sâmbătă, 16 aprilie 2011

Floriile - Intrarea Domnului in Ierusalim

Floriile - Intrarea Domnului in Ierusalim: "LA MULTI ANI! si multa snatate tuturor celor care poarta nume de floare!
Sarbatoarea Intrarii lui Hristos in Ierusalim este cunoscuta in popor sub denumirea de Florii. Parintele profesor Ene Braniste afirma ca aceasta sarbatoare se mai..."

Azi ortodocsi serbeaza Duminica Floriilor

Azi ortodocsi serbeaza Duminica Floriilor: "

Crestinii ortodocsi sarbatoresc, duminica, cu o saptamana inainte de Paste, Floriile, ziua in care Iisus Hristos
"

VIDEO + CRONICA | Distractie mare in DALLAS, alaturi de Paula Seling & Ovi.| Interviu Ovi + 64 fotografii

VIDEO + CRONICA | Distractie mare in DALLAS, alaturi de Paula Seling & Ovi.| Interviu Ovi + 64 fotografii: "

Cronica: de Diana Dadacus

Nu gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie aceasta seara. Am avut parte de un show extraordinar, cum rar mai vezi in zilele noastre. Timp de 2 ore si jumatate, am pasit intr-o poveste cu personaje pe care nu le voi uita prea curand si sunt sigura ca vor ramane in amintirile celor care au asistat la scenariul spontan care a fost creat.

2 ore si jumate de vis

Cu pasi mici si timizi, am pasit incet intr-o alta lume, total diferita de cea reala. Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu au fost protagonistii care au sustinut un recital de exceptie. Un val de emotie ne-a cuprins iar sunetele ne-au condus spre stari launtrice de care uitasem. Nu au lipsit nici jocurile de lumini si culori, care au insufletit locul unde s-a desfasurat spectacolul, Dallas Pub. Melodiile alese au fost cele mai potrivite, unele fiind melancolice, linistite iar altele antrenante.

Publicul a cerut bis-uri

Evenimente ca acestea sunt unice, si de aceea sunt rar-intalnite. Paula traia cu intensitate fiecare moment si mi-a dat tot timpul senzatia ca traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Si ar trebui sa-i urmam exemplul. Ne-a oferit zambetele ei pretioase si ne-a incarcat cu buna dispozitia sa. Ovidiu a fost energic pe tot parcursul serii, si ne-a binedispus, ne-a invitat la dans si ne-am exprimat cum am simtit. Pentru un timp, am uitat de viata agitata de afara. Publicul exaltat, cerea bis-uri si refuza sa-i lase pe invitati sa parasceasca scena.

O mare de urale si aplauze pentru Paula si Ovi la sfarsit.

Dar orice inceput are si un sfarsit. Show-ul s-a incheiat intr-o mare de aplauze si de urale, iar cantaretii, atat de iubiti de publicul botosanean au declarat ca astepta cu nerabdare urmatoarea revedere. Acelasi lucru il sustin si eu. A fost o seara emotionanta, memorabila iar spectacolul oferit a depasit asteptarile locuitorilor acestui oras, dornici de astfel de momente spectaculoase.


Articol: Diana Dădăcuş

Galerie foto - realizata de Dan Hritcu


.





.


"