marți, 3 aprilie 2012

De ce ne plac talentele mai mult decât milionarii intelectuali

De ce ne plac talentele mai mult decât milionarii intelectuali: Într-un top cinci alcătuit după numărul de telespectatori ce urmăresc emisiunile aduse din afară cei mai mulţi urmăresc"Românii au talent", iar "MasterChef" vine puternic din urmă.

Torino/ Spectacol de Florii cu Fuego şi Irina Loghin

Torino/ Spectacol de Florii cu Fuego şi Irina Loghin:
Duminică 8 aprilie 2012 asociaţia Frăţia din Torino organizează, începând cu orele 17.00 şi până la orele 20.00, un spectacol cu participarea soliştilor Irina Loghin şi Fuego, informează site-ul Primăriei din Torino. Spectacolul are loc cu ocazia Paştelui catolic şi a sărbătorii Floriilor la ortodocși.
Evenimentul va avea loc la Discoteca “Hiroshima Mon Amour”, Via Carlo Bossoli n. 83, Torino

Monica Bârlădeanu nu vrea să audă de căsătorie. ...

Monica Bârlădeanu nu vrea să audă de căsătorie. ...:
Monica Bârlădeanu este frumoasă, celebră, talentată şi are un iubit bogat care o adoră. Cu toate acestea, nici nu vrea să audă de căsătorie.
”Căsătoria mi se pare mai mult o formă presiune socială, realizată la îndemânul celorlalţi. Când o să simt nevoia, o să fac un drum la starea civilă”, a declarat Monica Bârlădeanu, care are o relaţie de peste 11 ani cu miliardarul Bobby Păunescu. Cu toate că nu crede în căsătorie, actriţa vrea un copil, însă nu foarte curând, întrucât, deocamdată, se axează pe carieră. De aceea, ea va fi cea care va decide când se va întâmpla minunea, nu iubitul ei: “Ne dorim un copil. La momentul potrivit, însă, iar acest moment îl decid eu”.
Piedici şi dezamăgiri la Hollywood
Din 2005, românca a evoluat enorm, iar cariera ei internaţională este una de succes. Frumoasa româncă şi-a construit o carieră la Hollywood, însă piedicile şi dezamăgirile peste care a trebuit să treacă în Cetatea Filmului nu au fost puţine. După ce a schimbat câteva şcoli de actorie, până să o găsească pe cea potrivită, Monica a început să meargă la diverse audiţii. “Eu nu am înţeles că mie îmi trebuie

Citeşte mai mult...

Barack Obama a glumit pe seama incidentului cu microfonul rămas deschis în timpul întâlnirii cu omologul său rus Dmitri Medvedev

Barack Obama a glumit pe seama incidentului cu microfonul rămas deschis în timpul întâlnirii cu omologul său rus Dmitri Medvedev: Preşedintele SUA, Barack Obama, a glumit, marţi, pe tema recentului incident al microfonului rămas deschis în timpul întâlnirii cu omologul său rus, Dmitri Medvedev. Săptămâna trecută, Barack Obama a discutat cu Dmitri Medvedev fără să ştie că un microfon rămăsese deschis şi că jurnaliştii ascultau conversaţia.





B1 TV, a doua alegere a telespectatorilor de știri

B1 TV, a doua alegere a telespectatorilor de știri: În luna martie, B1 TV s-a situat pe poziţia a doua, în Prime Time News (intervalul orar 19.00 – 24.00), în clasamentul celor mai urmărite televiziuni de ştiri, după Antena 3, conform datelor de audienţă furnizate de Kantar...

Jurnalistul Iosif Buble, obligat de Curtea de Apel Bucuresti sa plateasca 20 000 euro daune pentru incalcarea dreptului la imagine si viata privata in procesul intentat de Ana Birchall

Jurnalistul Iosif Buble, obligat de Curtea de Apel Bucuresti sa plateasca 20 000 euro daune pentru incalcarea dreptului la imagine si viata privata in procesul intentat de Ana Birchall: Curtea de Apel Bucuresti a emis marti decizia in cazul apelului formulat de jurnalistul Iosif Buble fata de decizia Tribunalului Bucuresti prin care a fost obligat la plata a 70 000 euro daune pentru incalcarea dreptului la imagine si viata privata in procesul intentat de politicianul social-democrat Ana Birchall. Curtea a decis ca jurnalistul sa plateasca daune morale de 20 000 euro si a mentinut dispozitiile sentintei Tribunalului Bucuresti. Iosif Buble a fost actionat in instanta pentru ca a postat pe un blog un filmulet cu caracter pornografic si a sugerat ca protagonista scenelor ar fi fost Ana Birchall. Decizia Curtii de Apel poate fi atacata cu recurs.

Întregul Univers într-o fotografie!

aici

Fotografia este realizată prin contopirea a 2.7 milioane de imagini.
Catalogul WISE de fotografii acoperă întregul cer, iar imaginea prezentată a fost realizată după mai bine de zece ani de cercetări.

Profa de balet și elevul se giugiulesc

AUDIO Top 10 piese romanesti

AUDIO Top 10 piese romanesti: Piesa Pleaca (Vunk feat Antonia) revine in fruntea clasamentului Top 10 piese romanesti, iar KBoom (CRBL feat. Helen) cade pe locul trei.

​AUDIO Top 10 piese straine

​AUDIO Top 10 piese straine: Pentru a saptea saptamana consecutiv, Shoulda (Jamie Woon) se afla pe prima pozitie in Top 10 piese straine. She Doesn't Mind (Sean Paul) urca pana pe locul 3, pozitia a doua fiind ocupata in continuare de I Follow Rivers (Lykke Li).

AUDIENȚE: Posturile de știri, scăderi puternice în martie

AUDIENȚE: Posturile de știri, scăderi puternice în martie: Interesul românilor pentru posturile de știri a scăzut puternic în luna martie. Toate au mai puțini telespectatori decât în februarie. Diferențele față de februarie se văd atât după media pe zi, cât și după audiența din Prime-Time, din intervalul de maximă audiență. Audiențele, în continuare: După audiența medie pe zi, în mediul urban: Antena 3... mai mult »