marți, 20 decembrie 2011

Mădălina Ghenea, presupusa prietenă a lui DiCaprio: „Aş dori să fiu cunoscută pentru ...

Mădălina Ghenea, presupusa prietenă a lui DiCaprio: „Aş dori să fiu cunoscută pentru ...:


Mădălina Ghenea a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar fi noua  iubită a  lui Leonardo DiCaprio.  Într-un interviu acordat publicaţiei Vanity Fair, românca a spus că prioritatea ei este cariera.



„Datorită muncii mele, mi se întâmplă să întâlnesc deseori celebrităţi, dar dacă strâng mâna unui câştigător al premiului Oscar, asta nu înseamnă că am o poveste de dragoste cu acea persoană. Aş dori să fiu cunoscută pentru munca pe care o fac, nu pentru persoanele împreună cu care apar în fotografii”- a declarat top modelul.



La insistenţa reporterului, Mădălina precizează: „Nu am timp să-i dau un telefon mamei, ce să mai spun de a avea o relaţie de prietenie!”



Vanity Fair, însă, scrie că ar fi existat din partea actorului american o încercare de a se apropia de româncă, dar tânăra nu ar fi cedat tentativei venite din partea lui DiCaprio.



Sunt mereu îndrăgostită: de dragostea în sine, de dans, de părinţii mei, de fratele meu”- mai spune, enigmatică, Mădălina.



 


Citeşte mai mult...

Ion Iliescu: "Adevărul", "România Liberă" şi "Evenimentul ...

Ion Iliescu: "Adevărul", "România Liberă" şi "Evenimentul ...: Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat, marti, ca unele publicatii, precum "Adevarul", "Romania Libera" si "Evenimentul Zilei" isi permit sa duca o campanie negativa, de contestare a Revolutiei si de denigrare si calomniere a celor care si-au asumat atunci si riscuri si raspunderi, scrie Mediafax.
"Trebuie sa constat cu tristete si cu indignare ca unii, inclusiv unele publicatii ca «Adevarul», «Romania Libera» si «Evenimentul Zilei», isi permit o ...

Ion Iliescu recidivează: Măi, Evenimentule, de ce contești Revoluția?!

Ion Iliescu recidivează: Măi, Evenimentule, de ce contești Revoluția?!: Președintele onorific al PSD, Ion Iliescu, s-a dezlănțuit ieri împotriva ziarelor care pun sub semnul întrebării felul în care au avut loc evenimentele din Decembrie '89. El a acuzat presa, inclusiv EVZ, că se ocupă de "aberații...

Dan Voiculescu îl face praf pe Valentin Stan: Criza identitară a unui insomniac

Dan Voiculescu îl face praf pe Valentin Stan: Criza identitară a unui insomniac: Dan Voiculescu a reacţionat după ce analistul politic Valentin Stan l-a ironizat minute în şir pe fondatorul trustului Intact în direct la Antena 3: "Criza identitară a unui insomniac"....

Ce fac vedetele de Crăciun?

Ce fac vedetele de Crăciun?: Unde plănuiesc să meargă, ce cadouri îşi doresc de la Moşu’, dar şi ce vor copii lor să primească în dar, aflaţi din cele ce urmează de la Andreea Esca, Pavel Bartoş sau Cătălin Botezatu.





Mihai Trăistariu: "Muzica de club nu se vinde deloc"

Mihai Trăistariu: "Muzica de club nu se vinde deloc": Mihai Trăistariu nu susţine muzica de club, motiv pentru care va lansa un album de balade "împotriva curentului", după cum a declarat cântăreţul pentru EVZ.

FOTO: Vezi cum arată dezmăţul de pe străziile din Marea Britanie din “Vinerea nebună”.

FOTO: Vezi cum arată dezmăţul de pe străziile din Marea Britanie din “Vinerea nebună”.: Vinerea dinaintea Craciunului, cunoscuta cu denumirea de 'vinerea nebuna", a devenit populara, in Marea Britanie, pentru petrecerile corporatiste, inaintea zilelor libere de sarbatori. Daca pentru angajati, 'vinerea nebuna" inseamna distractie, pentru paramedici, aceasta reprezinta o lupta continua cu efectele excesului de alcool, relateaza Daily Mail.
In 'vinerea nebuna", serviciile de ambulanta sunt contactate de 250 de ori in fiecare ora. Intr-o zi obisnuita, acestea nu primesc mai mult de ...

