miercuri, 28 martie 2012

CULMEA JUSTIŢIEI. Dinel Staicu: Sunt responsabil! Judecătorii: Eşti nevinovat!.

CULMEA JUSTIŢIEI. Dinel Staicu: Sunt responsabil! Judecătorii: Eşti nevinovat!.: Prabusirea Bancii Internationale a Religiilor poate fi considerata una dintre marile pete ale justitiei. Desi s-a dovedit ca aceasta banca a intrat in colaps dupa ce a fost devalizata cu 180 miliarde lei care au ajuns la Dinel Staicu, nimeni nu a fost gasit vinovat. Culmea, Staicu a si recunoscut in fata anchetatorilor care au fost adevaratele sale intentii.

Dinel Staicu (Nutu) a fost condamnat initial pentru devalizarea Bancii Internationale a Religiilor (B.I.R.), printr-o decizie ...

Mădălina Ghenea, în rolul unei românce obligată să se prostitueze în Italia

Mădălina Ghenea, în rolul unei românce obligată să se prostitueze în Italia:
Mădălina Ghenea va interpreta rolul unei românce, pe nume Doina, care este forţată să se prostitueze.
Frumoasa olteancă, în vârstă de 24 de ani, a declarat că a fost distribuită într-un “film dur, foarte violent, dar deloc pornografic”, în care Mădălina va plânge foarte mult. Filmările au început deja, în Italia, în oraşul Latina şi se vor termina în mai-iunie, iar producătorii vor ca premiera să aibă loc în luna septembrie, la Festivalul de la Veneţia. De asemenea, filmul va fi prezent şi pe marile ecrane din România.
Filmul “Roman şi fiul său”, o dramă violentă
Este vorba despre lungmetrajul “Roman e il suo cucciolo” (“Roman şi fiul său”), o dramă care “mă pune la încercare ca actriţă şi cu care sper să ajung acolo unde îmi doresc, pentru că eu vreau să lucrez în cinematografie, iar ca să fii luată în seamă ca actriţă, trebuie să faci un rol într-o dramă”, după cum a mărturisit pentru Libertatea.
Povestea unei românce care ajunge în Italia
Povestea personajului pe care eu îl voi interpreta, Doina, este cazul clasic al unei românce care ajunge în Italia, care a terminat o facultate şi, din păcate, este constrânsă să facă

Citeşte mai mult...

“Revoluția” de pe OTV, neinteresantă pentru telespectatori

“Revoluția” de pe OTV, neinteresantă pentru telespectatori: Revoluția din studioul OTV a fost neinteresantă pentru români. Cu mesaje de tipul “Băsescu a hotărât închiderea OTV”, Dan Diaconescu nu a atras telespectatorii în fața ecranelor. Înainte de audiențe, o secvență de la “Revoluție”, asezonată cu un imn: Audiența, în continuare: Revoluția din studioul lui Dan Diaconescu a ținut în fața televizoarelor marți, când... mai mult »

VIDEO Cum justifică Adrian Minune cei 100. ...

VIDEO Cum justifică Adrian Minune cei 100. ...: Comisia de Cercetare a Averilor a decis sa nu ii confiste suma de 100.000 de euro pe care Adrian Minune nu o putea justifica, dar Agentia Nationala de Integritate a contestat hotararea. Maigistratii trebuie sa decida daca vor muta procesul la Tribunalul Bucuresti asa cum cere ANI, scrie Realitatea.net.
"Cum am emis suta de mii de euro? Traiam cu o gagica de la Pitesti si am vandut un apartament. Si inainte de mandat cu 4 zile, am vandut apartamentul. Banii au fost pusi undeva unde sa nu stie ...

Șeful Antenelor, schimbat de la conducerea Antena Group

Șeful Antenelor, schimbat de la conducerea Antena Group: Schimbare în conducerea Antenelor. Adrian Nanulescu, CEO Antena Group, a fost schimbat astăzi din funcție, la șase luni de la numire. Plecarea lui este anunțată într-un comunicat intern intrat în posesia paginademedia.ro. Comunicatul intern, în continuare: Nanulescu a venit la conducerea Antena Group în luna octombrie. Anterior, el a lucrat la Orange. Comunicatul intern: Dragi... mai mult »

Top 10 cele mai bune scene de film cu bătăi | VIDEO

Top 10 cele mai bune scene de film cu bătăi | VIDEO: Cele 10 scene de film, alese de criticul de film Phil Brown pentru site-ul askmen.com, oferă cele mai bune exemple pentru cele mai senzaţionale scene de film cu bătăi. Chiar şi acum, în era blockbuster-elor care adună şi 250 de...

