miercuri, 1 februarie 2012

Video: Cea mai tristă piesă muzicală din toate timpurile R.E.M. - Everybody Hurts (Video)

Pagina de media – Petrişor Obae » Publicitatea clasică online: 5.4 milioane de euro în șase luni

Pagina de media – Petrişor Obae » Publicitatea clasică online: 5.4 milioane de euro în șase luni: "Din cele 13 formate urmărite de studiul ROADS, 92% din venituri au fost obținute din utilizarea a 6 formate: embedded, interruptive, conținut sponsorizat, căutări sponsorizate, direct e-mail marketing și marketing afiliat."

'via Blog this'

UPDATE: Blestemul vrăjitoarelor: procurorul a fost reţinut.

UPDATE: Blestemul vrăjitoarelor: procurorul a fost reţinut.: UPDATE: Procurorul Mihai Betelie, seful Parchetului Judecatoriei sectorului 4 Bucuresti, arestat in 26 ianuarie pentru fapte de coruptie, este acuzat si de divulgarea unor informatii pentru a-l favoriza pe procurorul Max Balasescu, cercetat de Directia Nationala Anticoruptie si retinut miercuri, relateaza Mediafax.
Concret, sustin magistratii, procurorul sef Betelie a aflat ca se urmareste de catre DNA interceptarea ambientala a lui lui Maximilian Balasescu, de la Parchetul Tribunalului ...

VIDEO Un actor care il imita pe Steve Jobs intr-o reclama starneste controverse pe internet

VIDEO Un actor care il imita pe Steve Jobs intr-o reclama starneste controverse pe internet: O compania a ales sa promoveze in Taiwan o noua tableta cu ajutorul unui actor care il imita pe Steve Jobs, are blugi si pulover in stilul fondatorului Apple, face gesturi asemanatoare cu cele ale lui Jobs, insa este inaripat si pronunta doar cateva cuvinte in engleza. Asa cum noteaza si PC World, desi compania care a comandat reclama spune ca este totul in regula, multi nu ar fi de acord cu aceasta parodie gandita sa atraga atentia cu orice pret asupra unui produs.

INVATAMANT | Cursuri reduse la Elie Radu, din cauza frigului

INVATAMANT | Cursuri reduse la Elie Radu, din cauza frigului:

Autorităţile şcolare au dispus, marţi, reducerea duratei orelor de curs şi la Grupul Şcolar „Elie Radu” din municipiul Botoşani, din cauza frigului. Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar, Daniel Botezatu, susţine că de marţi după-amiază şi până vineri orele vor fi de 40 de minute şi pauzele de cinci minute.


Temperatura este destul de mică în sălile de clasă”, a spus Botezatu, citat de botosaninews.