Revista Presei CNA, 19 Decembrie 2011

Revista Presei CNA, 19 Decembrie 2011: • Jurnalul.ro: Jaf barbar la TVR. 100 de milioane de euro gaură, conturi blocate de ANAF, lefuri de 52 de milioane de lei pentru debutanţi • Jurnalul Naţional: Reprezentanţii USL în CA al TVR cer Rodicăi Culcer retragerea din concursul pentru postul de director al DEIS

-
Audiovizualul în presă

Un print din Arabia Saudita a cumparat actiuni in valoare de 300 milioane dolari la Twitter

Un print din Arabia Saudita a cumparat actiuni in valoare de 300 milioane dolari la Twitter: Un print din Arabia Saudita a cumparat prin intermediul unui holding local o participatie in valoare de 300 milioane dolari la site-ul de micro-blogging Twitter. Arabii spun ca au analizat mai multe luni situatia pana sa ia decizia de cumparare, insa nu s-au dat cifre legate de participatia achizitionata, noteaza The Guardian.

Decizia nr. 711 din 14 decembrie 2011

Decizia nr. 711 din 14 decembrie 2011: privind amendarea cu 100.000 lei a S.C. PRO TV S.A întrucât publicitatea difuzată în luna octombrie 2011, în intervalul orar 18.00 – 23.00, a depăşit cu două ore şi 50 de minute limita de timp permisă de lege

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 710 din 14 decembrie 2011

Decizia nr. 710 din 14 decembrie 2011: privind amendarea cu 100.000 lei a S.C. SBS BROADCASTING MEDIA S.R.L întrucât publicitatea difuzată în luna octombrie 2011, în intervalul orar 18.00 – 23.00, a depăşit cu trei ore limita de timp permisă de lege

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 709 din 14.12.2011

Decizia nr. 709 din 14.12.2011: privind amendarea cu 100.000 lei a S.C. DOGAN MEDIA INTERNATIONAL S.A întrucât publicitatea difuzată în luna octombrie 2011, în intervalul orar 18.00 – 23.00, a depăşit cu o oră şi 47 de minute limita de timp permisă de lege

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 708 din 14.12.2011

Decizia nr. 708 din 14.12.2011: privind amendarea cu 100.000 lei a S.C. ANTENA TV GROUP S.A. întrucât publicitatea difuzată în luna octombrie 2011, în intervalul orar 18.00 – 23.00, a depăşit cu 2 ore limita de timp permisă de lege

-
Decizii de sancţionare

/
,

Cronica TV. De 3 ori manipulare la Realitatea TV cu Stelian Tănase, pe post de servant pentru Sorin Oprescu

Cronica TV. De 3 ori manipulare la Realitatea TV cu Stelian Tănase, pe post de servant pentru Sorin Oprescu: Am urmărit emisiunea “3X3", de sâmbătă după amiază de pe Realitatea TV, aşteptând să aflu de la Sorin Oprescu cine i-a cerut 100.000 de euro pentru ca ancheta din EVZ, realizată de către mine să nu apară, să ne spună dacă există...

Supremul martor al acuzării: Despre Aleksandr Soljenițîn

Supremul martor al acuzării: Despre Aleksandr Soljenițîn: A fost un mare, neînduplecat mărturistor. Au trecut peste trei ani de la încetarea din viață a marelui romancier, disident și gânditor rus Aleksandr Soljenițîn. Luna aceasta se împlinesc două decenii de la năruirea imperiului...

Documentare dedicate Revoluţiei Române, la TVR 1.

Documentare dedicate Revoluţiei Române, la TVR 1.: 'Piepturi goale, buzunare pline", 'Terorist, erou martir" si 'Ceausescu si poporul" sunt documentarele ce vor fi transmise de TVR 1 luni, marti si miercuri, de la ora 22.00, la 22 de ani de la Revolutia Romana.

Regizorul Cornel Mihalache si realizatorul Razvan Butaru incearca in filmele documentare pe care le propun telespectatorilor TVR 1 noi abordari pentru momentul de cotitura din istoria Romaniei.
'Piepturi goale, buzunare pline", realizat de Cornel Mihalache, va fi difuzat astazi. 'Eu ...

FOTO: Soldaţii egipteni lovesc cu sălbăticie şi umilesc sexual o tânără protestatară.

