luni, 27 februarie 2012

28 Februarie. Prima emisiune Nașul TV, exclusiv online

28 Februarie. Prima emisiune Nașul TV, exclusiv online: Prima transmisiune realizată de Naşul TV va avea astăzi de la ora 20.00 și va fi exclusive online www.nasul.tv, scire Adevărul. Postul, pentru care Radu Moraru a lansat o subscripţie publică de acţiuni, ar fi trebuit să apară în oferta operatorilor de cablu în luna februarie. Proiectul este controlat de Radu Moraru din postura de... mai mult »

Alexandra Dinu, fosta nevastă a lui Adi Mutu, aproape de o nouă căsătorie cu un magnat italian

Alexandra Dinu, fosta nevastă a lui Adi Mutu, aproape de o nouă căsătorie cu un magnat italian:

Actriţa Alexandra Dinu, care s-a stabilit în urmă cu câţiva ani în Italia, la Roma, se gândeşte foarte serios să se căsătorească cu iubitul său, Andrea Rizzoli, una dintre cele mai influente persoane din Peninsulă, cu care are o relaţie de patru ani. Într-un interviu acordat revistei Unica, Alexandra a vorbit despre cariera sa de actriţă, viaţa în Italia, iubitul său şi planurile de viitor, precum şi despre fiul său, Mario, şi celebrul său tată, fotbalistul Adrian Mutu.


Vorbeşte despre căsătorie, dar amână momentul


Iubitul Alexandrei Dinu se înţelege de minune cu băieţelul ei din prima căsătorie, Mario. “Acum trăiesc o dragoste matură. La începutul relaţiei, am mers într-o călătorie în India, cu rucsacul în spate, doar noi doi. Când te îndrăgosteşti ai mai mult curaj. A fost frumos să-l descopăr pe Andrea în acea ipostază”, a dezvălui Alexandra Dinu, care a recunoscut că vorbeşte destul de des despre căsătorie cu iubitul său, dar nu vrea să facă acest pas deocamdată.


A rămas în relaţii foarte bune cu Adi Mutu


Alexandra Dinu şi Adrian Mutu au rămas în relaţii foarte bune, poate şi pentru că fiul lor, Mario, are nevoie ca ambii părinţi să îi fie

Citeşte mai mult...

VIDEO/ Mădălina Ghenea la Chiambretti Show: „Nu m-aş fi expus la Sanremo ca Belen”

VIDEO/ Mădălina Ghenea la Chiambretti Show: „Nu m-aş fi expus la Sanremo ca Belen”:


Românca, îmbrăcată într-o rochie roşie decoltată, a refuzat cu politeţe să cânte la pian, după ce prezentatorul emisiunii, Piero Chiambretti, a anunţat că tânăra a studiat muzica timp de şapte ani.



Apoi, românca a recunoscut că a fost surprinsă de paparazzi în timp ce spăla o haină pe balcon, în compania lui Leonardo DiCaprio, fără să confirme dacă a avut sau nu o relaţie cu celebrul actor american.



„Nu am făcut niciun calendar şi nici nu am pozat nudă, pentru că nu aş dori ca fiica mea să mă vadă, într-o zi, într-o asemenea ipostază”, a mai spus Mădălina Ghenea.



Întrebată de Chiambretti dacă şi-ar fi etalat părţile intime pe podiumul de la Sanremo, aşa cum a făcut Belen Rodriguez, considerată o rivală a româncei, Mădălina a declarat: „A fi pe scena teatrului Ariston este o ocazie importantă, dar, având în vedere că la acea oră erau şi copii în faţa televizorului, nu mi-aş fi arătat un tatuaj în părţile intime”.



La sfârşit, Mădălina a fost fotografiată de un alt personaj al emisiunii, Catrinel Menghia. „Vreau să le văd pe cele două românce împreună”- a spus Chiambretti, prezentându-le pe cele două modele, ambele lansate în Peninsulă.



Iată

Citeşte mai mult...

Românii, mai blânzi în aplicarea Regulamentului Eurovision

Românii, mai blânzi în aplicarea Regulamentului Eurovision: În cursa pentru Selecţia Naţională a Concursului Cântecului European Eurovision 2012, organizată de TVR, s-au înscris 109 melodii. Deoarece 46 de înscrieri nu au respectat toate prevederile Regulamentului, TVR le-a mai acordat...

"Ziaristul vierme", "Băsescu-masturbator". ...

"Ziaristul vierme", "Băsescu-masturbator". ...: Cititorii de presa si telespectatorii au putut urmari, in urma cu cateva zile, conflictul dintre doi oameni publici cu statut de formatori de opinie: Cristian Tudor Popescu si Mircea Badea. S-au exprimat pareri de sustinere de-o parte si de alta, s-au facut analize serioase ("este un conflict intre generatii", etc), iar textele scrise de cei doi au inregistrat audiente record. In ciuda interesului de care s-a bucurat subiectul, probabil ca putini dintre cei care l-au urmarit mai tin minte de la ...

Angelina Jolie, prea slabă? Cum a arătat vedeta la gala premiilor Oscar - GALERIE FOTO

Angelina Jolie, prea slabă? Cum a arătat vedeta la gala premiilor Oscar - GALERIE FOTO: Angelina Jolie a fost prezentă, duminică seară, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, alături de Brad Pitt, vedeta stârnind din nou îngrijorare cu privire la starea sa de sănătate, din cauză că pare prea slabă
.

