sâmbătă, 23 aprilie 2011

Video: Kate şi William lista invitaţilor, prezenţe şi absenţe

Regizorul Andrei Blaier a turnat şi pentru Securitate.

Regizorul Andrei Blaier a turnat şi pentru Securitate.: "Regizorul Andrei Blaier (77 de ani ) a turnat pentru Securitate din anul 1956, potrivit CNSAS. Regizorul a primit numele de cod 'Brates' si a scris informari despre actori, scenaristi si regizori.
Potrivit Adevarul, Andrei Blaier a semnat un angajament olograf, la 20 noiembrie 1958. Acesta a fost urmarit de Securitatea pentru ca facea parte dintr-un grup de studenti la Institutul de Teatru si Cinematografie care se ocupa cu scrierea si difuzarea unor versuri cu caracter dusmanos.
Andrei ..."

Vîntu: Discuţia în care îl ameninţ pe Ghiţă, înregistrată special pentru Blejnar. Ne-am amuzat - Mediafax

Vîntu: Discuţia în care îl ameninţ pe Ghiţă, înregistrată special pentru Blejnar. Ne-am amuzat - Mediafax: "În acest context a avut loc discuţia de la Pucheni, din 2 aprilie, a susţinut Vîntu la instanţă. 'L-am ameninţat cu moartea, i-am spus că-l împuşc, l-am înjurat, l-am făcut hoţ, încercând să pară cât mai credibilă discuţia. Ghiţă avea tehnica la el cu acordul meu', a spus Vîntu, care a adăugat că ulterior a aflat că acea înregistrare a fost făcută cu ştiinţa Parchetului, a SRI şi a Judecătoriei Sectorului 5.

'Ne-am amuzat amândoi', a conchis Sorin Ovidiu Vîntu în faţa instanţei care a decis cercetarea lui în libertate pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă."

Vîntu: Ghiţă mi-a spus că vrea un loc la masa de joc, a cerut susţinere pentru Ponta la preşedinţie - Mediafax

Vîntu: Ghiţă mi-a spus că vrea un loc la masa de joc, a cerut susţinere pentru Ponta la preşedinţie - Mediafax: "'L-am întrebat pe dl. Ghiţă ce vrea, mi-a spus că vrea un loc la masa de joc, că nu-l interesează din punct de vedere editorial, că vrea să finanţeze Realitatea TV pentru a pune capăt problemelor financiare ale acesteia, dorind în schimb un contract de management pe cinci ani şi susţinerea pentru preşedinţie a lui V. Ponta. Această susţinere urma să o realizeze el prin intermediul postului. I-am spus că nu am nimic împotrivă, dar că din punct de vedere editorial nimeni nu poate controla în întregime o instituţie media. El mi-a spus că măcar încearcă să-i vândă această iluzie lui V. Ponta',"

Video: Botoşăneanul Bogdan Ota în finala Norske Talenter








Botoșăneanul Bogdan Ota, românul care a uimit Norvegia cu talentul său, a trecut cu bine încă o etapă a competiției “Norske Talenter” – varianta nordică a emisiunii “Românii au talent” - ajungând în semifinală.

Rezultate sondaj: Votaţi la "Românii au talent!" - 143 respondenţi

Narcis Iustin Ianău
43.36%
62 raspunsuri
Trupa Ballance
1.4%
2 raspunsuri
Emil şi Viorica Luca
0%
0 raspunsuri
Adrian Ţuţu
16.78%
24 raspunsuri
Cristina Bondoc şi Alina Duncă
2.1%
3 raspunsuri
Grupul Akikai
0%
0 raspunsuri
Ştefan Florescu
2.8%
4 raspunsuri
Cosmin Agache
4.2%
6 raspunsuri
Rebeca Neacşu
11.19%
16 raspunsuri
Valentin Dinu
16.08%
23 raspunsuri
Luca Valentin
1.4%
2 raspunsuri
Medea
0.7%
1 raspunsuri

Kent Hovind - Creation seminars

Corul de la Abaţia Westminster va cânta la nunta regală

Video: Facebook Town Hall with President Obama