luni, 12 martie 2012

Sute de persoane participă la funeraliile jurnalistei americane ucise în Siria.

Sute de persoane participă la funeraliile jurnalistei americane ucise în Siria.: Cateva sute de persoane i-au adus luni un omagiu emotionant jurnalistei americane Marie Colvin, ucisa in Siria, o femeie "care credea in viata" si era "intotdeauna acolo pentru a-i ajuta pe altii", in cadrul funeraliilor sale organizate la Oyster Bay, in apropiere de New York, relateaza AFP, potrivit Mediafax.
Rupert Murdoch, proprietarul Sunday Times pentru care lucra aceasta, a fost prezent la aceasta ceremonie religioasa, la fel ca John Witherow, redactorul-sef al publicatiei ...

Ce articole au circulat pe Facebook. Cum au salvat câțiva brazilieni 30 de delfini, distribuit de peste 1.000 de ori

Ce articole au circulat pe Facebook. Cum au salvat câțiva brazilieni 30 de delfini, distribuit de peste 1.000 de ori: Un articol emoționant, publicat pe știrileprotv.ro, a fost în topul celor mai promovate materiale pe Facebook în săptămâna 5-12 martie, potrivit monitorizării Facebrands PRO. Subiectul este felul în care câțiva brazilieni au salvat 30 de delfini eșuați pe o plajă din Rio din Janeiro. Articolul a fost distribuit de 1.153 de ori în ultima săptămână.... mai mult »

Google, taxat pentru ştirile pe care le generează? Germania propune ca motoarele de căutare să plătească pentru orice articol generat

Google, taxat pentru ştirile pe care le generează? Germania propune ca motoarele de căutare să plătească pentru orice articol generat: Guvernul german plănuieşte un proiect de lege prin care să ajute companiile mass-media să obţină venituri din mediul online prin taxarea motoarelor de căutare sau a altor companii de internet care generează rezultate cu articolele lor.





Lista neagră chinezească a cântăreţilor indecenţi | VIDEO

Lista neagră chinezească a cântăreţilor indecenţi | VIDEO: Cenzurarea cântăreţilor occidentali a devenit o practică obişnuită a regimului chinez.

VIDEO Dan Diaconescu: Nu suntem invitaţi în emisiuni televizate, deşi avem în sondaje 20% ...

VIDEO Dan Diaconescu: Nu suntem invitaţi în emisiuni televizate, deşi avem în sondaje 20% ...: Dan Diaconescu a declarat duminica, la emisiunea "La taifas cu Ion Cristoiu", difuzata pe B1 TV ca televiziunile din Romania nu sunt interesate in a invita la discutii reprezentansi ai Partidului Poporului.
Intrebat de realizatorul emisiunii de ce formatiunea politica pe care o conduce nu trimite oameni la dezbateri in emisiuni televizate, Dan Diaconescu a raspuns ca nu sunt invitati.
"Pana una alta nu suntem invitati (...) Ar fi normal, la un partid cu 20% sau si peste" a spus ...

RL - 135 - Bujor Sion, cerberul presei în comunism.

RL - 135 - Bujor Sion, cerberul presei în comunism.: Eventualele greseli care ar fi aparut in discursurile unor lideri importanti ai PCR puteau duce chiar la concedierea redactorilor si a cenzorului de serviciu, pentru ca ele erau interpretate drept acte de sabotaj.

In randurile de fata nu doresc sa teoretizez rolul si functiile cenzurii in comunism in ceea ce priveste presa scrisa, ci mai degraba sa reconstitui unele aspecte ale modului cum se manifesta ea la 'Romania libera". Acesta, pentru ca, desi fusesem 50 de ani corespondentul RL in ...

Dan Grigore: Terorismul mediatic a evoluat de la OTV la Antena 3.

Dan Grigore: Terorismul mediatic a evoluat de la OTV la Antena 3.: Campania electorala va duce la o 'agravare a derapajelor" televiziunilor, considera pianistul Dan Grigore, care si-a dat joi demisia din Consiliul National al Audiovizualului (CNA), dupa ce a fost jignit intr-o emisiune de la Antena 3 de liderul PNL, Crin Antonescu.
Derapajele televiziunilor sunt mai mari acum decat in anii trecuti?
Dan Grigore: Da, sunt mai mari, cel putin dintr-un punct de vedere, fiindca avem de-a face cu televiziuni care au mai multa audienta. Adica principiul lansat de ...