Andreea Esca, fotografiată de soţul ei, într-un pictorial al revistei Ce se întâmplă, doctore? - FOTO

Andreea Esca, fotografiată de soţul ei, într-un pictorial al revistei Ce se întâmplă, doctore? - FOTO: Andreea Esca a acceptat provocarea Ce se întâmplă, doctore? de a realiza un pictorial sport şic pentru numărul din martie al revistei, în care vedeta ştirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost fotografiată chiar de soţul ei, Alexandre Eram, potrivit unui comunicat
.

O noua retea scolara cu Liceu Tehnologic, gradinita la Esanca si fara ciclu gimnazial la Lismanita

O noua retea scolara cu Liceu Tehnologic, gradinita la Esanca si fara ciclu gimnazial la Lismanita: Consiliul Local Darabani a probat în ultima şedinţă ordinară noua structură a învăţământului dărăbănean pentru anul şcolar 2012-2013. Unităţile de învăţământ preuniversitare au primit ...

Ce articole au circulat pe Facebook. Știre despre dispariția unui copil, distribuită de peste 4.000 de ori.

Ce articole au circulat pe Facebook. Știre despre dispariția unui copil, distribuită de peste 4.000 de ori.: O știre tristă se numără printre cele mai distribuite articole pe Facebook în săptămâna 20-27 februarie: A dispărut un băiețel de 8 ani. Materialul a fost răspândit de peste 4.000 de ori.Între timp, copilul a fost găsit. Două articole despre felul în care sunt tratate mezelurile și cărnurile au fost de asemenea împărtășite de utilizatorii... mai mult »

VIDEO ​Ce spune ambasadorul Iranului la Bucuresti despre filmul iranian A Separation, castigatorul Oscarului pentru cel mai bun film strain

VIDEO ​Ce spune ambasadorul Iranului la Bucuresti despre filmul iranian A Separation, castigatorul Oscarului pentru cel mai bun film strain: Intr-o perioada foarte tensionata a relatiilor dintre Iran si statele occidentale, Hollywood-ul premiaza filmul iranian "A Separation" cu Oscar pentru cel mai bun film strain. Trofeul pune in dificultate retorica oficialilor de la Teheran, are o incarcatura simbolica deosebita si o poveste speciala.

OSCAR 2012: Ce ţinute au purtat vedetele. Care este cea mai reuşită? - GALERIE FOTO

OSCAR 2012: Ce ţinute au purtat vedetele. Care este cea mai reuşită? - GALERIE FOTO: Cea de-a 84-a gală de decernare a premiilor Oscar, care a avut loc duminică la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru ca vedetele să-şi etaleze ţinutele elegante.
Galeria foto

Anonymous România: mult teribilism, meserie puţină.

Anonymous România: mult teribilism, meserie puţină.: Tinerii membri ai gruparii Anonymous Romania ataca site-uri si servere vulnerabile ale unor institutii. Dar nu sunt infailibili, spune un fost camarad de-al lor, citat de Adevarul.
Un grup de pusti teribilisti, care sunt departe de a se inscrie in randul campionilor la fraude informatice. Au reusit sa sparga doar site-urile ori serverele foarte vulnerabile ale unor institutii publice. Sunt usor de monitorizat si destul de simplu de prins.
Asa ii descrie pe hackerii autointitulati Anonymous ...

Cel mai ncălcat articol din Constituţia Romniei

Cel mai ncălcat articol din Constituţia Romniei: Cred că cel mai încălcat articol din Constituţia României nu este art.44 – dreptul la proprietate privată – cum s-ar crede, ci art. 31, referitor la dreptul la informare. Realitatea socială, politică sau economică poate că este, uneori, dezamăgitoare dar ne putem da noi seama care este adevărata culoare a realităţii în condiţiile în care aceasta nu este percepută doar direct, prin propriile simţuri, ci mai ales indirect, ca o realitate mediată, ajustată, împachetată şi servită pe tavă de mijloacele de comunicare în masă ?
Este lipsită de orice noimă înclinaţia mass-media (în principal, televiziunile) spre tot ceea ce este trist, negativ, morbid. Impresia pe care şi-o poate face un străin recent ajuns în România despre ţara noastră, urmărind emisiunile TV, este aceea a unei ţări aflate în mare suferinţă şi a unui popor trist, în permanenţă nemulţumit şi fără speranţă în ziua de mâine. Oare acestea să fie trăsăturile poporului român ? Cu siguranţă, nu. După cum modelele reprezentative pentru români nu sunt “cântăreţele” fără voce, băieţii pricepuţi la scandal şi alte “vip-uri” care nu sunt cunoscute datorită vreunor realizări, ci doar faptului că apar la televizor. Toate acestea sunt de fapt trăsăturile “modelului de business” adoptat aproape la unison de televiziunile şi publicaţiile scrise. Un model pe cât de simplu, pe atât de periculos şi, aş adăuga, necinsit, deoarece cultivă un soi de teamă şi de nelinişte care determină oamenii să ţină televizioarele deschise, în aşteptarea altor detalii despre alte nenorociri care s-au abătut asupra României sau asupra altora. Dacă ştirile ar fi pozitive (« este în ordine »), oamenii ar putea fi tentaţi să se îndepărteze de televizioare sau – Doamne fereşte ! – să le şi închidă şi să meargă, liniştiţi, la treaba lor.