luni, 16 iulie 2012

Jurnalisti palestinieni pusi sa se dezbrace la un control israelian, inaintea unei conferinte ...

Jurnalisti palestinieni pusi sa se dezbrace la un control israelian, inaintea unei conferinte ...: Un jurnalist palestinian a afirmat ca el si trei colegi ai sai care au vrut sa relateze despre conferinta de presa tinuta la Ierusalim de secretarul de stat american Hillary Clinton au parasit locul dupa ce li s-a cerut sa isi dea pantalonii jos la un control de securitate israelian, relateaza Associated Press, stire preluata de Agerpres.
Jurnalistii palestinieni au fost invitati la evenimentul de luni de Consulatul Statelor Unite, care a trimis un angajat sa ii ghideze prin controlul de ...

Un fenomen natural misterios: de unde îşi trage seva Copacul Vieţii?

Un fenomen natural misterios: de unde îşi trage seva Copacul Vieţii?: Înălţându-se solitar în inima deşertului, la kilometri distanţă de orice sursă de apă şi de orice altă formă de vegetaţie, Copacul Vieţii, din Bahrain, este considerat unul dintre cele mai remarcabile fenomene naturale din lume....

EXCLUSIV. Cristi Coman a demisionat din funcția de director editorial la Realitatea

EXCLUSIV. Cristi Coman a demisionat din funcția de director editorial la Realitatea: Șeful editorial al postului Realitatea TV a decis să demisioneze din funcția pe care a deținut-o. El a trimis, chiar din concediu, un mesaj de

Occidentul s-a lămurit în privinţa speciei Ponta.

Occidentul s-a lămurit în privinţa speciei Ponta.: Pe tot parcursul crizei de stat din Romania, Ion Iliescu a preferat sa stea linistit in plan secund. Va fi stiut prea bine ca in acest joc cu o miza gigantica, "carlanul" va juca cuminte dupa setul de reguli mostenite de la patriarhul PSD. Numai ca Ponta s-a demonstrat un discipol complet inabil, cu un bilant de-acum catastrofal. Tentativa de acaparare a puterii totale in stat a ingrozit atat Bruxelles-ul, cat si statele-cheie ale UE prin ferocitatea ei, mesajul transmis de USL si acolitii din ...

Bendeac, furios pe tabloide: "Mi-e scârbă. România m-a făcut să tac"

Bendeac, furios pe tabloide: "Mi-e scârbă. România m-a făcut să tac": Actorul Mihai Bendeac a anunţat că va da în judecată publicaţiile Libertatea şi Cancan, după ce acestea au preluat fragmente dintr-un interviu pe care vedeta Antenelor l-a oferit pentru "Kamikaze".

Liliana Pintilei, fotomodel la Roma: "Am luptat din greu să-mi aduc părinţii în ...

Liliana Pintilei, fotomodel la Roma: "Am luptat din greu să-mi aduc părinţii în ...:

Liliana Pintilei îşi începe astfel CV-ul: are 1.78 numărul patru la sutien, ochii verzi şi părul şaten, experienţă în cinema, tv şi modă. S-a născut la Bucureşti în 1977 şi de la 16 ani şi-a început cariera de model. A prezentat pentru marile case de modă internaţionale. A pozat în Playboy Mexic şi România. A lucrat ca soubrette în spectacolul cu Pippo Franco "BAMBOLE, NON C'è UN EURO" dar şi în diferite emisiuni tv italiene. Liliana a venit în Italia în 1997 şi i-a plăcut atât de mult încât a decis să rămână definitiv. S-a adaptat relativ repede, a învăţat limba într-o lună şi a devenit model.  Luptă ca să obţină ce vrea şi nu se descurajează.

Cum au fost primii ani?
După puţin timp am început să lucrez în lumea modei mergând la mai multe agenţii  şi în mai multe oraşe.  Timpul trecea şi eu mă simţeam din ce în ce mai bine. Mi-a fost putin greu la început în privinţa familiei; îi duceam dorul, dar după o perioadă de timp am adus-o pe mama lângă mine şi am rămas împreună, după aceea mi-a fost mai bine. După câţiva ani de când mama s-a mutat aici, ne-am

Citeşte mai mult...

VIDEO Mandinga a primit Discul de Aur datorită "Zaleilah", melodia cântată ...