Top 10 cele mai bune scene de film cu bătăi | VIDEO

Top 10 cele mai bune scene de film cu bătăi | VIDEO: Cele 10 scene de film, alese de criticul de film Phil Brown pentru site-ul askmen.com, oferă cele mai bune exemple pentru cele mai senzaţionale scene de film cu bătăi. Chiar şi acum, în era blockbuster-elor care adună şi 250 de...

​Declaratia zilei Gigi Becali: M-am saturat si eu de mine la televizor, dau pe alt program sa nu ma mai vad

​Declaratia zilei Gigi Becali: M-am saturat si eu de mine la televizor, dau pe alt program sa nu ma mai vad: Aflat in plin proces de schimbare a antrenorului (l-a inlocuit pe Ilie Stan cu Mihai Stoichita), patronul Stelei a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, si despre propria persoana. "M-am saturat si eu de mine la televizor, dau pe alt program sa nu ma mai vad", a fost declaratia lui Gigi Becali.

CRONICA TV. Voiculescu s-a făcut de râs. Ciuvică se screme să-l omagieze pe Frunzăverde. A uitat că-l făcea “regele contrabandei cu ţigări de pe Clisură"

CRONICA TV. Voiculescu s-a făcut de râs. Ciuvică se screme să-l omagieze pe Frunzăverde. A uitat că-l făcea “regele contrabandei cu ţigări de pe Clisură": Până alaltăieri Sorin Frunzăverde era aspru criticat în Trustul lui Dan Voiculescu. Lui i se puneau în cârcă toate infracţiunile, dovedite şi nedovedite, din zona Caraş-Severin.

Dan Diaconescu a cerut reexaminarea sancţiunii. Ce poate să mai păţească Dan Diaconescu?

Dan Diaconescu a cerut reexaminarea sancţiunii. Ce poate să mai păţească Dan Diaconescu?: Dan Diaconescu a solicitat CNA-ului reanalizarea sancţiunii de înjumătăţirea a perioadei de valabilitatea licenţei a postului OTV, acesta ajungând să îşi oprească emisia la sfârşitul lunii septembrie. Ce poate să mai păţească Dan Diaconescu dacă continuă să încalce legea audiovizualului, în continuare. Contactat de Paginademedia.ro, Răsvan Popescu a spus că în eventualitatea în care Dan... mai mult »

Raport de monitorizare privind emisiunile matinale difuzate de posturile de radio (ianuarie, februarie 2012)

Raport de monitorizare privind emisiunile matinale difuzate de posturile de radio (ianuarie, februarie 2012): Kiss FM, Radio Zu, Pro FM, Radio Guerrilla, Radio 21 şi Itsy Bitsy

-
Emisiuni matinale radio

/

Fondul de salarii al TVR, diminuat cu 4%

Fondul de salarii al TVR, diminuat cu 4%: După îndelungi discuții, Consiliul de Administrație al TVR a aprobat ieri bugetul televiziunii publice pe anul în curs. Principala modificare este scăderea cu 4% a fondului de salarii. Această decizie vine după dezbateri aprinse ce au avut loc în ultimele două întâlniri ale membrilor din Consiliul de Administrație cu consiliul director al TVR. Potrivit Mediafax,... mai mult »

Raport de monitorizare privind emisiunile de dezbatere (noiembrie, decembrie 2011 şi ianuarie 2012)

Raport de monitorizare privind emisiunile de dezbatere (noiembrie, decembrie 2011 şi ianuarie 2012): În lunile noiembrie, decembrie 2011 şi ianuarie 2012 au fost monitorizate emisiunile de dezbatere ale principalelor posturi de televiziune.

-
Pluralism politic

/

28 martie: Busu: În România nu există vedete

28 martie: Busu: În România nu există vedete: Florin Busuioc, prezentatorul de la meteo de pe Pro TV, se descrie ca fiind un tipicar și se plânge de calitatea “valorilor” din România. “Când am fost chemat să prezint rubrica Meteo nu aveam în plan nimic altceva. Mi s-a părut că aceasta este în mod greșit considerată Cenuşăreasa televiziunii. Eu sunt un pic mai... mai mult »

A murit actorul Ştefan Radof

A murit actorul Ştefan Radof: Actorul Ştefan Radof a murit în această dimineaţă. Radof, în vârstă de 77 de ani, care la începutul anilor '90 a fost şi senator, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală.