vineri, 11 februarie 2011

Nepoata lui Ceausescu a lucrat un pulover care simbolizeaza moartea dictatorului

Nepoata lui Ceausescu a lucrat un pulover care simbolizeaza moartea dictatorului: "Mihaela Moraru Ceausescu, nepoata lui Nicolae Ceausescu, a fost invitata, miercuri, in platoul emisiunii «Drept la tinta» de la Kanal D pentru a vorbi despre cele trei casnicii si doua divorturi prin care a trecut."

Andreea Marin Banica: «Unora nu le place ca ne iubim»

Andreea Marin Banica: «Unora nu le place ca ne iubim»: "La exact o saptamana de la inceperea scandalului aparut in presa, in care Stefan Banica jr a fost implicat in urma declaratiilor facute de actrita Adriana Nicolae, care va naste bebelusul unui “actor care se numeste si «Junior»”, Andreea Marin a abordat pentru prima data aces"

VALENTINO SPRING SUMMER 2011 HAUTE COUTURE

X Men : First Class - Official Trailer [HD]

Pe scurt: Disponibilizari iminente la Thomson Reuters. Schimbari in serie la sefia mai multor publicatii franceze

Pe scurt: Disponibilizari iminente la Thomson Reuters. Schimbari in serie la sefia mai multor publicatii franceze: "Disponibilizarea a "sute, daca nu mii" de angajati este iminenta la Thomson Reuters, companie ce a inregistrat o scadere de 7% a profitului in 2010, scrie, pe surse, Brand Republic. In Franta, un jurnalist specializat in presa economica a preluat conducerea Le Monde, intr-o saptamana in care alte doua publicatii mari - Liberation si Le Nouvel Observateur - au anuntat schimbari la nivel de management."

Dan Capatos este tătic

Dan Capatos este tătic: "Dan Capatos a devenit tătic, în această după-amiază la 17.30. Soţia sa Monica a adus pe lume primul lor fiu, pe care îl vor boteza Andrei. Baieţelul este brunet şi cântăreşte 3.245 kg."

Angajaţii Antena1 Târgu Jiu au primit preaviz de concediere

Angajaţii Antena1 Târgu Jiu au primit preaviz de concediere: "

Angajaţii staţiei Antena1 Targu Jiu, care funcţionează în regim de franciză, au primit, în urmă cu două zile, preaviz de concediere.

Bebe Ionică, directorul general al societăţii Centrul de Calcul Târgu-Jiu, care are postul în franciză, a explicat pentru paginademedia.ro că nu este neapărat vorba de concedierea angajaţilor, ci deocamdată este doar o măsură prevenitivă “în situaţia în care negocierile care vor urma nu se vor finaliza cu rezultate satisfăcătoare pentru părţile implicate”.

E o măsură de prevedere ca să nu fiu nevoit apoi să ţin oamenii în continuare fără să am ce face cu ei. Domne’ se încheie un contract, ce faci cu oamenii? Că oamenii îi am eu pe firma mea. E problema de formalităţi şi de înregistrări”, a spus Bebe Ionică.

Activitatea staţiei nu a fost afectată de această măsură. “Oamenii îşi fac treaba în continuare” a precizat Ionică.

Directorul general al firmei care a preluat, în urmă cu nouă luni, staţia locală Antena 1 în regim de franciză, a mai spus că negocierile cu trustul Intact vor avea loc săptămâna viitoare şi tot atunci se va decide situaţia angajaţilor.

“Săptămâna viitoare urmează să avem o rundă de negocieri vizavi de derularea în continuare a contractului de franciză. Sunt mai multe variante: o variantă ar fi continuarea contractului în condiţiile în care va fi renegociat, o a doua variantă ar fi preluarea pe o altă firmă.

Nu sunt singurul implicat, sunt şi cei de la Intact şi vor mai fi şi alţii, alte firme care sunt interesate să preia în locul societăţii care operează contractul acum. S-ar putea să fiu tot eu, dar pe o altă firmă”, a mai explicat Ionică.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, firma Centrul de Calcul Târgu-Jiu plăteşte pentru franciza postului Antena1 circa 3.000 de euro pe lună.

Trustul Intact deţine 36 de licenţe audiovizuale pentru posturile locale din reţeaua Antenei 1, potrivit informaţiilor publicate de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Despre Bebe Viorel Ionică

Bebe Ionică este acţionarul majoritar al companiei Centrul de Calcul Târgu-Jiu, care a semnat contractul de franciză cu Intact, dar şi al cotidianului Gorjeanul. La ambele societăţi el deţine funcţia de director general. Acesta mai ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene a Partidului Social Democrat.

Sursa foto: Gorjeanul

"

"Reţeaua de socializare", marele câştigător la gala London Critics' Circle Awards - Mediafax

"Reţeaua de socializare", marele câştigător la gala London Critics' Circle Awards - Mediafax: "'Reţeaua de socializare/ The Social Network' a fost marele învingător la cea de-a 31-a gală a premiilor decernate de asociaţia britanică London Critics' Circle, organizată joi seară la Londra, unde a primit patru trofee, inclusiv pentru cel mai bun film al anului."

Câştigătorii World Press Photo 2010 | FOTOGALERIE

De văzut neapărat!
Câştigătorii World Press Photo 2010 | FOTOGALERIE: "World Press Photo 2010 a anuţat astăzi care sunt cele mai bune fotografii ale anului trecut."

'The Raid'

"Raid" este povestea a ceea ce sa intamplat la 700 de activişti din întreaga lume, care au încercat să ajungă în Gaza mai 2010 cu "Freedom Flotei". Israel a declarat oficial război a Flotei. Toate cele şase nave au fost capturate de către forţele speciale. Nouă oameni au fost ucisi, mai mult de 60 au fost răniţi. Cu "Raid" acum suntem în măsură să vă aratăm ce s-a intamplat cu adevarat.

"Esti licean si n-ai trecut pe la LicArt?!"

"Esti licean si n-ai trecut pe la LicArt?!": "
Festivalul National de Arte pentru Liceeni - LicArt, cel mai mare concurs din Romania, a ajuns in a cincea luna de inscrieri.
"

DIN ARHIVE: Sex și poezie într-un titlu de zile mari

DIN ARHIVE: Sex și poezie într-un titlu de zile mari: "

Evenimentul zilei, martie, 1999. Vremuri în care și o știre de pe agenție era „îmbrăcată” ca o bombă de presă. O singură rimă nu era de ajuns pentru a ilustra știrea.

Autorul articolului despre o „împerechere” la volan a făcut din titlu o strofă în toată regula, cu rimă (cum altfel) …împerecheată.

Fotografia vorbește de la sine.

Articolul din EVZ, aici.

"

Directorul Alfa Cont preia jumătate dintr-o firmă de cercetare

Directorul Alfa Cont preia jumătate dintr-o firmă de cercetare: "

Cristi Iorga, directorul firmei de monitorizare Alfa Cont, va prelua jumătate din compania de cercetare M.S. Consulting. În prezent, M.S. Consulting este deținută Anca Fieraru.

În urma acestui parteneriat, M.S. Consulting își va schimba denumirea în Alfa Cont Research”, a declarat pentru paginademedia.ro Cristi Iorga.

  • M.S. Consulting a fost înființată de Anca Fieraru. Experiența ei, în afara firmei, include Institutul Pro, agențiile de media Initiative și Zenith Media și compania de cercetare eResearch.
  • Alfa Cont îi are ca acționari pe Cornel Nistorescu și pe Mariana Iorga. Este una dintre cele mai vechi agenții de monitorizare, fiind fondată în 1992.
"

11 februarie: Băsescu: Afirmaţia despre medici a stârnit furtună printre ziarişti, chiar comandanţi de crucişătoare

11 februarie: Băsescu: Afirmaţia despre medici a stârnit furtună printre ziarişti, chiar comandanţi de crucişătoare: "

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la Radio România Actualități că afirmaţiile sale despre implicarea medicilor în actul de justiţie au strârnit furtună pe la televiziunile mogulilor, marii jurnalişti, unii chiar “comandanţi de crucişătoare” de presă întrebându-se de ce se amestecă şeful statului, scrie Mediafax. “Şi pot să-i răspund acestui «căpitan de crucişător» că atâta timp cât stăpânul lui nu poate merge în faţa instanţei pentru că primeşte de la un ginecolog adeverinţă că e bolnav cu inima sau îşi crapă rotula în trei, dar nu vede nimeni nici o radiografie, nu pot să nu spun lucrurile acestea”, a declarat Traian Băsescu la RRA. El a apreciat că “de la Omar Haissam până la Vîntu, până la toţi, sunt foarte bolnavi”.
Băsescu: Afirmaţia despre medici a stârnit furtună printre ziarişti, chiar comandanţi de crucişătoare

Marţi, în timp ce tricolorii lui Răzvan Lucescu jucau pe TVR 2 cu Ucraina, pe primul post naţional vorbea preşedintele Traian Băsescu și Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI la Bucureşti. Teoretic, temele abordate de şeful statului ar fi trebuit să fie mult mai atractive, însă stupoare: ratingul emisiunii în care a fost invitat Traian Băsescu a fost de numai 1,4 la sută (adică vreo 74.000 de telespectatori), în timp ce meciul de fotbal a adunat pe TVR 2 de trei ori mai mulţi privitori: 4,6% rating (242.000 de telespectatori), scrie ProSport. “Cred că e relevant. Dacă meciul era pe TVR 1, audienţa sa era şi mai mare. Televiziunea naţională ar trebui să ţină cont de preferinţele oamenilor”, a declarat un federal.
Băsescu şi FMI-ul, bătuţi de Alexa şi Ropotan!

