNCEY HARDY: Martori identificaţi cu ajutorul Facebook: Baschetbalistul american Chauncey Hardy nu era singur în discoteca din Giurgiu în care şi-a pierdut viaţa, însă coechipierii săi nu l-au putut observa deoarece stăteau la o masă de unde nu aveau vizibilitate asupra ringului de...

Faţa nevăzută a lui Walt Disney: tiran şi agent FBI | VIDEO

Faţa nevăzută a lui Walt Disney: tiran şi agent FBI | VIDEO: La 5 decembrie 1901 se năştea în Chicago, Illinois, Walter Elias Disney, pe scurt Walt Disney. Regizor, producător, animator, scenarist…Înainte să fie un gigant a lucrat într-o fabrică de jeleuri şi la Crucea Roşie.

Meciul X Factor – Pirații din Caraibe, 0 la 3

Meciul X Factor – Pirații din Caraibe, 0 la 3: A treia parte a seriei Pirații din Caraibe – La capătul lumii (Pro TV) a fost peste X Factor sâmbătă, 3 decembrie. Și celelalte două părți ale trilogiei, difuzate săptămânile trecute, au avut audiențe mai mari decât X Factor. Diferența între Pro TV și Antena 1 a fost, pe intervalul X Factor, de aproape 300.000... mai mult »