marți, 9 aprilie 2013

Victor Slav: "Multe femei mulţumesc lui Dumnezeu că există poze cu Bianca Drăguşanu cu kilograme în plus"

Victor Slav: "Multe femei mulţumesc lui Dumnezeu că există poze cu Bianca Drăguşanu cu kilograme în plus": Victor Slav, vedeta PRO TV, a vorbit aseară despre operaţiile estetice ale iubitei sale, Bianca Drăguşanu.

Stiri.Botosani.ro - Beizadea de România: A venit cu ELICOPTERUL la MĂNĂSTIRE : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Beizadea de România: A venit cu ELICOPTERUL la MĂNĂSTIRE : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Sub privirile mirate ale credincioşilor, dar şi ale preoţilor, fiul magnatului Viorel Micula a coborât din elicopterul de peste 1,5 milioane de euro.

"Am venit să mă rog. Sunt stresat din cauza crizei economice", a declarat adolescentul de 17 ani, citat de rtv.net.

Victor Micula i-a dat la o parte pe credincioşii prezenţi la slujbă şi s-a "băgat în faţă", până la mormântul duhovnicului. A stat preţ de câteva minute acolo, după care a plecat la fel de zgomotos cum a venit, cu elicopterul.

Victor Micula este cunoscut pentru stilul său de viaţă pe picior mare. Nu o dată el a folosit aparatul de zbor pentru a ajunge la şcoală."

'via Blog this'

DEZVALUIRE SOC! Nu o sa-ti vina sa crezi ce barbat are legatura cu despartirea Andreei Marin de Stefan Banica - DEZVALUIRE SOC! Nu o sa-ti vina sa crezi ce barbat are legatura cu despartirea Andreei Marin de Stefan Banica - DEZVALUIRE SOC! Nu o sa-ti vina sa crezi ce barbat are legatura cu despartirea Andreei Marin de Stefan Banica - cancan

DEZVALUIRE SOC! Nu o sa-ti vina sa crezi ce barbat are legatura cu despartirea Andreei Marin de Stefan Banica - DEZVALUIRE SOC! Nu o sa-ti vina sa crezi ce barbat are legatura cu despartirea Andreei Marin de Stefan Banica - DEZVALUIRE SOC! Nu o sa-ti vina sa crezi ce barbat are legatura cu despartirea Andreei Marin de Stefan Banica - cancan: "In editia de miercuri a revistei Ciao! apare un articol amplu despre divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica. Se pare ca in spatele despartirii ar exista un barbat.
Doctorul Cristian Andrei ar fi divortat-o pe Andreea Marin de Stefan Banica. Cei doi au o relatie apropiata de cativa ani. In plus, Andreea seamana foarte mult cu marea iubirea a lui Cristian Andrei din tinerete."

'via Blog this'

DECLARAȚIA asta o să-l ENERVEZE pe Dani Oțil! Mihaela Rădulescu: "Eu și Botezatu ne-am iubit toată viața! Am fost doi proști că niciodată nu am concretizat! - Vedete de la noi | Libertatea.ro

DECLARAȚIA asta o să-l ENERVEZE pe Dani Oțil! Mihaela Rădulescu: "Eu și Botezatu ne-am iubit toată viața! Am fost doi proști că niciodată nu am concretizat! - Vedete de la noi | Libertatea.ro: "Toată viaţa eu şi Cătălin ne-am întâlnit, ne-am plăcut, ne-am iubit. Niciodată nu am concretizat. Am fost doi proşti la cât ne placem unul pe celălalt", a spus Mihaela. "Vin la Monte Carlo luna viitoare", i-a replicat Bote. "Te invit la cină, poate cine ştie ce se întâmplă", a spus şi Mihaela.

Oare Dani Oţil, bărbatul cu care diva este împreună din 2008, ce părere are despre asta?"