Suma plătită de români pentru serviciul public de televiziune reprezintă mai bine de jumătate din veniturile anuale ale TVR, iar lipsa ei ar periclita existenţa postului, susţin organizaţiile media. Specialiştii din domeniul media susţin că principala problemă a televiziunii publice este reorganizarea instituţiei, scrie Adevărul. ” Tudor Giurgiu, fost preşedinte TVR, e de părere că scoaterea taxei este inoportună. „Taxa trebuia mărită încă din 2007 cu 0,5 lei, aşa cum depusesem un proiect de lege la Parlament. La acest lucru ar trebuie adăugată şi o reducere a numărului de angajaţi ai SRTV”, a precizat Giurgiu. Managerul Realitatea TV, Sorin Freciu, crede că nu plata taxei TV este problema, ci ce se întâmplă mai departe cu acei bani. „Nu trebuia să o ia razna şi să lanseze atâtea posturi TV”, precizează el. Freciu crede că o soluţie ar putea fi restructurarea şi scoaterea publicităţii. Iulian Comănescu, Managing Partner al agenţiei de consultanţă Comănescu, este împotriva scoaterii taxei TVR. „O televiziune publică fără taxe e o televiziune publică finanţată de la Guvern, deci o televiziune de stat. Iar televiziunile de stat există doar în regimurile totalitare”, explică Comănescu.
Are nevoie Televiziunea Română de taxa TV?

Google şi Facebook, alături de alţi investitori, au purtat discuţii cu Twitter pentru achiziţionarea companiei, evaluând platforma de comunicare online prin mesaje scurte la maximum 10 miliarde de dolari, notează Wall-Street.ro și Money.ro, care citează Wall Street Journal. Potrivit WSJ, directorii Twitter au purtat discuţii “low level” cu şefi de la Facebook şi Google în ultimele luni, în legătură cu o posibilă preluare. Surse apropiate situaţiei susţin că Twitter a avut discuţii similare şi cu alte companii.

Grupul francez Lagardere, editorul revistelor Elle şi Psychologies, a înregistrat venituri de 7,97 miliarde de euro în 2010, în creştere uşoară de sub 1% faţă de anul anterior, notează DailyBusiness.ro, care citează Reuters. În ultimul trimestru al anului trecut, Lagardere a înregistrat venituri de 2,1 miliarde de euro, peste nivelul de 2,0 miliarde de euro raportat în aceeaşi perioadă a anului 2009.
Editorul revistei Elle a raportat venituri de 7,9 mld. $ în 2010

Războiul reclamelor loveşte Apple. O masă de persoane fără identitate cu capul acoperit şi căşti în urechi, albe precum cele de la iPod. Singura fiinţă distinctă este cea care foloseşte noua tabletă de la Motorola.

Acesta este spotul transmis în timpul ultimului Super Bowl şi care i-a înfuriat pe fanii Apple, prezentaţi pentru prima dată drept “conformişti”, asta deşi vreme de un sfert de secol ei au reprezentat exact opusul, scrie Gândul, care citează La Stampa.
Vezi aici reclama în care Motorola atacă conformismul Apple. – VIDEO

Maurice Levy, director executiv al Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari patru grupuri de comunicare din lume, a anunţat o creştere organică de 12,5% în al patrulea trimestru şi venituri anuale de peste 5 miliarde de euro, notează Wall-Stree.ro și DailyBusiness.ro, care citează Brandrepublic. Grupul care deţine agenţii precum Saatchi & Saatchi, Leo Burnett şi ZenithOptimedia a raportat o creştere de 19,8% a veniturilor anuale, de la 4,5 la 5,4 miliarde deeuro. Creşterea a fost alimentată de câştiguri nete din new business în valoare de 5,9 miliarde de dolari. Creșterea organică anuală a fost de 8,3%, iar marginea de profit a companiei a crescut de la 15 la 15,8%.

