sâmbătă, 19 ianuarie 2013

OLIVIA STEER s-a lăsat de fumat după o experiență dramatică

OLIVIA STEER s-a lăsat de fumat după o experiență dramatică: Prezentatoare emisiunii „Doamne de povete” de la Acasă TV spune că l-a copiat pe tatăl său pe care îl aprecia din toate punctele de vedere. Însă când acesta a fost diagnosticat cu cancer, ea a renunțat brusc la țigări și nu...

Film: Prietenul meu, îngerul

ANDREEA MARIN se întoarce în seara asta din Dubai

ANDREEA MARIN se întoarce în seara asta din Dubai: După ce ieri Ștefan Bănică s-a întors în România singur și nu a dat nicio declarație presei, se pare că Andreea Marin îl urmează în aceasta seară, alături de fetița cuplului, Violeta.

CANCAN TV: Ilinca Vandici și Adrian Artene revin Acasă

CANCAN TV: Ilinca Vandici și Adrian Artene revin Acasă: Noul sezon al show-ul plin de exclusivități și dezvăluiri incredibile începe luni, de la 22:00.

Johnny Depp, părăsit de iubita bisexuală: "Nu a mai fost aşa depresiv de foarte mult timp". Care ar fi fost motivul rupturii

Johnny Depp, părăsit de iubita bisexuală: "Nu a mai fost aşa depresiv de foarte mult timp". Care ar fi fost motivul rupturii: Actorul Johhny Depp este deprimat după ce iubita sa, Amber, l-a părăsit, informează contactmusic.com.





INNA - More Than Friends (Official video)