VIDEO Mandinga a primit Discul de Aur datorită "Zaleilah", melodia cântată ...:
Trupa Mandinga a primit Discul de Aur pentru 10.000 de descărcări digitale ale hitului "Zaleilah", melodia României la Eurovision 2012.
Importanţa evenimentului a fost multiplicată de lansarea celui mai nou album al formaţiei, "Club de Mandinga". "Zaleilah" este cel mai recent extras pe single de pe noul album "Club de Mandinga".
Reţeta succesului
Elena, Alex, Chupi, Zach, Omar, El Nino şi Tony au urcat pe scenă pentru a primi Discul de Aur de la directorul Cat Music Dan Popi, în aplauzele fanilor Mandinga, care au umplut clubul la acest eveniment. "Mulţumim fanilor care ne-au fost aproape, mulţumim posturilor de radio care au difuzat Zaleilah şi cluburilor care fac atmosferă pe noile noastre piese de pe Club de Mandinga. Acum Mandinga are o misiune clară: playing happiness! Împreună suntem siguri că putem zâmbi şi petrece mai mult", a declarat Elena, solista trupei Mandinga.
“Club de Mandinga”, al cincilea album
Albumul "Club de Mandinga", cel de-al cincilea material discografic din cei zece ani de carieră ai formaţiei, cuprinde 12 piese noi, un remix spectaculos pentru hitul "Zaleilah" si trei piese back to basics care ii vor surprinde pe fanii trupei.
Una dintre cele mai de succes trupe româneşti
Cu

Citeşte mai mult...

Stelian Ogică a fost luat la bătaie de Nuțu Cămătaru

Stelian Ogică a fost luat la bătaie de Nuțu Cămătaru: În urma unui conflict în cadrul unei nunți organizate în Capitală, Stelian Ogică a luat o bătaie zdravănă de la Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru.

Imagini cu obiectivele turistice ale României, din 39 de oraşe mari, pe Google Maps

Imagini cu obiectivele turistice ale României, din 39 de oraşe mari, pe Google Maps: Imagini cu obiectivele turistice ale României, din 39 de oraşe mari, vor fi disponibile în Street View pe Google Maps, la capătul unui proiect lansat luni la Ateneul Român din Capitală, în cadrul căruia vor fi parcurşi 40.000 de kilometri în ţară, cu un automobil şi o bicicletă.





SURPRINZĂTOR. Două cover-uri ale melodiei “Vara nu dorm” ar putea deveni mai populare ca originalul

SURPRINZĂTOR. Două cover-uri ale melodiei “Vara nu dorm” ar putea deveni mai populare ca originalul: Hit-ul verii îi aparține cu siguranță lui Connect-R. Piesa “Vara nu dorm” este ascultată de toată lumea din România. Cu toate astea, succesul artistului i-ar putea fi răpit de alți doi interpreți.

Stripteuza Mirela, ciomăgită de ciobanul Ilie şi omorâtă de italianul Gregorio

Stripteuza Mirela, ciomăgită de ciobanul Ilie şi omorâtă de italianul Gregorio: Supărat că iubita i-a fost furată de un oier din Vaslui, un italian a împuşcat-o pe femeie în cap. Apoi s-a sinucis.

​VIDEO Google va pune pe Street View centrul Sighisoarei, manastirile din Moldova, drumuri din Retezat si alte zone turistice ale tarii

​VIDEO Google va pune pe Street View centrul Sighisoarei, manastirile din Moldova, drumuri din Retezat si alte zone turistice ale tarii: Google Romania a anuntat ca masinile Street View pornesc din nou la drum si acum vor fi adaugate si zone turistice cunoscute, precum centrul vechi al Sighisoarei, bisericile fortificate din Transilvania, manastirile din Moldova, dar si zone de munte, cum ar fi Retezatul. Per total acoperirea Street View in tara va creste de cateva ori, pana la 40.000 de kilometri, iar fotografiile nu vor mai fi facute doar din masina, ci si cu un triciclu special care cantareste circa 200 kg si este propulsat exclusiv prin forta umana.

BBC te învaţă "cum să câştigi un referendum".

BBC te învaţă "cum să câştigi un referendum".: BBC News Online publicæ azi un material, preluat amplu, preluat de Mediafax, despre "Cum sæ caøtigi un referendum". Materialul confline mai multe recomandæri de la caøtigætori sau invinøi in diferite referendumuri din Marea Britanie øi care pot fi aplicate in orice campanie pentru o astfel de consultare popularæ.
Referendumurile, spre deosebire de alegerile generale, sunt o luptæ pe viaflæ øi pe moarte intre douæ ...