marți, 8 martie 2011

Facebook, vinovat de un divorţ din cinci în SUA.

Facebook, vinovat de un divorţ din cinci în SUA.: "In Statele Unite, reteaua sociala Facebook se face vinovata de un divort din cinci, informeaza Agerpres. Potrivit unui studiu american desfasurat de Universitatea Layola, reteaua sociala Facebook ar fi la originea unui divort din cinci, scrie cotidianul belgian Le Soir.
Studiul mai arata ca 81% din avocati au constatat, in timpul ultimilor cinci ani, cresterea numarului de dovezi oferite de site-urile retelelor sociale, printre care Facebook.
Un sondaj realizat de Academia americana a ..."

E oficial: Pepe şi Oana Zăvoranu divorţează

E oficial: Pepe şi Oana Zăvoranu divorţează: "Nu mai există nicio îndoială în privinţa cuplului Pepe-Zăvo. Cei doi îşi doresc să pună capăt căsniciei. Timp de o săptămână Pepe şi Oana Zăvoranu s-au ferit să dea declaraţii referitoare la ruptura ce ar fi apărut în căsnicia lor.

Teo Trandafir e constienta si a inceput sa comunice cu medicii si cu familia

Teo Trandafir e constienta si a inceput sa comunice cu medicii si cu familia: "Starea de sanatate a lui Teo Trandafir, diagnosticata cu pancreatita severa, se imbunatateste treptat, pacienta fiind constienta si putand sa comunice cu familia, a anuntat, marti, intr-un comunicat citat de Mediafax, Clinica AKH din Viena, unde este internata fosta vedeta tv."

Începe Târgul Internaţional de Universităţi 2011.

Începe Târgul Internaţional de Universităţi 2011.: "Romanian International University Fair - RIUF va avea loc pe 12-13 martie la Bucuresti, pe 15 martie la Timisoara, si pe 17 martie la Iasi. La editia de primavara Romanian International University Fair 2011, www.riuf.ro, vizitatorii vor avea acces la informatii detaliate despre modalitatile prin care studiile in strainatate devin la fel de accesibile financiar precum cele din Romania, prin programele de burse si imprumuturi oferite de institutii internationale.
Tinerii pot afla cel mai ..."

Facebook lanseaza un sistem de alerta pentru prevenirea sinuciderilor

Facebook lanseaza un sistem de alerta pentru prevenirea sinuciderilor: "Facebook lanseaza impreuna cu organizatia caritabila Samaritans un sistem de alerta care permite utilizatorilor retelei sa dea mesaje de avertizare daca au banuieli ca vreunul dintre prieteni are tendinte suicidare, noteaza BBC. Prin acest sistem de alerta mesajele vor ajunge la consilierii organizatiei caritabile si vor fi tratate in mod prioritar pentru a se evita situatii precum cea in care o britanica s-a sinucis dupa ce a postat pe Facebook un mesaj in acest sens, prietenii au pus comentarii, insa nimeni nu a facut ceva concret sa o opreasca."

Decizia nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual - CNA

Important pentru jurnalişti!
Decizia nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual - CNA: "Decizia nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual"

Teo Trandafir e conştientă şi poate să comunice cu familia

Teo Trandafir e conştientă şi poate să comunice cu familia: "Starea de sănătate a lui Teo Trandafir, diagnosticată cu pancreatită severă, se îmbunătăţeşte treptat, pacienta fiind conştientă şi putând să comunice cu familia, potrivit unui comunicat emis de Clinica AKH din Viena, unde este internată.

TVR a anulat „Cerbul de Aur“ şi în 2011

TVR a braconat „Cerbul de Aur“ şi în 2011: "Festivalul Internaţional Cerbul de Aur de la Braşov nu va fi organizat de Televiziunea Română nici în 2011 din lipsă de fonduri.
După ce în 2010 festivalul a fost anulat pe ultima sută de metri, după schimbarea conducerii TVR, nici în 2011 Cerbul de Aur nu a fost cuprins în bugetul TVR."

Meciul Bute-Magee va fi transmis si de Radio Romania Actualitati - Media & Publicitate - HotNews.ro

Meciul Bute-Magee va fi transmis si de Radio Romania Actualitati - Media & Publicitate - HotNews.ro: "Meciul de box pe care Lucian Bute il va avea cu Brian Magee in data de 19 martie si care va fi televizat de B1 TV va putea fi urmarit, in direct, si la Radio Romania Actualitati. Potrivit unui comunicat al postului, corespondentul RRA Adrian Fetecau va transmite atat de la conferinta oficiala de presa si de la cantarul oficial, cat si din culise."

Pagina de media – Petrişor Obae » RCS pregătește intens un post de news. Șef la știri: fostul producător de la Observator

Pagina de media – Petrişor Obae » RCS pregătește intens un post de news. Șef la știri: fostul producător de la Observator: "Compania RCS&RDS se pregătește intens de lansarea unui post de știri propriu.
Potrivit informațiilor paginademedia.ro, șeful știrilor la noul canal este Mihai Stegerean, care a plecat de la Antena 1 în urmă cu câteva săptămâni."

Pagina de media – Petrişor Obae » AUDIENȚE: Coreenii și turcii se bat în seriale, Românii au talent în continuare, Sinteza zilei domină talk-show-urile

Pagina de media – Petrişor Obae » AUDIENȚE: Coreenii și turcii se bat în seriale, Românii au talent în continuare, Sinteza zilei domină talk-show-urile: "Serialele românești pierd teren în fața producțiilor exotice. Și în luna februarie, cel mai urmărit a fost filmul coreean Legendele palatului: Prințul Jumong. A fost urmat de un serial turcesc de pe Kanal D, Dragoste și pedeapsă.
La categoria talk-show, Sinteza zilei (Antena 3) cu Mihai Gâdea rămâne pe prima poziție, ca și în ultimele luni. Românii au talent a intrat direct pe locul 1 la divertisment."