joi, 23 mai 2013

EXCLUSIV ONLINE. Intelectual către Ceauşescu: "Permiteţi-mi să mă aplec în faţa geniului Dumneavoastră!"


RED mark featured as read

Precupețul Crin Antonescu dă un cap în gură disidenței liberale
Cocoțat pe argumentul că a reușit să aducă partidului cele mai bune rezultate din ultimii 20 de ani, Crin Antonescu s-a apucat să facă epurări în PNL.
Bancul zilei: Un sarut neortodox
Intr-un taxi, se urca o calugarita, eleganta si frumoasa. Soferul, tinerel si frumusel, o priveste pe furis. Calugarita il intreaba ce il framanta. Soferul ofteaza. - Mi-e rusine sa va spun. - Fiule, nu fi timid...
Dragnea schimbă legea ANI pentru bunăstarea baronilor locali
Planul USL a fost dezvăluit după ce pe piață a apărut o nouă serie de înregistrări din ședința conducerii PNL

TODAY

Un nou oraş nord-coreean, Sinuiju, deschis turiştilor occidentali
Oraşul nord-coreean Sinuiju, situat la frontiera cu China, rezervat anterior turiştilor chinezi, va fi deschis şi turiştilor occidentali, tot mai mulţi vizitând ţara, una dintre cele mai mai închise din lume, potrivit unor agenţii de voiaj specializate.
Farmece keraleze
Beau gin cu lamaie verde si cu castravete chisalita, sub un eucalipt urias, in curte la Spice Village. Ar fi fost cumsecade sa beau ceai, sunt aici, in paradisul mirodeniilor, al plantelor aromatice, sanatate curata. Dar nu, beau gin, la barul A.W Woods, ranger englez si betiv notoriu, mustacios si incruntat, care acum 100 de ani domnea peste jungla asta incredibila.
Provocarea saptamanii la fotografie: Elementele naturii
Tema aceasta mi-a purtat gandul spre taramul Atlantidei - Imperiul Disparut, acel tinut mitologic plin de daruire, in care elementele naturii inzestrau oamenii cu darul suprem: nemurirea. Poveste fara sfarsit ce capteaza inca multi visatori.
841.000 de vehicule Nissan au probleme cu sistemul de direcție
Japonezii de la Nissan Motor Co au anunțat că vor rechema la dealer pentru reparații circa 841.000 de vehicule vândute pe piețele din întreaga lume.
Procuroarea care a cerut condamnarea lui Berlusconi a fost AMENINȚATĂ cu moartea
Ilda Boccassini, procuroarea care a solicitat condamnarea fostului premier italian la șase ani de închisoare, a primit în ultima vreme mai multe amenințări, potrivit BBC.
EXCLUSIV ONLINE. Scandalul „case de la MApN”. Ca să scape, Dobriţoiu plăteşte!
Pentru a recupera pagubele create statului prin achiziţionarea ilegală a locuinţelor de serviciu, procurorii au pus sechestru pe casele deţinute de generalii urmăriţi penal
EXCLUSIV ONLINE. Viciile procesului care au făcut ca inculpații din fotbal să rămână liberi
Cei opt pot răsufla ușurați următorii doi ani. Unul din motive: în „Dosarul Transferurilor” trebuie făcută o expertiză financiar-contabilă. EVZ a refăcut traseul procesului și hibele lui.
EXCLUSIV ONLINE. Intelectual către Ceauşescu: "Permiteţi-mi să mă aplec în faţa geniului Dumneavoastră!"
Condeierii regimului erau în stare de orice pentru a obţine beneficii maxime. Limbajul folosit de Corneliu Leu, scriitor, dramaturg şi regizor de film, întrecea orice închipuire.
ȘOCANT: Un bărbat din Gura Humorului și soția sa au fost bătuți cu bâtele în centrul orașului
Tânărul de 39 de ani și soția sa au fost bătuți cu bestialitate, ziua în amiaza mare, în plină stradă, de patru frați cu care aveau un proces.
Recomandări pentru weekend-ul 24-26 mai: Filme, concerte şi piese de teatru în Capitală.