FOTO: Soldaţii egipteni lovesc cu sălbăticie şi umilesc sexual o tânără protestatară.: Cea de-a treia zi a confruntarilor dintre armata egipteana si protestatarii din Piata Tahrir a facut noi victime, iar indignarea fata de brutalitatea soldatilor egipteni din timpul confruntarilor de sambata a depasit cu mult granitele Egiptului.
O fotografie care prezinta mai multi soldati din cadrul armatei egiptene lovind, sambata, o tanara femeie in Piata Tahrir din Cairo, a provocat indignarea opiniei publice internationale, care a condamnat cu vehementa modul brutal de reprimare a ...

Olguţa Vasilescu: TVR a ajuns la datorii de 100 milioane euro. Voi sesiza Curtea de Conturi

Olguţa Vasilescu: TVR a ajuns la datorii de 100 milioane euro. Voi sesiza Curtea de Conturi: Senatorul PSD Olguţa Vasilescu scrie, pe blogul personal, că TVR a ajuns la datorii de 100 milioane de euro, motiv pentru care va sesiza, luni, Curtea de Conturi.





"Spune «Te iubesc» părinţilor", o campanie marca Pro TV International

"Spune «Te iubesc» părinţilor", o campanie marca Pro TV International: Pro TV International lansează, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o campanie care îi îndeamnă pe români să îşi deschidă sufletul către cei dragi - "Spune «Te iubesc» părinţilor -, la care participă şi vedete precum Oana Cuzino, Elena Lasconi, Andreea Pătraşcu şi Dana Rogoz, alături de mamele lor.





FOTOGALERIE Vaclav Havel, eroul Revolutiei de catifea

FOTOGALERIE Vaclav Havel, eroul Revolutiei de catifea: Simbol al disidentei anticomuniste si erou al "Revolutiei de Catifea", dramaturg, presedinte si mare fumator, Vaclav Havel a incetat din viata duminica, la varsta de 75 de ani.
  • Click pe poza pentru o galerie cu imagini reprezentative din viata lui Havel

Ilie Nastase si Ion Tiriac, jigniti in presa online din Italia: tiganul si celalalt cabotin

Ilie Nastase si Ion Tiriac, jigniti in presa online din Italia: tiganul si celalalt cabotin: Ilie Nastase si Ion Tiriac au fost prezentati intr-un articol de pe portalul de articole sportive Mondosport.info din Italia drept "tiganul Ilie Nastase" si "Ion Tiriac, celalalt cabotin roman", a semnalat Reporter Virtual.

Kim Kardashian este considerată cea mai vulgară vedetă a anului

Kim Kardashian este considerată cea mai vulgară vedetă a anului: Liga americană Junior Cotillions a publicat lista cu vedetele cele mai elegante şi cele mai vulgare. În fruntea celei de-a doua categorii se află Kim Kardashian, scrie Agerpres care citează 7sur7.be.

Cea mai "bȃrfitoare" aplicaţie Android :"I Just Made Love” spune lumii ...

Cea mai "bȃrfitoare" aplicaţie Android :"I Just Made Love” spune lumii ...: Dupa succesul aplicatiei Foursquare prin care poti sa impartasesti tuturor locurile in care te distrezi, faci cumparaturi si mananci, a fost lansata o noua aplicatie Android prin care poti impartasi si lucruri mai intime.
Aplicatia "I Just Made Love" (Tocmai am facut dragoste) ne permite practic sa ne impartasim viata intima cu intreaga lume. Si oricat de bizar ar parea acest lucru, aplicatia este folosita deja de multa lume, inregistrand pana in momentul de fata 10.000 de descarcari si fiind ...

ProTV, Antena 3 - Scandal național de la botoșăneanul mort la Poliție - VIDEO

ProTV, Antena 3 - Scandal național de la botoșăneanul mort la Poliție - VIDEO: Moartea lui Dragoş Isac în timpul unei anchete derulate la Mihălăşeni pentru un furt dintr-un magazin sătesc a ajuns pe cele mai importante canale media din ţară. ProTV a prezentat în buletinul de...

Voiculescu, facut praf pe propriul post. In incheiere, "Fuck you"

Voiculescu, facut praf pe propriul post. In incheiere, "Fuck you": Presedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost criticat extrem de dur chiar la postul pe care il conduce neoficial, Antena 3, de catre Valentin Stan, realizatorul emisiunii...