'via Blog this'

10 Aprilie. CNA recomandă posturilor radio-TV să promoveze campania de informare privind revizuirea Constituţiei

10 Aprilie. CNA recomandă posturilor radio-TV să promoveze campania de informare privind revizuirea Constituţiei: RECOMANDARE CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) recomandă televiziunilor şi radiourilor să difuzeze materialele de promovare a campaniei de informare publică cu privire la procedurile

MASTERCHEF: Certuri, situaţii compromiţătoare şi concurenţi eliminaţi după o nouă etapă a concursului - VIDEO

MASTERCHEF: Certuri, situaţii compromiţătoare şi concurenţi eliminaţi după o nouă etapă a concursului - VIDEO: Proba căreia concurenţii emisiunii "MasterChef", de marţi, de la Pro TV, au trebuie să-i facă faţă a fost aceea de a impresiona nu mai puţin de 200 de persoane care au venit să ia masa la o cantină socială. Entuziasmul de a găti pentru persoane fără posibilităţi materiale s-a transformat odată cu intrarea în bucătăria cantinei într-un haos.





Meșterul Manole - prima operă-rock. De la proiectul Phoenix din 73 la Kappl și Baniciu

Meșterul Manole - prima operă-rock. De la proiectul Phoenix din 73 la Kappl și Baniciu: Românii vor avea propria operă rock, cu mesaj inițiatic. Mai vechiul proiect al trupei Phoenix, opera rock Meșterul Manole prinde contur la Timișoara cu bassistul legendarei formații, Josef Kappl și Filarmonica Banatul. ”Meșterul...

REPLICI DURE între Cristiana Anghel și Robert Turcescu. Senatoarea a explicat contractul cu Antena 3 | VIDEO

REPLICI DURE între Cristiana Anghel și Robert Turcescu. Senatoarea a explicat contractul cu Antena 3 | VIDEO: Învățătoarea Cristiana Anghel, ajunsă senator al Partidului Conservator (PC) în Parlamentul României, nu a putut să explice, în ediția de marți a emisiunii "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV, beneficiile obținute după...

Tom Cruise, PRIMELE declarații despre divorțul de Katie Holmes

Tom Cruise, PRIMELE declarații despre divorțul de Katie Holmes: La aproape un an de la separarea de Katie Holmes, actorul american face primele declarații despre divorțul pronunțat în august 2012, potrivit Daily Mail.

Un colet-capcană a fost primit la redacţia publicaţiei italiene La Stampa

Un colet-capcană a fost primit la redacţia publicaţiei italiene La Stampa: Un colet-capcană a fost primit, marţi, la redacţia ziarului italian La Stampa, dar dispozitivul nu a explodat din cauza unei defecţiuni, informează presa italiană.





CNA: B1 - amendat cu 5.000 de lei pentru afirmatiile lui Robert Turcescu la adresa invatatoarei Cristianei Anghel

CNA: B1 - amendat cu 5.000 de lei pentru afirmatiile lui Robert Turcescu la adresa invatatoarei Cristianei Anghel: CNA a amendat, marti, cu 5.000 de lei postul B1 TV pentru o emisiune "Sub semnul intrebarii", in care Robert Turcescu se refera la Cristiana Anghel, senator PC, drept "aia care a facut greva foamei si s-a dovedit, apoi, ca a fost platita de Antena 3". CNA a amendat postul pentru ca nu a luat si punctul de vedere al Cristianei Anghel, care a reclamat la CNA ca ar fi vorba despre o calomnie si a cerut: "cine si cand a dovedit acest fapt? Sa se prezinte dovezile".

Dan Bittman, internat de urgență în spital. Solistul a fost operat în această dimineață

Dan Bittman, internat de urgență în spital. Solistul a fost operat în această dimineață: După perioada lungă de recuperare pe care a avut-o în urma operației pe care a suferit-o la gât, Dan Bittman, solistul formației Holograf, a fost nevoit să se interneze din nou în spital.

Presa Scrisă Din SUA, Venituri De 38,6 Miliarde De Dolari în 2012 | Pagina de media – Petrişor Obae

Presa Scrisă Din SUA, Venituri De 38,6 Miliarde De Dolari în 2012 | Pagina de media – Petrişor Obae: "Veniturile întregii industrii de presă scrisă au ajuns la 38,6 miliarde de dolari în 2012, în scădere cu 2%, faţă de 39,5 miliarde de dolari în 2011.

