vineri, 31 mai 2019

1 iunie 2019 cu Europe Direct Botoșani: avanpremieră și ”prelungiri”



1 iunie 2019 cu Europe Direct Botoșani: avanpremieră și ”prelungiri”
 Centrul Europe Direct Botoșani, împreună cu tinerii și copiii, marchează, și în acest an, ziua de 1 iunie,Ziua internațională a copilului. Astfel, în decursul săptămânii curente au fost premiați participanții la două proiecte desfășurate în parteneriat cu Centrul Europe Direct  Botoșani:  expoziția foto ”Hoinar prin Europa” ( foto: Expo foto ) organizată de Liceul cu Program Sportiv Botoșani (profesor Magda Muraru) și proiectul educațional ”Supa de cuvinte” (foto: Supa Sc 12 )

organizat la Școala Gimnazială nr 12 Botoșani în coordonarea prof.  Gabi Nechifor.
Mâine, 1 iunie, Centrul Europe Direct Botoșani va fi prezent pe Pietonalul Unirii, alături de Asociația Buzzmedia, cu publicații și alte daruri oferite celor mici. De la orele 16 vor fi acordate premii constând în tricouri și sacoșe din bumbac bio- de la Comisia Europeană  câștigătorilor concursului de pictat în cafea– organizator principal Buzzmedia cu o serie de parteneri ( foto: concurs cafea ).



Miercuri 5 iunie orele 11:00  va fi organizat tradiționalul concurs de desene pe asfalt din parcul Mihai Eminescu Botoșani. Locul va fi același -  chioșcul mic de la intrarea parcului.  Sunt anunțați copiii de la școlile gimnaziale nr. 11 și 13 precum și de la grădinița nr 4. Profesori organizatori:  Alina Gavril, Adelina Nădejde, Mirela Brehuescu.  Vor fi prezenți (în  caz de vreme buna) 60 de participanți precum și ceilalți copii, părinți și bunici care se vor afla la plimbare în parc.  Centrul Europe Direct Botoșani va oferi creta colorată, publicații și baloane multicolore iar organizatorii, ca de obicei, multe, multe jucării. 
Surprize plăcute va  oferi în prima decadă a lunii Iunie și Asociația ”Cheia Sol” Botoșani  - vă vom ține la curent.