Ford a dat în judecată Ferrari pentru încălcarea unei mărci înregistrate după ce compania italiană a denumit noul monopost de Formula 1 F150“, scrie Money.ro, care citează Reuters. Logo-ul F150 al Ferrari este similar cu cel folosit de Ford pentru camioneta F-150, cel mai bine vândut autovehicul din Statele Unite, potrivit unei plângeri depuse de grupul american către o instanţă federală. “Ferrari şi-a însuşit marca înregistrată F-150 prin denumirea noii maşini de curse «F150» pentru a profita de bonitatea substanţială construită de Ford pentru marca F-150“, se arată în reclamaţie.
Ford a dat în judecată Ferrari pentru încălcarea unei mărci înregistrate

Agenţia McCann London va gestiona contul pan-european de publicitate al producătorului taiwanez de smartphone-uri High Tech Computer (HTC), estimat la 41 milioane de euro, în urma câştigării unui pitch lansat în decembrie anul trecut, scrie DailyBusiness.ro, care citează Brand Republic.
Contul HTC Europe la McCann: 41 mil. euro

"

MONDEN | Corina Caragea nu tine cont de Valentine’s Day | GALERIE FOTO

MONDEN | Corina Caragea nu tine cont de Valentine’s Day | GALERIE FOTO: "

Vedetele Romaniei par sa se detaseze din ce in ce mai mult de sarbatoarea Valentine’s Day. Corina Caragea sustine ca nu tine cont de aceasta zi si nu asteapta niciun cadou din partea iubitului ei….

Din ce in ce mai multi romani se detaseaza de Valentine’s Day, neconsiderand-o o sarbatoare menita poporului roman. Printe ei, si vedete care sustin acest lucru zilnic.

Dupa Lucian Mandruta sau Mihai Morar, iata ca si Corina Caragea, prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, este de parere ca Valentine’s Day nu ar trebui sarbatorita de romani. Frumoasa bruneta nici nu asteapta vreun cadou pe 14 februarie.

“Ma surprinde aglomeratia din magazine si ma uimeste spiritul de negustor al romanului care profita de aceasta ocazie pentru a face bani. Totusi ma bucura sa vad in jur oameni tinandu-se de mana, fericiti si indragostiti. Iti da o stare buna. Nu astept un cadou de Sf. Valentin, de vreme ce nu tin cont de aceasta sarbatoare. In general imi plac cadourile sincere”, a spus Corina Caragea, care este implicata intr-o relatie stabia si discreta cu Bogdan Rusea.


sursa: Agentia de Presa Monden

GALERIE FOTO:

"

Harta evenimentelor de Sfantul Valentin organizate in acest weekend prin Bucuresti

Harta evenimentelor de Sfantul Valentin organizate in acest weekend prin Bucuresti: ""Petrecerea lui Marcu... care-ti trage in "coeur" cu arcul", Targul de cadouri "Amore, Love, Iubire", sesiunea de shopping de la Fashion In Love by Wonder Lolita, casatorii ad-hoc la Valentine's Weekend, expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii de la Muzeul de Geologie si serile tematice Swing Night, Hippie Love Party si Fievre d'Amour a Paris - sunt cateva dintre evenimentele la care pot participa, intre 11 si 13 februarie, persoanele "pro" Valentine's Day. Pentru ceilalti exista Anti-Valentine's Day Show si concertul Niste Baieti ("dedicat Iubitorilor impatimiti de secrete bahice si amorezatilor de rasarituri mahmure").
  • Vezi in articol recomandarile HotNews.ro pentru weekendul ce preceda Sf. Valentin.
​"

Te iubesc... de-ţi merg fulgii! | Jurnalul National

Te iubesc... de-ţi merg fulgii! | Jurnalul National: "Pe 14 februarie, Simona Gherghe, Răz­van Popescu, Dan Capatos, Răz­van şi Dani îi invită pe îndrăgostiţi la PufStock, cea mai mare bătaie cu per­ne din ţară, pentru că, de Valentine’s Day, Antena 1 ţine dragostea în puf. La Antena 2, Lucian Mîndruţă stri­­gă „Jos iubirea de car­­ton!”, iar Mihai Morar propune ca declaraţia Zilei Îndrăgostiţilor să fie „Iubim viaţa!” şi scoate oamenii în stra­­dă, pentru a demonstra împotriva lega­lizării consumului de etnobo­ta­nice.
Toţi cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu câte o pernă şi să participe la PufStock"

Are nevoie Televiziunea Română de taxa TV?

Are nevoie Televiziunea Română de taxa TV?: "Taxele TV de la o ţără la alta

-Austria - taxa TV şi radio - 355 de euro pe an.
-Danemarca - 303 euro pe an.
-Islanda - 213,50 euro.
-Franţa - 116 euro.
-Cehia - 65 de euro.
-Polonia - 52,27 euro
-Muntenegru - 42 de euro.
-România - 11,27 euro pe an.
-Alte ţări, precum Cipru, Ungaria, Olanda şi Portugalia, au renunţat la taxa TV."