Înregistrările online au ajutat venitul din tiraj să crească cu 5% până la 10,4 miliarde de dolari. Aceasta este prima creştere a veniturilor din tiraj după 2003.

Compoziţia generală a cifrei de afaceri a evoluat: tirajul reprezintă în prezent 27% din venituri, publicitatea online 11%, publicitatea clasică 46%, noile surse de venituri (e-commerce şi consiliere) 8%, iar marketingul direct online 8%.

Circa 400 de ziare din Statele Unite au introdus plata pentru conținutul online. În unele cazuri, abonații online îi depășesc pe cei ai ediției tipărite. Astfel, veniturile din tiraj au ajuns la nivelul anului 2007, la 10,3 miliarde de dolari."

'via Blog this'

Presa scrisă din SUA a înregistrat venituri de 38,6 miliarde de dolari în 2012

Presa scrisă din SUA a înregistrat venituri de 38,6 miliarde de dolari în 2012: Ziarele nord-americane au reuşit în 2012 să-şi menţină veniturile la un nivel destul de bun, cu o scădere de numai 2%, graţie diversificării surselor de

Antena 1, Amendată Cu 30.000 De Lei Pentru Acces Direct Cu Rona Hartner | Pagina de media – Petrişor Obae

Antena 1, Amendată Cu 30.000 De Lei Pentru Acces Direct Cu Rona Hartner | Pagina de media – Petrişor Obae: "Rona Hartner a plecat supărată din emisiunea moderată de Simona Gherghe, după ce au fost difuzate secvențe trunchiate dintr-o emisiune din 1999 Marius Tucă Show în care Corneliu Vadim Tudor îi aducea acuzații grave Ronei Hartner.

„Nu-mi place că ați montat doar ce a vorbit el. Hai v-am pupat, pa”, a spus Rona Hartner, după care a părăsit val vârtej platoul.

Postul de televiziune a difuzat, două zile mai târziu, emisiunea integrală Marius Tucă Show din 1999."

'via Blog this'

Un jurnalist îl acuză pe Voiculescu că a furat șase miliarde. Voiculescu l-a dat în judecată - Justiţie > EVZ.ro

Un jurnalist îl acuză pe Voiculescu că a furat șase miliarde. Voiculescu l-a dat în judecată - Justiţie > EVZ.ro: "Potrivit rtv.net, Horvath spune și că Dan Voiculescu ar fi implicat în moartea fratelui lui Ceauşescu."Probabil că dl Voiculescu urmăreşte emisiunea. Îl întreb: în ziua în care dl Marin Ceauşescu s-a "sinucis", unde aţi fost dv.?", a declarat Robert Horvath, citat de rtv.net.

Dan Voiculescu a răspuns pe blogul său acestor acuzaţii. "Când devii persoană publică îţi asumi – şi nu trebuie să te plângi de asta, a fost optiunea ta – tot soiul de întâlniri, acuzaţii şi lupte ,,exotice"", scrie Dan Voiculescu, pe blogul personal."

'via Blog this'

Politia a intocmit 313 dosare penale pentru infractiuni de piraterie software in 2012/Exista 17 condamnari pentru utilizarea de soft piratat

Politia a intocmit 313 dosare penale pentru infractiuni de piraterie software in 2012/Exista 17 condamnari pentru utilizarea de soft piratat: Inspectoratul General al Politiei Romane a efectuat anul trecut 691 de verificari in randul companiilor si distribuitorilor pentru combaterea pirateriei software, in urma carora au fost inregistrate 313 dosare penale, potrivit informatiilor prezentate intr-un eveniment organizat de IGPR si Business Software Alliance (BSA). In 126 dosare penale a fost dispusa inceperea urmaririi penale. In privinta programelor apartinand membrilor BSA, exista 17 condamnari in 2012, dintre care 4 condamnari pronuntate impotriva administratorilor unor companii care au utilizat software piratat, iar 12 pentru cazuri de distribuire de programe pentru calculator piratat. O condamnare a fost pentru piraterie pe internet - punerera la dispozitie pe internet de soft fara licenta.

Alina Chinie feat. Andrei - Minim cu usturoi [Official video HD]

Roxana Paulica feat.Bogdan Boanta - Imnul pitzipoancelor (parody Rihanna...