vineri, 16 decembrie 2011

Libertatea presei este in declin in Romania si alte 10 tari europene - raportul Democracy Index 2011 al EIU

Libertatea presei este in declin in Romania si alte 10 tari europene - raportul Democracy Index 2011 al EIU: Romania se numara printre tarile europene unde libertatea presei este in declin, potrivit raportului "Democracy Index 2011", dat publicitatii de Economist Intelligence Unit.  Raportul afirma ca 40 de tari din intreaga lume inregistreaza o deteriorare a libertatii presei incepand din 2008, iar printre acestea se numara 11 tari europene, inclusiv Romania.

Revista Presei CNA, 16 Decembrie 2011

Revista Presei CNA, 16 Decembrie 2011: • Antena3.ro: Antena2, post must carry. Vezi ce zic telespectatorii despre abuzul RCS - RDS • B1.ro: Radu Banciu, despre Dan Diaconescu: A tâmpit și mai mult o societate bezmetică, care nu avea niciun reper

-
Audiovizualul în presă

Revista VIP, “editată de Adevărul Holding”

Revista VIP, “editată de Adevărul Holding”: “Revistă editată de Adevărul Holding” scrie pe caseta ultimului număr al revistei VIP (vezi foto). Despre ce este vorba? A cumpărat trustul deținut de Dinu Patriciu revista despre “viața invizibilă a personalităților.” Din documentarea paginademedia.ro, este vorba despre un contract de editare pentru anumite servicii între Adevărul Holding și Grup Management, compania care editează VIP.... mai mult »

Actorul Christian Bale, îmbrâncit după ce a încercat să viziteze un disident chinez | VIDEO

Actorul Christian Bale, îmbrâncit după ce a încercat să viziteze un disident chinez | VIDEO: Actorul britanic Christian Bale, care efectuează un turneu de promovare în China, a fost brutalizat în timp ce încerca să-l întâlnească pe disidentul Chen Guangcheng, aflat în arest la domiciliu, împreună cu o echipă a postului...

Simon Pegg: "«Misiune: Imposibilă» m-a lăsat cu gura căscată"

Simon Pegg: "«Misiune: Imposibilă» m-a lăsat cu gura căscată": Simon Pegg, actorul britanic din ultimul film din serie, a explicat pentru EVZ că Tom Cruise a petrecut două zile alergând pe exteriorul clădirii Burj Khalifa.