duminică, 2 octombrie 2011

Cele mai nesuferite invitate în emisiunile TV din România

Cele mai nesuferite invitate în emisiunile TV din România: Cele mai nesuferite invitate în emisiunile TV din România
Unele vin pentru a se dezbrăca în direct în fața camerelor de filmat. Altele pentru a face scandal. O altă categorie le include pe cele care vor să facă paradă cu bogatele lor cunoștințe politice, sociologice sau economice. Pe toate le unește fascinația pentru sticlă și fac ture de la o televiuziune la alta de dimineața până seara. După ce VerticalNews a alcătuit o listă cu cei mai enervanți invitați din studiourile din România, astăzi ne ocupăm de cele mai enervante doamne.

1. De profesie profesoară de matematică, Monica Tatoiu a ...

Parlamentarii le promit marea cu sarea, profesorii demisionează.

Parlamentarii le promit marea cu sarea, profesorii demisionează.: Problemele profesorilor sunt din ce in ce mai multe si mai grave. In vreme ce oamenii politici cauta solutii in dezbateri mai mult sau mai putin sterile, zeci de dascali abandoneaza sistemul de invatamant.

La Constanta, din peste 16 reprezentanti ai Parlamentului, doar trei au raspuns, sambata, invitatiei Sindicatului Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar pentru a dezbate punctele critice din invatamant. Este vorba de Matei Radu Bratianu (PSD), Mihai Lupu (PNL) si Maria ...

Video de senzaţie: prinţii William şi Harry, "cântă" la pian, împreună cu părinţii lor

Cum îţi poate fi furată identitatea cu ajutorul unei simple poze. Ce mijloace ai la dispoziţie pentru a te proteja

Cum îţi poate fi furată identitatea cu ajutorul unei simple poze. Ce mijloace ai la dispoziţie pentru a te proteja: Angajaţii Institutului de Robotică din Pittsburgh (SUA) au arătat cât de uşor este să furi identitatea oricui, în doar câteva secunde, scrie Daily Mail. Este nevoie doar de un program de recunoaştere a feţei şi de o conexiune la internet....

DUMITRU IGNAT: Poetul si vietuirea in cuvant

DUMITRU IGNAT: Poetul si vietuirea in cuvant: Dumitru Ignat s-a nascut pe 4 octombrie 1942, in Botosani. Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.
In 1974 a absolvit Facultatea de Ziaristica din Bucuresti, dupa ce, mai inainte, dar si dupa facultate, a lucrat ca redactor la cotidianul Clopotul. Pana in...

Băieţelul Mădălinei Manole, la joacă în parcul Mihai Eminescu din Botoşani

Băieţelul Mădălinei Manole, la joacă în parcul Mihai Eminescu din Botoşani:




News Mădălina Manole, “Fata cu părul de foc” care a ales, anul trecut, să-şi curme viaţa chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, a lăsat în urma ei o mândreţe de copil, acum în vârstă de 2 ani şi patru luni, de care au grijă bunicii din partea tatălui, din Botoşani.

Microsoft ar putea lansa un telefon revoluţionar: Un smartphone cu mai multe accesorii detaşabile şi interschimbabile

Microsoft ar putea lansa un telefon revoluţionar: Un smartphone cu mai multe accesorii detaşabile şi interschimbabile: Microsoft a depus, săptămâna trecută, la Biroul American de Patente şi Mărci Înregistrate, schiţele unui nou gadget care se anunţă revoluţionar.





AUDIENȚE DE TOAMNĂ: Pro TV, Antena și Kanal D sunt seara în top. Coboară știrile

AUDIENȚE DE TOAMNĂ: Pro TV, Antena și Kanal D sunt seara în top. Coboară știrile: S-au întors emisiunile din vacanță, au crescut audiențele de seară ale generalistelor. Toate posturile din Top 10 au crescut seara în septembrie, față de august. De notat urcarea Kanal D pe locul trei în Prime Time. Chiar dacă și Antena 3 și Realitatea TV au mai mulți telespectatori în septembrie, ambele posturi coboară în clasament.... mai mult »

Începe un nou sezon din „Dansez pentru tine”. VEZI care sunt vedetele care vor intra pe ringul de dans

Începe un nou sezon din „Dansez pentru tine”. VEZI care sunt vedetele care vor intra pe ringul de dans: La jumătatea acestei luni, un nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” va începe la PRO TV. Printre vedetele care vor concura pentru trofeu se numără Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Jojo, dar și Aylin Cadâr.

