duminică, 13 mai 2012

Fotografiile săptămânii de pe Yahoo

Fotografiile săptămânii de pe Yahoo

Tudor Chirilă: "România e încurcată într-un divertisment îndoielnic"

Tudor Chirilă: "România e încurcată într-un divertisment îndoielnic": Cântăreţul de la trupa Vama a explicat pentru EVZ cât a muncit trupa pentru noul ei album, "2012", care se va lansa în curând.

Rihanna şi-a ÎNNEBUNIT fanii pe Facebook. POZELE care au strâns mii de like-uri în câteva ore - GALERIE FOTO

Rihanna şi-a ÎNNEBUNIT fanii pe Facebook. POZELE care au strâns mii de like-uri în câteva ore - GALERIE FOTO: Cu toţii ştim că Rihanna nu este o femeie timidă. Artista americană le-a făcut fanilor săi o nouă surpriză, acceptând să posteze pe Facebook imagini surprinse în timpul filmărilor pentru noul ei videoclip, Where Have You Been, care a fost lansat la sfârşitul lunii trecute.





DIRECT DE SENZAȚIE: Tandrețurile unui suporter mult prea vesel cu reporterul Dorin Chioțea

DIRECT DE SENZAȚIE: Tandrețurile unui suporter mult prea vesel cu reporterul Dorin Chioțea: FILMUL SĂPTĂMÂNII. Misiunea grea pentru Dorin Chioțea, reporterul Realitatea TV, la Național Arena. Un suporter mult prea vessel s-a lipit drăgăstos de Chioțea și nu

Cum a castigat mentalistul "Romanii au talent"

Cum a castigat mentalistul "Romanii au talent": Cristian Gog a reusit sa castige finala celei de-a doua editii Romanii au talent impresionand publicul cu puterile sale iesite din comun... sau nu.
Libertatea a reusit, cu ajutorul unor magicieni care au dorit sa isi pastreze anonimatul, sa divulge...

Românii au talent, o nouă finală terminată cu scandal. ...

Românii au talent, o nouă finală terminată cu scandal. ...: "Romanii au talent", cea mai vizionata emisiunea de divertisment difuzata in prezent de Pro TV, s-a terminat din nou cu un val de contestatii impotriva lui Cristian Gog, castigatorul celei de a doua editii. Nici primul sezon al show-ului, desfasurat anul trecut, nu a fost ocolit de scandal. Adrian Tutu a fost acuzat ca a obtinut premiul de 120.000 de euro nu pentru ca ar fi talentat, ci deoarece s-a folosit de faptul ca este orfan.

Cristian Gog se autointituleaza "mentalist" si a reusit sa ...

Fetişul lui Brad Pitt o distruge pe Angelina Jolie!

Fetişul lui Brad Pitt o distruge pe Angelina Jolie!: Actorul e un bărbat care ştie ce vrea de la iubitele sale, dar uneori exagerează şi le pune pe acestea în pericol.