Pentru acest sfarsit de saptamana, Mediafax.ro a selectat o serie de evenimentele care au loc in Capitala, la sfarsit de saptamana. Cinema Vineri: Puzzle - Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Studio, Grand Cinema Digiplex, Hollywood MultiplexFust & Furios 6 - Cinema City Cotroceni, Cinema City Cotroceni VIP, Patria, Cinema Pro, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex, Glendale S
Află de ce boală rară suferă Brad Pitt.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Brad Pitt sufera de o boala rara. Nu-si poate aminti fetele oamenilor. A marturisit-o chiar el, intr-un interviu acordat revistei Esquire, informeaza digi24.ro. Actorul a povestit ca, atunci cand face cunostinta cu o persoana si vorbeste cu ea, uita chipul acesteia imediat ce conversatia a luat sfarsit. Afectiunea i-a facut mari probleme, in societate. Multi oameni s-au suparat pe el, pentru ca acestia au crezut ca ii ignora deliberat. Boala se numeste prosopagnosie. Desi pana acum in Statele ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Coreea de Nord deschide un nou oras pentru turistii occidentali
Orasul nord-coreean Sinuiju, situat la granita cu China si pana acum rezervat pentru turistii chinezi, s-a deschis pentru occidentali. Aceasta zona este una dintre cele mai inchise din lume, potrivit agentiilor de turism spcializate, informeaza AFP.
Recomandări pentru weekend-ul 24-26 mai: Filme, concerte şi piese de teatru în Capitală
Nu ştii ce să faci în weekend? Mediafax.ro îţi propune câteva dintre evenimentele care au loc în Capitală în acest sfârşit de săptămână.
Un pod rutier s-a PRĂBUŞIT în statul Washington: Oameni şi maşini au ajuns în apă - VIDEO
Un pod rutier peste râul Skagit, în statul Washington, s-a prăbuşit, a anunţat joi un purtător de cuvânt al poliţiei rutiere din acest stat, relatează CNN.
Un pod rutier s-a prăbuşit în statul Washington.
Un pod rutier peste raul Skagit, in statul Washington, s-a prabusit, a anuntat joi un purtator de cuvant al politiei rutiere din acest stat, relateaza CNN, potrivit Mediafax. Oameni si masini erau in apa, potrivit CNN. Podul se afla intr-o zona rurala, a declarat Mark Francis, purtatorul de cuvant. Oficialul a adaugat ca, din aceasta cauza, nu se asteapta la raniti sau pagube importante. Pentru mo
România ar putea desemna viitorul secretar general al NATO.
Presa sustine ca dupa expirarea mandatului detinut de Anders Fogh Rasmussen, urmatorul sef ar putea fi dintr-o tara est-europeana, care a aderat de curand, informeaza b1.ro. Intre timp, fostul ambasador al Romaniei la NATO a fost numit asistent pentru riscuri de securitate, iar purtatorul de cuvant al organizatiei este tot o romanca. Presa a vehiculat numele lui Traian Basescu si a lui Mircea Geoa
O anulare a embargoului european asupra armelor ar putea fi devastatoare pentru Siria.
Organizatia umanitara Oxfam a indemnat, vineri, la o prelungire a embargoului Uniunii Europene (UE) asupra armelor in Siria, apreciind ca o anulare a acestuia, promovata de Londra si Paris, ar putea avea "consecinte devastatoare" pentru populatia civila. "A nu prelungi embargoul UE asupra armelor la sfarsitul lunii ar fi iresposabil si ar putea alunga fragila licarire de speranta oferita de summit
Hoţii de buzunare au furat 300 de euro de la un apropiat al lui Bill Clinton, pe Champs-Elysées.
Un barbat care il insotea pe fostul presedinte american Bill Clinton in vizita sa la Paris a fost victima hotilor de buzunare cand a retras bani de la un bancomat de pe Champs-Elysées, a transmis joi o sursa din cadrul politiei, potrivit Mediafax. "Acesta este un furt asa cum din pacate au loc multe in aceasta zona", conform unei surse din politie care nu a furnizat numele victimei. Acea