Mick Jagger: "Sunt dependent de Facebook și-mi ignor muzica"

Mick Jagger: "Sunt dependent de Facebook și-mi ignor muzica": Solistul trupei Rolling Stones a declarat într-un interviu pentru cotidianul american "USA Today", preluat de revista "Rolling Stone" că a devenit dependent de rețeaua de socializare.

X Factor, cea mai bună audiență de până acum

X Factor, cea mai bună audiență de până acum: X Factor a scos aseară cea mai bună audiență de la lansarea emisiunii, pe 17 septembrie. Programul de pe Antena 1 a fost urmărit, în medie, de aproape 850.000 de telespectatori în mediul urban. Audiența posturilor TV pe intervalul X Factor, în continuare: În mediul urban, ratingul emisiunii a fost de 7,3, ceea ce înseamnă... mai mult »

Madonna ar vrea să mărite cu iubitul de 24 de ani

Madonna ar vrea să mărite cu iubitul de 24 de ani: La 53 de ani, Madonna are din nou gânduri de măritiş. Ea ar fi gata să-şi oficializeze relaţia cu dansatorul francez Brahim Zaibat, potrivit showbizspy.com.

Galerii foto: Noaptea bibliotecilor Botoşani - 1-2 octombrie 2011


Asociaţia Vis de artist la Noaptea Bibliotecilor Botoşani




Din 2007, de la infiintare, Asociatia culturala Vis de Artist sarbatoreste in fiecare an Ziua Internationala a Muzicii pe 1 octombrie. In 2011, actiunea a fost cuprinsa in programul "Intalnirea de astazi", editia a XXIV-a, realizata in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Mihai Eminescu" si inscrisa in evenimentul "Noaptea bibliotecilor". Manifestarea moderata de prof. Catalina Constantinovici a beneficiat de sprijinul membrilor Asociatiei si a cuprins materiale informative despre omul si muzicianul George Enescu, pornind de la Universitatea de Arte din Iasi care-i poarta numele, audiind absolventi ai acestei facultati interpretand lucrari mai putin cunoscute, prezentari ale unor lucrari de grafica si de sculptura cu George Enescu, lucrari ale compozitorului cu influente populare, precum si alte surprize. Enescu a fost prezentat ca om, interpret, compozitor, pedagog, dar si ca voluntar de onoare pentru Crucea Rosie. O oportunitate pentru cei prezenti de a accede universul enescian prin preferintele personale: "Oedip", "Vocile stepei", Fuga din Suita pentru pian op.3, un prilej de a rasfoi carti, albume si partituri cu si despre George Enescu, din fondul de carte al Bibliotecii Judetene "Mihai Eminescu", in cadrul "Bibliotecii vii" organizate de Ziua Internationala a Muzicii.
Programul "Intalnirea de astazi" se deruleaza din decembrie 2008, cu sprijinul Muzeului Judetean Botosani si al Directiei de Sanatate Publica. 

-- 
prof. drd. Catalina Constantinovici,
presedinta Asociatiei culturale "Vis de Artist" Botosani
telefon: 0721133288
http://www.wix.com/visdeartist/visdeartist



Imagini de la acţiunea de lansare a paginii I like EURES la Noaptea Bibliotecilor Botoşani - Biblioteca Judeţeană


Concurs cu premii oferite de Europe Direct la Noaptea Bibliotecilor Botoşani

Concurs al micilor "Călători în Europa" îndrumaţi de profesorul Mihai Iacob cu premii oferite de Centrul Europe Direct , la Noaptea Bibliotecilor Botoşani.