luni, 16 ianuarie 2012

Un tânăr român, cel mai bun student al unui MBA de top

Un tânăr român, cel mai bun student al unui MBA de top: Timp de un an, Daniel a studiat în Madrid cot la cot cu 450 de studenţi din toată lumea, care se pregătesc să devină manageri de top. Costul MBA la IE Business School este de 53.000 de euro.

FOTO Loredana a sărutat un delfin în vacanţa din Emiratele Arabe

FOTO Loredana a sărutat un delfin în vacanţa din Emiratele Arabe:

Loredana a ales ca destinaţie de vacanţă un loc în care nu a mai fost niciodată, Emiratele Arabe Unite, aşa că s-a bucurat atât de magia deşertului, precum şi de vizitarea oraşelor Dubai şi Abu Dhabi.


După aproape o săptămână de vis, Loredana Groza s-a întors acasă cu o energie debordantă, planuri mari şi proiecte noi pentru fanii ei. “Mâine intru din nou în studio cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, am compus un cântec special pentru Dragoş Chircu pe care îl voi cântă în duet cu el. În plus sunt aproape gata aproape o duzină de cântece, un videoclip deja s-a filmat la primul single de pe album care se numeşte 'Sexting'. De abia aştept să deschidem tolba cu cântece şi cu noi poveşti pentru 2012 şi pentru toţi fanii mei”, a mărturisit artista.


Escapadă într-o “altă lume”


Loredana Groza a sărutat un delfin, s-a plimbat pe cămilă şi s-a bucurat de farmecul dunelor de nisip, în timpul vacanţei petrecute în Emiratele Arabe Unite, un loc unde s-a bucurat de o experienţă incredibilă. "Am plecat cu Andrei şi Elena pentru o escapadă într-un loc în care nu am mai fost niciodată, am stat câteva zile în deşert, la

Citeşte mai mult...

Antonio Banderas, în rolul lui Fidel Castro, în "Castro's Daughter".

Antonio Banderas, în rolul lui Fidel Castro, în "Castro's Daughter".: Actorul spaniol Antonio Banderas este in discutii pentru a juca rolul fostului presedinte al Cubei Fidel Castro, in filmul "Castro's Daughter", de Michael Radford, potrivit Mediafax.
Filmul "Castro's Daughter" spune povestea Alinei Fernandez, fiica lui Fidel Castro si a lui Naty Revuelta, care nu a fost de acord cu regimul impus de tatal sau si a fugit din Cuba in anii '90, pretinzand ca este turista spaniola, informeaza screendaily.com.
Se pare ca Fernandez insasi l-a propus pe Banderas pe ...

Herta Müller cere Germaniei să retragă distincţiile acordate lui Ceauşescu.

Herta Müller cere Germaniei să retragă distincţiile acordate lui Ceauşescu.: Scriitoarea Herta Müller, laureata a premiului Nobel pentru literatura, a cerut retragerea postuma a celei mai importante distinctii germane acordate in trecut dictatorilor Nicolae Ceausescu si Iosip Broz Tito, potrivit focus.de, citat de Mediafax.
Retragerea acestei distinctii (Marea Cruce de Merit a Republicii Federale Germane - Der Verdienstorden der Bundesrepublik Deutschland), acordata lui Ceausescu si Tito, ar reprezenta o corectie importanta si un semnal evident privind modul in ...

Burlacul Pepe, sufocat de femei

Burlacul Pepe, sufocat de femei: Cântărețul a fost înconjurat și pupat din toate parțile de modele în clubul lui Liviu Vârciu, la o prezentare de moda a Paulei Milea.

Clubul Român de Presă: Cerem ca ziariştii să fie protejaţi de forţele de ordine. Agresiunile asupra lor nu se justifică

Clubul Român de Presă: Cerem ca ziariştii să fie protejaţi de forţele de ordine. Agresiunile asupra lor nu se justifică: CRP cere Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Jandarmeriei Române protecţie pentru ziariştii care îşi exercită profesia în timpul protestelor civice şi consideră că agresiunile asupra lor, din partea forţelor de ordine şi a manifestanţilor violenţi, sunt nejustificate
.