Procuroarea care a cerut şase ani de închisoare pentru Berlusconi a primit o scrisoare ce ...
O procuroare care a solicitat o pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a primit mai multe amenintari printre care si o scrisoare ce continea doua gloante, a transmis biroul acesteia, potrivit Mediafax. Ilda Boccassini a mai solicitat ca Berlusconi sa nu mai poata candida pentru functii publice in cadrul procesului in care acesta este acuzat ca a pla
REVISTA PRESEI: Ponta a tăiat la jumătate banii pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic.
Curentul titreaza "Rugati-va sa nu vina un cutremur! Ponta a taiat la jumatate banii pentru reabilitarea cladirilor cu risc seismic". "Mult-hulitul Emil Boc , desi a fost obligat de realitatile crizei economice sa ia masuri drastice de austeritate nu a indraznit sa se apropie de banii pentru reabilitarea cladirilor cu risc seismic, intrucat la mijloc e vorba de siguranta si securitatea populatiei,
NEWS ALERT. Un pod de pe o autostradă din SUA s-a PRĂBUȘIT
Mai multe mașini au căzut într-un râu după ce un pod de pe autostrada 5 s-a prăbușit, incidentul petrecându-se aseară, la nord de orașul Seattle.
[P] Harakiri Workshop, in fiecare duminica de la 8 PM
Miloš Jovanović este curatorul expozitiei de design grafic de la Romanian Design Week inspired by Peroni. E poate cea mai pasionata persoana pe care am cunoscut-o in ultima vreme. Ochii i se aprind cand vorbeste despre design, typefaces si comics si scapara cand vine vorba despre corporatiile care ucid creativitatea. Un personaj fascinant, un nebun frumos al marelui oras.
O anulare a embargoului european asupra armelor ar putea fi devastatoare pentru Siria
Organizaţia umanitară Oxfam a îndemnat vineri la o prelungire a embargoului Uniunii Europene (UE) asupra armelor în Siria, apreciind că o anulare a acestuia, promovată de Londra şi Paris, ar putea avea "consecinţe devastatoare" pentru populaţia civilă.
Hoţii de buzunare au furat 300 de euro de la un apropiat al lui Bill Clinton, pe Champs-Elysées
Un bărbat care îl însoţea pe fostul preşedinte american Bill Clinton în vizita sa la Paris a fost victima hoţilor de buzunare când a retras bani de la un bancomat de pe Champs-Elysées, a transmis joi o sursă din cadrul poliţiei.
Procuroarea care a cerut şase ani de închisoare pentru Berlusconi a primit o scrisoare ce conţinea două gloanţe
O procuroare care a solicitat o pedeapsă de şase ani de închisoare pentru fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a primit mai multe ameninţări printre care şi o scrisoare ce conţinea două gloanţe, a transmis biroul acesteia.
Criteriile americane pentru a ordona un atac cu avion fără pilot
Într-un efort de transparenţă în cazul unui program care până acum a fost oficial secret, Barack Obama a anunţat joi că a semnat un nou memorandum, încadrând atacurile cu drone în străinătate, în state unde SUA nu sunt în război precum Yemen, Pakistan şi Somalia.
Povestea halatelor albe de la Cluj sau cum e să lucrezi pentru nemţi
Până la sfârşitul acestui an, grupul Bosch va avea 2.000 de angajaţi în România şi va investi circa 120 de milioane de euro, în fabricile de la Blaj şi Cluj-Napoca.
Wall Street a rezistat valului care a lovit pietele globale
Wall Street a rezistat valului care a lovit pietele asiatice si europene, dupa accentuarea temerilor cu privire la politica monetara din SUA, noteaza AFP.
Clipul zilei: Cum sa iti trezesti cainele
Un caine se trezeste instant cand aude pisica :)